Mamici de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
andutzy spune:
Buna ziua, nefericite lucratoare de ziua nationala printre care ma aflu si eu.........
Multumesc suratelor care mi-au raspuns la intrebari.
Voua vi se intampla sa va fie mai greata cand va suparati?
Ca mie tare mi-e rau la astfel de momente...
Bine, stiu ca nu e bine sa te superi in perioada asta dar la mine e o perioada in care viata imi serveste numai lucruri urate(exceptand pe bebe) si nu pot sa nu mai clachez din cand in cand. plang si vomit, plang si vomit...
Cat despre 1 decembrie, sa va bucurati de el!
In masura in care puteti, daca lucrati, asa cum lucrez eu....
Va pup
andutzy
Cornelia spune:
Andutzy, cred ca e normal sa te simti mai rau cand te superi. Eu nu vars 9ca nu vars de fel), in schimb ma apuca niste greturi si o ameteala ca daca nu ma intind sau stau jos, cad din picioare. Incerc sa evit supararile, dar nu stiu cum, parca s-au adunat toate in perioada asta. Aceeasi senzatie o am cand ma duc la baie si descopar noi pete pe absorbant (cred ca nu scap toata sarcina de ele
, e ca si cand as avea menstruatie in fiecare sapt.)
Gata, data viitoare, sunt mai optimista, promit!
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Androix spune:
Buna, burtici!
un paharel de la mine si un
pentru
Multumesc de urarile de sf Andrei! 
Eu am tras chiulul ieri intr-un mod cat se poate de nesimtit dar iata ca 1Dec tot la munca ma gaseste. Nu-i nimic, muncesc cu spor pentru al patriei viitor, cum zice mr_baz pe topicul despre munca in ziua de 1 Dec.
Paranoia de care eram atat de mandra ca m-a ocolit pana in momentul de fata
ma pocneste de nu ma vad. Si anume. Dupa ce acum cateva zile ma laudam ca mi-am simtit fotbalistul acum incep sa intru in panica: deja nu am mai simtit nada de nada de trei zile. Am incercat in toate felurile: m-am si agitat, am si stat in pat linistita, m-am si mangaiat pe burtica dar nimic. Sunt paranoica sau nu?
Mai am nitel si dau o fuga la o ecografie numai sa ma lamuresc...
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cornelia spune:
Andreea, este f. devreme!!! Nu te speria! Daca nu mai rezisti, du-te si fa o eco, pt. klinistea ta (eu asa am facut
), dar e f. normal sa nu il simti zilnic. Dupa 20 de sapt. or sa se schimbe lucrurile!
Vedeti ce buna sunt la dat sfaturi altora
?
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
nefertari spune:
Androix , vad ca l-ai citit si tu pe mr_baz , care mie mi s-a parut dus de acasa si mai bine nu il citeam .Tare m-am abtinut sa nu-i trag o sapuneala !!!!!
In privinta lu' bb , nu-ti face griji ! E inca mic si cine stie pe unde umbla !
Mi-e un somn de abia tin ochii deschisi ! Mai bine ma imbolnaveam subit ca majoritatea clientilor nostri nu lucreaza astazi iar staaaau cu ochii in monitor pe cand ai mei se lafaie in fata televizorului !
lauricipani spune:
Andrixule, tot eram io singura pe la aspirante asa ca m-am hotarat sa intru si sa te salut. Insa... ce sa vaz,DAMBLA?
Bey, tu crezi ca este fotbalist de acum??? Asculta aici la o mama de 3 ori: in prima luna (de cand incepe sa simta mamica miscarile) miscarile lui bb sunt destul de slabe. Incep incet si putine si se indesesc prin luna 5 de sarcina.
Nu te mai stresa ca este degeaba, totul o sa fie OK si vei naste o minunatie de baiat.
Pupi mult si linistestete ca bb are nevoie de o mami odihnita ca sa creasca.
Pupi pe buricutz.

laurici
loreen spune:
ce bine este sa lucrezi la "stat" cand e vorba de libere...!Pacat ca anul acesta nu mai avem mini vacanta de sarbatori.Din ianuarie am auditul in control, motiv pentru care nu pot trage chiulu, apoi vin fise fiscale,asa ca abia din martie inclin steagul si nu mai merg la munca(Aiurea...la prima sarcina am mers pana la 37 de saptamani si am nascut la 39)...
legat de pisici sa stiti ca nu este un pericol pentru nimeni din casa atata timp cat sunt vaccinate, deparazitate intern si extern la trei luni.Veterinarul mi-a spus sa stau linistita ca toxoplasma este f.rara la pisicile "aristocrate" , predomina la maidaneze.Ale mele traiesc mai bine decat mine, sunt la zi cu analizele si eu si ele.Mi-am facut toxo de 2 ori pana acum si a iesit tot negativa, le-am facut si matelor si nu au, deci trebuie sa ma feresc de pisicile altora si mai ales de alimente...
