Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna dragutzelor!
Vremea asta a tinut cu mine, cu interesul meu -santierul-care se misca usurel. Sunt aproape ridicate zidurile de la etaj, dar urmeaza turnarea stalpilor de rezistenta, care dureaza ceva. Restul, adica acoperisul, intra in programul 2005, ca ne mai trebuie timp pentru pregatirea sarbatorilor. Si doar nu vine primavara, vine Craciunul si speram la un peisaj feeric( fulgi de nea, nametzi, derdelus, sanie, ger)!

Sanzi, chiar vroiam sa-ti spun sa nu-l iei pe david la examen, va prinde bine si voua o escapada asa de bun-regasit!
Roxana, bb-ul tau ma emotioneaza, parca-i din reclamele cu bb-i! E un bb super, si cred ca va face ravagii cand va fi mare! E tare frumusel!
July, cum merge scoala? Ai timp de cursuri? Eu incep sa intru in panica, s-au strans destule cursuri si mi-e teama ca nu fac fata la sesiune, am cam uitat cu sta treaba cu invatatul!
Mada, nu ne mai zici nimic? Sofia ce face? Masina ati reparat-o?
Oana, spune-mi cum a perceput Paul cel de al doilea Craciun? Intelegea la 1 an si ceva cum stau lucrurile? Te intreb pe tine, ca Paul are o marja de 1 an inaintea Alexiei si as vrea sa-mi spui cum l-ai pregatit pentru sarbatori. Daca anul trecut sta si se uita la luminitele din brad, acum suntem atenti la reclama Iacobs( eu ii spun ca e Mos Craciun).
Ma bate gandul sa-l imbrac pe tati in Mos Craciun si sa-i aduca daruri. Ce ziceti, e devreme? Chiar daca va uita pana la anul de Mos, dar macar acum realizeaza ca-i aduce ceva. Nu prea stiu, imi trec tot felul de idei.

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Salutare, fetelor!
Sunt un pic trista... pui de om adorat misca de numa cand mami are treaba...ii vorbesc si il rog sa se miste si sa-l "vada" si tati da de unde...atunci se opreste...Cel putin mai inainte isi facea de cap...Sunt la birou, cum sa-mi scot burtica la iveala ca sa-l pot "vedea"?
Vorbesc eu prostii? Mai multe prietene ziceau ca iti poti da seama daca misca piciorusul sau funduletul...eu inca nu m-am putut bucura de sentimentul asta. o fi pt mai incolo cand burtica va fi mai mare? De fapt, burtica mea aproape ca nici nu e burtica...lumea nu are cum sa-si dea seama ca suntem doi.

multi pupici!
Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

BUNA DIMINEATA FETELE!!!
Iertati-ma ca va scriu mai rar, dar va citesc mai des....mai am o colega care vine la calculator...sau.....dorm in front!!!!
Cu intarziere..Sinzi_Ana..UM=15 oct 2004....

Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Geani este un sentiment super sa simti cum misca copilasu. La mine au miscat amindoua dupa 6 luni la greu, au fost super active.
Am fost in Oraselul Copiilor am ascultat povestea ,,Lizuca si Dumbrava minunata,,Fetele au fost incintate.

Un weekend placut.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Giani draga, inainte de treizeci si ceva de saptamini, slabe sperante ca ai sa vezi vreo miscare d-asta de care vrei tu. Tre' sa creasca bine ca sa aiba ce scoate la iveala, un popou, un piciorus sau un cot... Ramine la libera interpretare. Iar atunci deja o sa vrei sa-l vezi cu totul si o sa ti se para ca timpul abia se tiraste pina la termen.
Rox, detalii la musaca? Am si eu niste carne tocata in congelator si as face-o ce zici tu, daca procedura nu e prea complicata. Ti-am vazut si eu flacaiasul, ptiu, ca tare dulce mai e! Numa' bun de ros si pupacit. Sa fiti sanatosi toti trei!
Cris, Alisia avea la Craciunul trecut un an si trei luni si, chiar daca nu putea spune prea multe, a fost incintata de brad, de beculete si artificii. Mos Craciun n-a impresionat-o prea tare, iar din cadouri doar jucariile, fireste.

gabi & alisia (2,2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am intrat sa va salut si eu !!

