Mamici de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

fetele, asa patiti si voi... imi singereaza gingiile la greu (mai ales cind ma spal pe dinti), in special pe linga lucrari... este normal?

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

tora si eu am aceeasi problema - imi sangereaza gingiile mai ales cand ma spal pe dinti , uneori destul de mult - se pare ca e normal din cauza cantitatii marite de sange si a sensibilizarii mucoaselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

buna dimineata,
Crissu tu ai aceeasi data la UM ca si mine 10.09......iar dupa calculele mele eu am azi 11 sapt. si 5 zile de la UM. Cum de tu ai 12 sapt si 4 zile? Sau nu am inteles eu bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, vroiam sa iti zic si eu ca nu trebuie sa te sperii de tot ce spun medicii. Nu toti sunt profesionisti. Ma bucur ca sunteti bine si pupici fetitei din burtica!

Eu dupa ultima vizita la dr. (cand am dat 1.000.000 lei ), mi-am propus sa nu ma mai panichez si sa merg doar la controalele programate, daca nu apare Doamne fereste! vreo problema mai mare.

Tora, nu esti singura! Eu data trecuta mi-am tratat dintii in trim. II de sarcina si mi-a zis d-ra ca e normal sa sangerez si ca trebuie doar o buna ingrijire a danturii ca sa nu fac gingivita de sarcina.

Va pup!
Cornelia (17 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, si mie imi sangereaza gingiile cand ma spal pe dinti, dar este absolut normal in sarcina.

In legatura cu triplul test, va povesteam marti ca merg sa iau rezultatul... vise.
Am dat sapt. trecuta 700 mii pe eco la Medicover +700 mii pe analize (estriol, afp, hgc).
Marti mi se spune ca sunt analizele gata.
Merg la doctor la Medicover, dau 200 mii pe consultatie, iar dr. completeaza un formular cu toate datele din analize si eco (lungime femur, pliul nuchal), plus cateva alte date (varsta, nefumatoare, UM, greutate) si imi spune ca trebuie trimise la Genetic Lab spre interpretare.
Mai platesc pt. asta inca 350 mii...si trebuie sa mai astept inca 4 zile.
Si toate astea pt. un test care nu este 100% sigur si care da niste rezultate estimative si uneori chiar false.
Nu vreau sa va sugerez sa nu faceti testul, pt. ca eu am fost pana acum convinsa de utilitatea lui, dar modul in care s-au desfasurat lucrurile la Medicover chiar m-a enervat...

La voi cum a fost cu acest test?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Simona, eu am facut testul combinat (la mom. resp. credeam ca e vorba despre triplul test). Asta se face intre 10-14 sapt. si este oarecum echivalent triplului test. Ecografia mi-a facut-o dr-ul meu (500.000). Datele mi le-au luat cand mi-au luat sange (la cabinetul dr-lui meu), s-au trimis probele la Genetic Lab la Buc., de unde am avut direct interpretarea. Asta m-a mai costat 1.800.000 lei.

Cornelia (17 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Dragelor , voi cum va descurcati la serviciu ??? Eu de cateva zile ma simt ingrozitor de obosita si-mi vine sa cer un concediu medical !
Asteptam cu nerabdare sarbatorile dar se pare ca voi lucra intre 27-30. Sunt demoralizata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Una din voi a spus ca vomita cand e foarte suparata: eu, in schimb, in scurt timp dupa vreun meci suflu din ce in ce mai greu. Pana acum 2 saptamani in weekenduri nu-mi era rau, nu nimic, cand mergeam al serviciuma apucau toate. Acum rolul de afectiune de stress este luat de suflul greoi.
Asta la o persoana care facea inainte de sarcina 1 sau chiar 2 antrenamente pe zi.
Ati fost vreuna la dentist in perioada sarcinii? Ar trebui sa merg si nu prea am tragere de inima.
ConcediuNoi avem liber intre Craciun si Anul Nou, dar in 3 ianuarie ne intoarcem la lucru. Asta in teorie, pentru ca eu am decis ca imi iau liber sau medical sa mai stau in ianuarie o saptamana. Apoi, fac ce fac si imi iau medical toata luna februarie, in asa fel incat sa mai vin 2 zile si sa intru in c. de maternitate la inceputul lui martie.
Eu una m-am saturat, e mult stres si zau ca daca as lucra pentru mine nu as vrea sa trag chiulul.

Andreea si Thomas/Emma de 16 saptamani +

Mergi la inceput

Heeeeei ! Inca mai sarbatoriti ???
Am o colega careia i-a fost recomandata d-na doctor cardiolog Carmen Ginghina , de la Fundeni

O cunoaste cineva ? Aveti idee pe unde o poate gasi la un cabinet particular ?

Mergi la inceput

andreea , de la cate luni se poate intra in concediu prenatal ?

Mergi la inceput