...Cornelia ieri am fost la IOWEMED la dr.Otel. Nu merg la dr.Dascalu prea des ca o apuca nervii, iar eu fac echo saptamanal...
...lasati-va de fumat.Va spune o fumatoare inraita( 1 1/2 pachete pe zi).Le-am lasat brusc fara jumatati de masura...
...v-as trimite ciorba de burta, macar virtual daca as putea...
andutzy spune:
Loreen, dar nu falimentezi cu eco saptamanal?
Si eu as fi in stare sa-mi fac saptamanal, dar ma abtin...
Si am auzit ca ultrasunetele ecografului il agita pe bebe. Nu-i fac rau, asta e clar, dar el le simte si l-ar agita. Poate sunt povesti, dar eu asa am auzit.
Pupci
andutzy
Mickyyy spune:
Hop si eu....azi mi-am tras internet si acasa (aveam si pana acum, dar dial-up si intram doar ocazional), asa ca presimt c-o sa ma manance de vie forumu asta.....oricum stateam la serviciu calare pe el 8 din 8...acu mai stau si acasa
.
Cineva intreba de tigari...eu la prima sarcina dupa ce-am aflat ca's gravida intai le-am rarit la 4-5 tigari pe zi (eram fumatoare inraita, cel putin un pachet pe zi) iar apoi din luna a treia m-am lasat de tot. Ma rog...mai scapam eu cate 2-3 tigari pe luna, mai mult de fandoseala, cand ajungeam in locuri unde chiar toata lumea fuma. Dupa ce-am nascut, trei luni n-am pus tigare-n gura (alaptam) dupa care usor usor am inceput azi c-o tigare....maine 2....si tot asa ca ajunsesem iar la 4-5 tigari pe zi. In concediu am batut recordul, fumam un pachet la 2 zile, dupa care iar am revenit la cateva tigari pe zi.
Am ramas din nou gravida, am continuat sa fumez cateva tigari pe zi (nu stiam daca o sa pastrez sau nu beleusul si ma amageam singura) dupa care, in momentul cand am hotarat ca-l pastram am zis ca ma las. Numai ca barbata-meu fumeaza, si e groaznic sa fi nefumator in preajma unuia inrait....asa ca tot mai scap cate-o tigare doua pe zi. Pana si doctorul mi-a zis (nu Radoi, ci altul la care am fost la primul control cu Malina) ca decat sa mor de pofta, mai bine fumez cateva tigari (maxim 4-5 pe zi). Nu zic ca-i bine, daca puteti sa renuntati de tot la ele e ideal, dar daca nu reusiti si nu reusiti, acolo, o tigare doua de pofta puteti fuma.
Iar daca vreti sa va lasati, loreen are dreptate, faceti-o brusc, fara nici un fel de exceptii de la regula, e metoda cea mai buna, in rest o sa va chinuiti si mai rau.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
loreen spune:
azi am refacut echografia din cauza placentei si este 100% fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
La prima am vrut la nebunie baiat si este o mandrete de fata iar acum am vrut toti trei fata si exista un Dumnezeu sus care te mai asculta din cand in cand. O va chema Delia
calculele mele erau bune, prost era cel care le-a interpretat.Toti medicii mai nou, in Constanta vorbind cred ca nu este mare inginerie sa faci un echo.Aiurea...
Placenta este foarte omogena, fara calcifieri, in schimb am aflat ca este normal sa se matureze mai repede la femeile care fac tratament hormonal pentru mentinerea sarcinii.
Sincer nu-mi pasa cat ma costa echografiile.Vreau sa fiu sigura ca bebe strumf este sanatos-sanatoasa.Se pare ca voi naste prin cezariana, mai repede, prin 25 aprilie.Oricum mai este pana atunci.
Pana acum pe analize,medicamente, controale la doctori cred ca am dat in jur de 10 mil.Pare o suma astronomica( si este) dar merita efortul, parerea mea.
De bucurie am mancat azi exact ce stiam ca ma baloneaza-varza murata cu carnati si piure.Beton! Fi-mea a fost in extaz si mi-a tras vreo 2 picioruse.
va doresc o noapte buna si o zi de lucru minunata maine.Eu nu am internet la servici din cauza lucrului cu documente stric secrete, dar recuperez cand vin acasa.
Loreen si
Delia 18+