Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Pupici pentru Laurici! Nu ma plang dar abia astept! 
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gabitzam spune:
Tot incerc sa pun si eu poze in album, si nu reusesc deloc, mi se intoarce eroare. Si nu inteleg de ce, pozele sint format jpg si nu au mai mult de 100k.
Gabitza
corail spune:
buna fetelor,
am intrat si eu sa va salut! Pe mine ma chinuie inca greturile, inca vomit in fiecare dimineata, iar dupa ce vomit am niste duteri de cap....Am si eu dureri la bazin(parca mi s-ar departa oasele!).Ce ma chinuie este faptul ca imi sangerreaza gingiile cand ma spal pe dinti. Ma bucur cand citesc ca tot mai multe fete stiu sexul bebeului, abia astept sa merg si eu pe 10.12 la control sa aflu ce va fi bebelusul!!!
O zi buna , fara greturi, tuturor!
corail
Cloreta spune:
Ah, vad ca toate va faceti eco si stiti ce va fi bebe. Cred ca saptamana asta am sa merg si eu, am sa o intreb si pe dna doctor pentru ca oricum vreau sa ma duc la ea cu rezultatele de la analize.
Cloreta
Mickyyy spune:
Mama ce bebelusi mari aveti voi, bebe al meu abia a ajuns la 4cm (sper eu). Oricum doctorul la eco mi-a zis ca bebe ar fi mai mic decat ar trebui (calculat dupa UM), deci am avut o ovulatie mai tarzie. Asta e...sanatos sa fie...ca se va face el mare.
Teoretic avem 12 saptamani, dar cred ca bebe e cam cu o saptamana mai mic, oricum e prea devreme sa se pronunte asupra sexului, cat despre miscat, mititelu s-agita pe-acolo, da'i prea mic sa-l mai si simt eu
.
Pupici si-o saptamana excelenta tuturor...am intrat sa semnez scurt condica...mai vorbim
!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
simonaeus spune:
Salutare burtici,
N-am mai intrat de mult pe site, ca am stat acasa.
Ce vorbarete ati fost ! Bravo !
Miercuri am fost la eco, dar bebe a stat cu picioarele stranse si nu s-a putut vedea sexul.
Vom vedea in ianuarie la morfologica.
A auzit cineva de dr. Pelinescu de la Babes? Pe mine la el m-a trimis sa-mi fac eco morfologica.
Simona
UM 08.08
crissu spune:
Buna dimineata burtici,
Cum a fost in weekend? V-ati odihnit?Eu m-am simtit binisor parca au mai fugit greturile de mine
.
Citeam de burticile voastre care deja sunt mari si ati si inceput sa-i simtiti pe bebei...marfa ![]()
Felicitari pentru toate ecografiile reusite.......maine merg si eu la Iosup sa vedem ce face bebe si am asa niste emotii incat nu stiu ce o sa ma fac la noapte 

. Nu stiu daca noua o sa ne poata spune sexul lu' bebe ca suntem mici dar macar daca ne spune ca e sanatos si daca ii bate inimoara as fi super fericita.
A mai facut cineva ecografie la Iosup la 11 saptamani? Cum a fost? A putut sa va spuna mai multe detalii despre bebe sau e prea mic?
Gabitzam sa stii ca am si eu aceeasi problema cu pozele fiind tot format jpg si tot eroare imi da. Daca stie cineva sa ne ajute sa va aratam si noi macar fetele si burticile noastre.
Criss si 
Cloreta spune:
Eu nu mi-am facut poza la burtica
Ah, a fost tati sa ia rezultatele de la Cantacuzino, chlamydia abia vineri e gata ca atunci cand mi-am recoltat sange nu aveau reactiv. Vestea buna e ca sunt toate negative. Eu am motanel si tare mi-e greu sa ma despart de el de acum. Nu ma mai joc asa mult cu el si oricum nu cum ne jucam inainte, ma feresc de zgarieturi si nici nu ii fac deloc curat la ladita, se ocupa tati de asta.
Crissu bafta!
Cloreta
Mickyyy spune:
crissu, de ce nu incerci mai bine sa iti faci album pe Yahoo sau Webshots? Poti pune cate poze vrei, orice format si orice marime, le poti organiza in albume, tot ce trebuie e sa-ti faci un cont acolo, moca.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
mstroie spune:
Spuneti-mi si mie cum il simtiti pe bebe, se misca in toata burta sau numai intr-o parte sau cum e? Daca n-o sa-mi dau seama cand misca?
Mari
16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti