Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
crissu spune:
Mikyy saru-mana de idee...am sa incerc si va anunt.
Mstroie cum sa nu-ti dai seama..........sigur i-l vei simti...curaj si sa ne povestesti.
.
Nu-mi da nimeni detalii despre eco la Iosup la 11 saptamani??? Va rog???
Criss si 
Androix spune:
Mari, nu il simt miscandu-se prin toata burta ci pur si simplu aduna-ti trei degete ca la inchinaciune si atinge-te usor pe burta. Exact asta am simtit eu dar pe interior, si a fost doar o atingere nu a ramas acolo ci m-a atins si s-a retras. Nu stiu sa fiu mai explicita de atat...![]()
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Ce-i cu linistea asta pe-aici? Sau ati ramas fara grai dupa ce-ati vazut rezultatele partiale ale alegerilor 
?!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Pai cam liniste, n-am vazut inca persoane entuziaste pe ziua de azi. Cred ca multi au fost surprinsi, ca sa nu zic socati....
Gabitza
mamaruta spune:
Simti parca ai avea un pestisor sau un fluturash care se fataie pe acolo.
Oricum senzatia e pe o singura portiune.
crissu spune:
Da aveti dreptate fetele cam liniste pe aici.....cred ca burticile sunt epuizate de ieri de la vot.......ati mers pe jos...adica cu piciorusele pana la sectia de votare?
Ca in ceea ce priveste rezultatul........nimic socant,nimic interesant,nimic nou.
Mai Gabitzam, tu esti o dulce, dar eu tot enervant de agitata sunt....vreau sa fie totul bine ca de e chestia aia cu surpriza pentru ziua sotului meu si.....ma intelegeti voi!!!!
.V-am povestit saptamana trecuta despre asta si voi mi-ati dat ideea cu ecografia pentru care va multumesc. Plus de asta am impresia ca nu mi-a mai crescut burtica deloc in ultimele saptamani......
. Dar mai bine va povestesc maine, sper,....sa-mi tineti pumnii!!!!!
Va pup Criss si 
at andreea spune:
Cred ca azi am primit primul picior/mana de la mostenitorul meu. Lucram si eu si am simtit un impuls clar. Ce fluturas, ce pestisor, bancuri parca facea incalzire pentru Taekwondo
(sport in care ambii parinti isi doresc sa fie urmati de el/ea). E drept ca numai o data a dat si cred ca de foame.
M-am hotarat sa astept sa fiu in saptamana 18 gestationala si 20 de la UM ca sa ma duc la ecograf si sa aflu sigur, sigur ce sex are. Asta e-dotarea de Cluj e grozava.
In legatura cu alegerile-ca de obicei, perversitate in tot ceea ce ne iese. Pai toata lumea a mers la vot ca sa nu iasa ala pe care nu-l suporta - ori Nastase, ori Basescu.
Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +
gabitzam spune:
Haide Crissu, ca n-are ce sa fie rau. Iar sotul tau o sa fie fascinat oricum sa vada mogildeatza cum misca pe acolo :)
O sa vezi ca cei de la Diagnosis sint foarte draguti, locul e frumos, doctorul e ok.
Iti inteleg emotiile, ca si eu tot asa am fost, in ziua cu pricina de-abia m-am atins de mincare. Stiam ca e o ecografie importanta, cind ii masoara si pliul nucal si m-am linistit doar cind am iesit din cabinet.
Gindeste-te la bucuria voastra de maine, la faptul ca amindoi veti face cunostinta cu puiul vostru. Sa vezi ce emotie si fericire ai sa simti atunci!
O sa vi atunci fuguta sa ne povestesti ce si cum :)
Gabitza
simonaeus spune:
Criss, iti tin pumnii.
Oricum stai linistita ca totul va fi bine.
Sunt sigura ca vei f. incantata si fericita.
Eu maine merg sa iau rezultatele la triplul test, dar nu prea am emotii.
Ma uimeste si pe mine lucrul asta, dar asa e.
Sunt mult mai preocupata de faptul ca inca nu mi-am facut programarea la eco morfologica, fiindca dr. Pelinescu (la care mi s-a recomandat sa merg) inca nu si-a fixat programul pt. perioada de sarbatori.