Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
mstroie spune:
Si eu abia astept sarbatorile, sa stau acasa si sa mananc toate bunatatile
. Eu tot am impresia ca azi e luni dupa ce am stat ieri acasa. Mi-au facut aia de la protv o pofta de fasole cu ciolan
Si eu mai scap ca si Mickyyy 1-2 tigari pe zi si de fiecare data zic gata de maine nu mai fumez deloc, dar ce sa fac n-am ambitie.
Mari
17+saptamani
Ada_74 spune:
Mai puneti un carucior albastru pe lista, pentru ca am fost ieri la eco si mi-a spus ca ESTE BAIAT!!! Era o veselie pe capul lui ceva de speriat: se rasucea pe toate partile, ne-a aratat si fundul si putzulica, se impingea cu piciorusele in pereti si dadea din manute de parca ne spunea "hei, mami, tati, aici sint!!". Acum sotiorul meu nu-si mai incape in piele de mandru ce este si mi-a reprosat ca inainte ii aratam gresit unde este bb ca sa-l pupe, ca a vazut el la eco (dupa cum mi-a pus aparatul pe burta) ca este cu vreo trei degete mai jos. Asa ca a schimbat locul pe care-l pupa si pe care-l gadila.
Si mai am un motiv de bucurie: de Sf. Andrei a nascut sora mea. Are o fetita de 3,450 g si sunt bine amandoua. Ne-a dat ceva emotii pt. ca trebuia sa nasca in preajma Craciunului, dar a avut probleme din cauza primei cezariene, si ca sa nu riste, doctorul a hotarat sa o opereze acum.
V-am pupat
Lili si bb 17+ sapt.
gabitzam spune:
Mari, de ieri ma gindesc si eu la o fasolica, cu cirnati si cu varza acra...

Pina ieri ma gindeam la gogosi, dar m-a rezolvat mama :) Din nefericire eu nu prea-s priceputa in alte bucatariei, de-abia m-am maritat anul asta si inca sint icepatoare, nu m-a preocupat niciodata subiectul cit am fost singura.
Mi-am facut programare la ecografie 3D, la Sanador, pentru ianuarie, saptamina 20, pentru ecografia morfofetala. Dupa mi-a zis la sfirsit cit costa si am inchis telefonul, am inceput sa vorbesc singura.
2.800.000 lei + 200.000 daca vrem inregistrare pe caseta video.
Gabitza
simonaeus spune:
Cornelia, multumesc pentru raspuns.
A mai facut cineva triplul test?
Lili, felicitari pt. eco si pt. nasterea sorei tale.
Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii
Simona
UM 08.08
carolinah spune:
Gabitza, si eu merg la Sanador pe 21.12 pt eco 3D, tot sapt 20 si mie cand m-am programat mi-a zis 2,400,000. Oare sa creasca preturile din ianuarie, ca eu am intrebat si la ultima eco (pe 4.11) si mi-a zis tot 2,4 mil pt asta de 20 de saptamani. Si asta cu inregistratul nu o stiam, dar am presupus ca trebuie sa mai platim ceva.
Eu ma pregatesc de examene, asa ca nu mai intru pana pe 16.12.2004. Va doresc numai bine pana atunci si sa ne "vedem" cu bine.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)
nefertari spune:
Felicitari Ada_74 !! Din cate vad eu se umple listuta de carucioare albastre . Saptamana viitoare mi-as dori sa-mi puna Mosul in ghetute un carucior roz !
simonaeus spune:
Apropos de preturi.
Am sunat pt. eco morfofetala , la Iosup.
La Unirea este 2.4 mil+200 mii caseta, iar la Diagnosis este 2 mil dar de caseta/CD am uitat sa intreb.
Oricum m-am programat la Unirea, fiindca sunasem prima data, dar maine sigur o anulez si ma programez la Diagnosis.
Simona
andutzy spune:
Buna ziua !
Offff, ma speriati cu acest triplu test. Si eu trebuie sa fac pana pe data de 18 cel tarziu. Desi am 26 de ani, pierderea celorlalte 3 sarcini a facut-o pe doct. mea sa fie suspicioasa si sa ma puna sa fac acel test. M-au oripilat preturile vazute pe aici. Am auzit ca la Giulesti e mai ieftin, sun azi sa vad cat costa. de asemenea, doct mea de familie, care lucreaza cu laboratoarele Romar, a zis ca sa intereseaza la ei daca fac si cat costa.
Aseara si azi dimineata am inceput si eu sa-l simt pe bb vibrand in lacasul lui, dimineata chiar am simtit un mic ghiont. Abia astept sa vedem si noi peste doua sapatamani sexul sau. Daca nu imi zice doct mea, cred ca nu voi avea linste de Sarbatori.
Va pup, spor la treaba, sunt si axi alaturi de voi si urmaresc cu sufletul la gura ce mai scrieti.
andutzy
nefertari spune:
gabitzam - la multe mancaruri se foloseste ceapa prajita .Asta e cea mai grea operatiune - restul e floare la ureche .
Eu trec la actiune - Maine seara gatesc fasole ! Deci sunteti invitatele mele
Doar varza s-o aduceti voi .
Androix spune:
Carolina, bafta la examene!
Felicitari pentru fetitele si baieteii proaspat "depistati" la eco! 
Apropo de munci, fetelor stiti ca ma plangeam de dureri de cap. Ieri am avut o revelatie: ma doare capul ori din cauza calculatorului la care ma zgaiesc toata ziua 8-9 ore, ori din cauza de lipsa de cafea. Si am decis sa descopar care este cauza adevarata. Oricum pana una alta mi-am adus aminte ca noi gravide cum suntem avem dreptul si la program de 6 ore daca obosim sau ne simtim rau. Stie cineva ce trebuie sa facem ca sa obtinem scurtarea programului? Cerem recomandare de la medicul de familie sau cum?
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!