Copilasii din 2002 (04)
Raspunsuri - Pagina 11
Mia. spune:
Multumesc pt raspuns SInzi...Zice:mami uite...pipi,caca,trage apa,numele oamenilor le poceste(Lulu,Gugu),lui taica-su ii ziceAdi ca e mai simplu,la animale le spune miau,ham-ham,mai povesteste el dar pe limba lui,cum o sa vina mosu ,o sa faca cioc-cioc,foloseste multe onomatopee,zice apa,suc,dar nu zice "vreau apa".scaunul e taun,masina e ti-ti,dinozaurul e zaul,zazaj la masaj,dar fara verbe,mai zice danseaza...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
annablue spune:
Dragi mamici de pitici, uite ca am ajuns si noi pe aici... (mai si rimeaza !) Gabriela, te rugam sa ne pui si pe noi pe lista, pe noi ne cheama Adrian-Vlad si suntem nascut pe 1.11.2002, suntem un scorpion din ala capos si drgalas in acelasi timp, nu vrem sa facem la olita (ca de altfel multi bbei de pe aici, observ )dar suntem un tip foarte vesel, zambim tot timpul si vorbim mult si grabit. Avem ochii verzi si par blond carliontat (daca vreti ne puteti vedea in pozele de la semnatura) si aratam ca un copil mai mare, ca am avut 4,5 kg la nastere si acum avem vreo 15 (pe chestia asta am cococsat-o pe mama ).
Daca puteti sa ne puneti si noua pozele pe unde trebuie, ca noi habar n-avem cum s-o facem, va ramanem recunoscatori.
In rest, salutam pe toata lumea din "echipa" si speram sa facem schimb de idei in legatura cu problemele de zi cu zi.
la toata lumea !
Annablue si Adita 1.11.2002
HelleneC spune:
Bun venit lui Adita printre noi si tie mami Annablue! Ti-am vazut printul, e superb si foarte vesel. Sa iti traiasca! Pot spune ca si George e un logoreic si face propozitii destul de clare, daca nu se grabeste, insa cum e un repezit ne distreaza cu ce ii iese in final.
Mai povesteste despre el!
Pentru celelalte mamici: cum merg pregatirile pentru ???
Elena & George (6.09.2002)
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
HelleneC spune:
La multi ani! pentru Dania-Maria ;i sarbatoritei de maine Ada-Mateea (fetita lui Liviu's)!
Petrecere frumoasa bebeilor si parintilor!
de la Elena & George
mami "da george"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561
Mia. spune:
Nu face propozitii in schimb aseara am fost socata sa constat ca se uita pe DC la poze fara probleme,adica stie exact unde sint pozele,le deschide pe rind,le mareste,da cu roll-ul sa vada toata imaginea,inchide, trece la urmatoarea,se intoarce cu Back,inchide cu Close,nici macar nu greseste sa dea clic alaturi,ci fix pe close sau back...Ne uitam prostiti...ca nu-i-a aratat nimeni,se mai uita la mine dar mi se pare mie ca nu f.atent.Cind e muzica pe calc.vine si apasa pe litera B pt.a da la alta melodie,cind se uita la poze da mai departe cu space si nu i-a aratat nimeni ca am crezut ca e prea mic si nuintelege.
Acum ma gindesc sa-i iau un joc de mos pe calculator dar nu stiu exact ce,probabil ceva cu cifre,litere...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Sabina spune:
Salut mamici.
noi azi am fost la o zi de nastere, si sofia s-a comportat f bine, avand in vedere ca nu e genul care sare pe copii( e ziua unei fetite de 5 ani).S-a jucat, a mancat, si a dragalit o fetita de 11 luni!
Aveam o intreebare...cum stati cu dulciutile si ciocolata?
Sofia a mancat pt. prima data la 2 ani( adica acum 3 luni)dar la ocazii din astea ii dau o bucatica de tort, voi le dati? Oricum mananca f. putin, dintr-o felie mica de tort ia de 3,4 ori( am totusi grija sa ii dau dupa ce a mancat...)
napolitane insa ar manca( cam 2, 3 bare din Joe de exemplu)
Cum e la voi?
