Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Sunt super pozele Sinzi si bafta la examen.
Ieri am fost in Mamaia , am prins o zi de toamana tirzie, fetele au fost incintate.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
ce liniste azi....
Ionela, adevarul e ca afara e tare frumos zilele astea.
raportam si noi azi vaccinul de 4 luni, tzipat un pic, apoi acasa nani. dimensiuni: 7,4 kg si 67 cm. luna asta nu a luat decit 500 de grame....dar tot e bine, la "categoria" lui.
ce liniste azi...
Sanzi, ati plecat? bafta la examen!
am pus poze noi cu grasu mic: http://community.webshots.com/user/rocksy25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Ce faceti de sf. Nicolae pentru copii?

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna dimineata mamicute si burticute!!!!
Am fost alaltaieri la doctor...Am vazut bebicul si...inimioara.... Are 0,66 cm.......Sunt fericita ca totul este bine, dupa mica sangerare...
Voi ce faceti????Cum va simtiti???

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata iubitele!
Sinzi-distractie placuta, bafta la examen si....iubiti-va muuuult, ca aveti de ....recuperat!Ai o inlocuitoare pt. Bibi care-i este tiza?? Suntem geloase...am vazut pozele.
Azi program de voie...Yes! Ce bine este cu mama! Sa-i dea D-zeu sanatate si s-o tina cat mai mult alaturi de mine!
Diseara avem sedinta cu parintii si abia astept sa vedem cu ce ne mai laudam.
Pupici si o zi minunata!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze Noiembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, iarta-ne!! A fost o scapare (culmea ca fetita din poza tot Bibi-Bianca este!), nu se va mai repeta! E fetita unor prieteni din satul unde a locuit strabuni...
Roxa, tare frumos Voinicku'...se vede ca ii place supa pe care i-o gatesti!!! Are meniul peste tot!
BB23 in cate saptamani esti? si fina mea, care e in 14 saptamani imi spunea ca bebe-ul ei are 6 cm (sau nu am inteles bine??) parca asa era!
July, sa stii ca parca mi s-a schimbat perspectiva de viata...sa vezi ce nebunie, mergeam azi la gradi (am mers pe jos pentru ca trebuia sa ma trezesc cumva - ultimele 3 nopti au fost albe!) si ma gandeam (ce tacanita sunt!) daca cumva mi-am dorit asa mult sa vina Radu si am visat si am lasat copilul singur acasa, crezand ca e Radu cu el?? Imi venea sa ma intorc din drum! Tot credeam ca visez...sper ca m-am trezit deja!
Maine vom pleca fara David, si ne intoarcem duminica...asa ca ne auzim atunci!
Un We placut!!!!

Sinzi si David
Acum ca am 1,9 ani sa imi spuneti "Sir" - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Ziua buna, duduci. Intru si eu pe fuga sa citesc putin si sa scriu doua vorbe.
Si eu am lucrat ieri, patronul nici n-a vrut sa auda de relash. A trebuit sa las fata cu bona, cresa era inchisa.
Brava la voi, Sinzi! Citeva zile de miere o sa va prinda de minune. Numa' la examen n-o sa-ti fie capul! Dar te descurci tu, ca esti fata desteapta! Am tot vrut sa te intreb, dar am uitat: David a mai recidivat cu WC-ul sau a fost doar un episod izolat?
Oraselul copiilor e pe locul clasic de-acum, linga Primarie. S-a deschis chiar ieri. Poate mergem si noi in seara asta, sa ne lasam banii pe la calusei, ca fii-mea nu se mai lasa dusa cu orele de-acolo (asa imi facea in Satul de vacanta).
Ce zi frumoasa, de plimbat bebeii! Va invidiez, mamici care n-aveti treaba cu biroul si statul in fund cite sapte-opt ore, iesiti cind vreti, va faceti ce program vreti... (vine vorba, ca dictator e tot copilul!)
Va pup acum, fug sa muncesc.
Rox, mai da si tu cite o reteta!

gabi & alisia (2,2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua,

La multi ani, fericire Andreea si Andrei, am intarziat putin cu urarile, dar n-am avut net acasa (sa "traiasca" RDS-ul). Am avut petrecere si la scoala de Sf.Andrei (sunt 8 in clasa) si acasa, asa ca mi-am luat jumatate de zi libera pe 30 (norocul meu ca am pile la sefu' ). Am avut liber si pe 1, si astazi am revenit "in forta" la servici.

Sanzi - bafta la examene, nu-ti face griji ca esti fata desteapta!

De Sf. Nicolae habar n-avem ce sa-i luam lui Tibi (de Sf.Andrei i-am cumparat un robot cu telecomanda de la Metro si o macara).

Astazi i-a chemat la 16.30 pe copii in parc la Primarie sa le dea cadourile, al meu nu vrea sa se duca, dar mi-e sa nu se interpreteze lipsa.
Tibi a venit azi de la scoala mandru nevoie-mare : are FB de la un capat la altul!

Va pup, sanatate multa la puiuti, mamici, tatici si burtici!
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Salutare fetelor!

Se pare ca vine primavara, sau cel putin asa a fost azi...
Noi inca ne plimbam cel putin o ora si jumatate pe zi iar Praslea doarme afara cel mai bine.
July, asa am zis si eu, ca a exagerat. La vremea asta trebuia sa-i dau deja supa cu carne. O iau mai usor. Schema ei de diversificare mi se pare buna, si cred ca va manca tot ce ne-a dat ea acolo pe la 6-7 luni. Inca alaptez, bebe nu face mofturi deloc si as vrea sa pape cat mai mult laptic acum ca o sa tot manance el de-acum inainte.

Felicitari Roxana pt cele 4 luni, tineti-o tot asa!

Va pupam

Roxana parca tu ai spus ca aveti carusel cantator? De unde l-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristina, caruselul l-a luat mama parca din tomis III, daca vrei o intreb si iti zic precis. ce face gagiu' mik? cum se impaca cu noile mincaruri?
eu i-am luat azi "premiu de cumintenie" dupa vaccin un borcanel de piure de caise si a fost innebunit dupa el!!! a lins cele 2 linguritze curate-curate....daca era dupa el halea tot borcanasul (la asta seamana cu mine, ca eu is lesinata dupa caise)
Gabi, ce sa zic mama de retete.....am sa fac o placinta cu dovleac azi (pun in umplutura si nuci si scortisoara din plin) si o musaca de cartofi cu carne. supa de vita cu taitzei (de....vreo 2 zile).
pupici, incerc sa lenevesc si eu putin cit doarme gindacu'.
PS: uitasem sa va zic, i-am luat de Mos Nicolae un st de cuburi de la fisher price...care se schimba daca le apesi niste butoane...cred ca o sa fie interesat de ele (sper eu!)

Mergi la inceput