Eu nu am vesti despre mine, nici bune, nici rele, astept sa treaca mai repede timpul sa intru si eu in vacanta de Craciun sa ma odihnesc si eu putin ca prea am muncit mult in ultimul timp.

Bafta la examen Sanzi!!

Va pupacesc pe toate si binenteles ca si pe cei mici.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna ziua dragutzelor.
Dana, mult noroc, tzinem noi pumnii si va iesi cum vrei tu, stii, da? mai ales in vacanta, cind vei fi mai relaxata...
Geani, nut e supara din atita, va fi un timp cind te vei ruga de el sa se mai potoleasca cu miscarile ca sa dormi si tu un pic....(HAHAHA AM ZIS, "EL"...incepem pariurile si pentru Geani????)
Gabi, scriu imediat reteta: carnea tocata o inabusi cu o ceapa tocata si cu un pic de apa calda sa se inmoaie si sa se albeasca bine, adaugi sare si piper dupa gust. cind e racita nitzel adaugi citeva linguri de smintina, 2 oua si amesteci bine.
straturile sa fac din felii de cartofi prajite nitzel (se poate face si cu cartofii rasi, si cu ei facuti deja piure....cum ai chef sau timp).
in forma se aseaza un strat de cartofi si unul de carne, ultimul strat de cartofi. daca nu e destula zeama in carne adaugi citeva linguri de supa sau apa cu delikat/cub si un pic de bulion daca iti place. dai la cuptor cam 45 de minute la 170 de grade sa se rumeneasca frumos deasupra si gata.
e ff misto si cu telina, si cu vinete mai ales! (telina facuta la fel ca mai sus, vinetele taiate pe lung felii subtiri, presarate su sare si fripte in ulei sau pe plita).
pofta buna!
Crix chiar ca tine cu voi vremea....lasa ca e foarte bine, mai avansati si voi! multi pupici Alexiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Pupi pentru toata lumea !!!

Eu am inceput serviciul si sunt mai mult pe drumuri !!
Apropo , eu am biroul in blocul de vis-a-vis de tine Roxana si cand sunt la birou si am o clipa libera ma tot zgaiesc poate va vad cand iesiti la plimbare ! Pana acum nu am avut noroc.

In scurt timp ne mutam si de acolo dar tot prin zona si o sa mai urmeze o tura de bagaje si chiloman specific mutatului !

Bebe e super haioasa dar un pic cam blonda , se loveste singura isi prinde degetelele pe ici pe colo , si insista si a doua oara ....si asa mai departe ...dar e a mea si o iubesc mult de tot. Nu avem decat doi dinti , ceea ce ma cam ingrijoreaza dar mai asteptam ...

Abia astept sarbatorile ,craciunul , revelionul ....poate avem parte si de un pic de zapada !!!Dar mai incolo sa termine si Cristina ce mai are de facut la casa .

Ma duc langa bebe sa trag un nanita pana vine tati !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Larular
Abia astept sarbatorile ,craciunul , revelionul ....poate avem parte si de un pic de zapada !!!Dar mai incolo sa termine si Cristina ce mai are de facut la casa .
Raluca si Bebe Andra
http://community.webshots.com/user/larular

Sincer, m-a bufnit rasul, nu altceva! Pai daca ar fi vremea dupa cate am eu de rezolvat la casa, asta ar insemna ca urmatoarele 3-4 anotimpuri sa fie primavara, doar cu soare si temperaturi adecvate, fara ploi, vant.
E-he-he, dar vrem cu totii sa vina Sarbatorile, asa ca poate sa dea si ceva ninsoare!
Sunt un pic neserioasa, ca am spus ca pentru anul acesta facem mai putin decat am facut pana acum! Dar, nu ne tinem de promisiune si ne intindem mai mult decat prevederea. Nu-i corect, dar aste-s socotelile!

Am crezut ca faza cu lingurita la Alexia va fi ceva trecator, dar se pare ca a reluat obiceiul. Ne cearta daca ne bagam peste ea, asa ca de multe ori imi fac altceva de lucru prin bucatarie si o las in voia ei sa pape, doar trag putin cu ochiul sa vad daca nimereste gurita.
Deci voi ziceti ca nu are rost sa-l aducem pe Mos Craciun sa-l vada? Oricum va fi brad, lumini, jucarii!

PoZe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BB23
UM=15 oct 2004....

Aha, deci un racusor sau racusoara!

PoZe

Mergi la inceput