In rest, toate bune, de 3 luni incoace, gura nu-i mai tace....am mai postat niste perle noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789" target="_blank">aici
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Gabbriela spune:
fetelor sunt in graba .. dar promit ca saptamana viitoare o sa actualizez lista.
Sanatate
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
annablue spune:
Bine v-am gasit din nou mamici cu bebici !
LA MULTI ANI ! Daniei Maria si Adei Mateea, dragi mamici sa va traiasca multi ani fericiti si sa va bucurati de ele, sa aiba o viata fericita si implinita.
Despre noi, astia care mergem la cresa, ce sa va spunem ?
Pai suntem foaaarte ahtiat dupa dulciuri si jucarii, toata ziua am vrea sa facem numai nazbatii, iubim copiii si animalele asa de mult incat o speriem pe mami cand ne apropiem de vreun caine vagabond sau vreun bebe mic sa-l "iubim".
Stim sa spunem multe cuvinte corect, am invatat sa spunem cum ne cheama si cati ani avem, stim sa recunoastem ochii, urechile, nasul, mana, etc. si ii catalogam pe toti in afara de mami si tati drept "nenea" (indiferent ca sunt barbati sau femei)
In general facem cam tot ce fac cei de-o varsta cu noi (dansam rock si muzica populara deopotriva, alergam toata ziua prin casaca sa imprastiem jucariile prin te miri ce colturi, ne jucam cu cratitile mamei sa o "ajutam sa faca mancare" si deschidem orice dulap care ar trebui sa stea inchis)...
Nu vrem sa mergem de mana pe strada, nu vrem sa mancam ajutat de cinva, adormim singur in camera si in pat de la 6 luni, ce mai ! suntem un independent convins...
Cam asta ar fi de spus despre noi, daca imi mai vin idei va mai comunic, sper sa va fi ajutat sa ne cunoasteti
Cine mai doreste amanunte si considera ca trebuie sa "aprofundez" subiectul astept PM cu rugaminti
Sper ca data viitoare sa am mai mult timp sa ne conversam, acum ma preseaza curatenia, ca trebe sa o fac rapid pana il iau pe Adi de la cresa,ca acum vine Craciunu.
SARBATORI FERICITE ! la toata lumea, sa aveti un an nou plin de bucurii si impliniri, o masa imbelsugata si pe toti cei apropiati alaturi de voi !
Annablue si Adita
1.11.2002 (1 an si aproape 2 luni)
sorana spune:
Sabina, Monica nu papa tort pentru ca nu vrea. Mie mi se pare ok tortul. Papa oua Kinder si Kinder Bueno. Chiar avem o problema cu chestia asta, sunt ascunse te miri pe unde prin frigider sa nu cumva sa le vada si sa trebuiasca sa-i dau seara sau inainte de masa.
Si napolitanele mi se par ok, Monica nu vrea, dar mananca biscuiti cu crema.
Ciocolata i-am dat o singura data (adica i-a dat bunica ). Mie mi se pare ca numai asta ii mai lipseste - n-ar sta locului nici o secunda.
De vorbit - practic adoarme vorbind
Sorana si Monica (2 ani)
irina_ina2000 spune:
Buna la toata lumea!!
revenim si noi dupa o mareeeeeeee pauza pe aici.Noi inca nu avem noutati deoarece serbarea la cresa este debea pe 22 la ora 10.00, bradul acasa inca nu l-am facut chiar daca ma mananca palmele sa il fac.Am stat in schimb mult in dubii daca sa aduc un Mos Craciun acasa si am zis ca totusi mai bine nu.Am impresia ca Alexandru are inca o frica de ideea de a putea sa-l vada pe Mos in realitate si atunci am zis ca el va venii noaptea cand el doarme.In rest si noi suntem cu rosu in gat dar sper sa rezistam pe baricade si sa nu facem ceva mai rau.Oricum vom revenii cu noutati.Pana atunci cateva fotografii noi.
http://community.webshots.com/user/irinaina