Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Cloreta spune:
Crissu iti tinem pumnii dar nu ai pentru ce sa iti faci probleme.
Si eu iau maine rezultatul de l atriplu test si nici eu nu sunt ingrijorata, azi am luat toxo, listeria de la cntacuzino si au iesit negativ.
Cloreta
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Crissu, ne gandim la tine astazi. O sa vezi ce fericiti o sa fiti dupa ce va vedeti puiul.
Ieri am tras chiulul, pt. ca am fost iar daramata. Credeti-ma ca nici nu m-a prea preocupat soarta alegerilor. Ieri am sangerat din nou, chia rcand vroiam sa va anunt ca a trecut o saptamana fara vreo pata. A fost destul de urat, nu sange fluid, cheaguri roasu/maro inchis. M-a titnut toata ziua. Am fost la dr. Colul este inchis, are 3 cm, nu am motive de ingrijorare. Am trecut iar la injectii, dar asta e. Cred ca bb-ul meu este un smecher si vrea sa ne vedem mai des. Dr-ul mi-a confirmat ca e baiat, ca eu mai aveam dubii.
De miscat, il simt zilnic. De fapt, nu l-am simtit duminica si am fost foarte ingrijorata. Ma rog de el sa imi mai dea cate un piciorus mai cu putere.
va pup,
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
Andreiutzele, La multi ani fetelor, sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebelusi frumosi!
Daca
meu va fi intr-adevar baiat, il va chema Andrei.
Va pup pe toate,
Gabitza
Cornelia spune:
La multi Andreelor noastre cu burtici! La multi ani tuturor Andreilor si Andreeelor din viata voastra!
Cornelia
gabitzam spune:
Are cineva vreun link de unde pot afla sau daca stie cam care ar trebui sa fie valorile normale la triplu test?
Gabitza
Cornelia spune:
Gabitza, dar rezultatul nu este interpretat? La mine aparea riscul standard si rezultatul meu: riscul calculat. Aveam si niste valori, dar in functie de acestea, varsta sarcinii, varsta mea si greutate, imi calculasera riscurile.
Pupici
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
simonaeus spune:
Gabitza, din cate stiu eu toate datele obtinute la triplul test trebuie interpretate de medic in functie de datele tale: varsta, varsta sarcinii, daca esti/ai fost fumatoare, daca ai antecedente in familie cu probleme, datele observate la ecografie (mie mi-a facut in aceeasi zi si eco), etc.
Toate aceste date se introduc in calculator si rezulta anumiti indici de risc pentru diverse boli.
Cel putin asa am inteles eu de la dr-ul meu.
Eu merg diseara si-ti spun maine mai exact ce am facut.
Criss, ce ai facut la eco? Asteptam sa ne povestesti
Simona
UM 08.08
carolinah spune:
Mie nu mi-a recomandat dr nici triplu test, nici amnio. E drept ca pe Alina tot cu ea am nascut-o (ma rog, urmarita de barbatu-sau)si are acces la fisa mea de atunci, unde este istoricul meu. Dar probabil datorita faptului ca am putin sub 30 de ani si mai am un copil sanatos, iar eco de pana acum au fost OK, nu mai are sens sa fac triplu test.
Voi faceti cam toate, am vazut. De ce oare?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
mstroie spune:
La Multi Aniiii!!! Andreelor
Sa fiti sanatoase si voi si bebelacii.
Nici mie nu mi-a dat dr. sa fac triplu test si nici alte analize in afara de cele de sange facute la medicul de familie.
Va pup si va doresc petrecere frumoasa pe unde sunteti, eu n-am nici un Andrei la servici 
Mari
16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

.