Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

of Sanzi imi pare rau de piratu' ca a prins buba....rino-bronsita nu isneamna ca e afectat plaminul ci bronhiile, adica ultimele cai aeriene inainte de plamani. ar trebui sa il pui pe tati sa faca si el niste injectii, sa imbrace copilul bine de acum inainte. (zisei eu rea). pupici la pirat si sa se faca repede bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare si de la noi,
cam rarut, da parca intra timpul iar in sac de o vreme incoace, nici nu stiu cind trece. Nici n-am apucat sa va citest si sa tin pasul cu voi.
Sinzi, multa sanatate lui David, si ma bucur pt. voi ca v-ati reintregit familia.
Roxana, si eu m-am confruntat cu caderea parului la citeva luni dupa nasterea lui Vivi, tratament n-am facut, da m-am dus cam la o luna si jum. la coafor, si mi-a ajutat foarte mult, aici iti fac masaj si folosesc tot felul de solutii la spalarea parului. Cam dupa 4-5 luni mi-am mai revenit cit de cit.

Eu sint racita cobza, piticii i-am molipsit si pe ei, azi am alergat numai pe la doctor si m-am razboit cu asistentele, ca n-aveam voie cu carutul in praxis, da nici eu n-aveam putere s-o mai car si pe Vivi in brate, si asa ma doare tot corpul, noroc ca a reusit si ne-a trimis mama niste medicamente luna trecuta(pentru mine, ma intreb cit mai dureaza pina se contamineaza si tati) ca e clar virus, piticii au primit sprayuri nazale si sirop de tuse, sint niste muciosi si jumatate.
Asta e de la noi vesti nu prea bune.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna fetele
Nu sunt inca mamica(mai copilaresc oleaca) dar sunt din Constanta (Navodari).
Ma primiti si pe mine in vostru?
CE mai este nou la mare? Mi-e asa un dor de ea.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Claudi@, ne bucuram sa ne innoim! Esti binevenita oricand si oricum, conteaza sa aveam Constanta ca punct de legatura!
Te trecem pe listuta noastra? Ne spui cate ceva despre tine?
Cum ai dat de noi, mai ales ca nu ai copii inca?
Te asteptam de cate ori poti sa intretii atmosfera, alaturi de noi!

Fetelor, imi doresc un Craciun cu zapada, oare avem vreo sansa?
Oana, poti sa ne-ndeplinesti dorinta si sa comanzi pentru noi niste fulgi de zapada?

Alexia nu vrea sa pape mamaliga cu branza si smantana! Am incercat de multe ori, si .... NU vrea, si pace! Cred ca zice ca-i ou, la fel de galben cu alb, ca nici dupa asta nu se da in vant, des il refuza.
Am avera noi mai multe alimente pe lista neagra, dar o sa vb. despre asta alta data.
Ione, Alexia( in ciuda culorii pe care o au) rontaie uneori fulgi de porumb( Matina), iar de pufuleti(simpli, clasici) este indragostita, nu altceva!

Va pupam!

Racushoarele Cristina& Alexia
PoZe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Narcisa, multa sanatate mai muciosilor!!!! sa va treaca repede.... la voi cum e vremea?
Crix nu prea stiu ce sanse avem noi de zapada de craciun...nu vezi ce e afara? si cica asa va fi cel putin pina luni! asta e....ca tot frumos a fost toamna asta. las' ca a fost anul trecut zapada multa!
Sanzi eu cred ca mai trebuie sa il vada medicul o data pe David....daca s-au estompat e bine dar de ce nu au disparut de tot?
Claudi@, bine ai venit printre noi!!! vorba lui Crix, ceva detalii ne dai?
Alina, ce faci? am citit ca esti un pic racita....sanatate!
pupicei si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Buna si de la mine pe ziua de astazi.

Narcisa, multa sanatate la puiuti si tie.
Claudia bine ai venit printre noi.
Crix, astazi te sun. Poti sa-mi spui cam ce program ai ca sa nu te deranjez?

Noi suntem bine, sanatosi si mancaciosi.
Va pupam si va dorim si voua la fel.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna, ce sa va zic despre mine?
Sa incep ca la gradinita, cum ma cheama, cati ani am....?
De descoperit am facut-o demult dar eu sunt olecuta mai rusinoasa, de obicei citesc.
Adun informatii pt cand o sa am si eu puisori. Ne-am hotarat ca la anul, de craciun sa fiu deja cu burticuta (sper sa-mi ajute Dumnezeu) caci vrem sa le facem surpriza la socrii (i-si doresc f mult nepoti).
Voua nu va fost frica sa deveniti mame?
Pe mine ma apuca uneori groaza, daca nu o sa fiu o mama buna.
Sotului meu i-i este la fel groaza si tocmai de aceea am mai amanat cu un an (normal trebuia anul asta)ca domnul meu nu e inca hotarat si cica sa ne facem si noi luna de miere pt ca n-am reusit sa o avem inca.
OF hai ca m-am cam intins la vorba .
Va pup dulce si mai revin.
PS va invidiez ca puteti sa va imbaiati in mare vara de vara, eu nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai venit Claudia! Nu are de ce sa iti fie frica de maternitate. Toate am trecut mai mult sau mai putin prin spaima asta. Si daca ma descurc eu si m-am hotarat pt. al doilea, sa stii ca e cel mai firesc lucru din lume!

Spuneti-mi si mie va rog, unde sa o tund pe MAria? Voi ati fost la frizer/coafor? Pe Paul stiu ca la tuns Oana , dar in rest? Maria are parul f. rar si subtire. Bretonul i l-am mai tuns si s-a mai ingrosat, dar in rest, are niste fisrisoare firave. Vreau sa o tund (nu zero), dar sa aiba cat de cat o forma. Doar ca nu cred c asta la tuns. Noi ne-am luptat 4 persoane cu ea si am reusit sa-i taiem trei fire in doua zile! Crixia, ai tuns-o le Alexia? Ione, July, Lizuca?

Va pup
Cornelia (18 sapt.) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia eu am fost cu DAvid la o frizerie la Brotacei, unde frizeritele sunt foarte dragute si de treaba. Dar David a urlat atat de tare (desi il tundeau cu foarfeca) incat l-au tuns doar pe jumatate. Nu puteam sa il tin si le era frica sa nu il zgarie...si David are forta nu gluma...
Apoi am recurs la masina de tuns, unul il tine, unul il tunde...acum s-a obisnuit si nu mai protesteaza...
Il tund marimea 3 cm sau 4 cm...asta vara l-am tuns si 1cm...dar eu nu am observat ca ii ingroasa firul de par.

Sinzi si David
Noi toti - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Fetelor, va multumim la toate pt urarile de sanatate, adresate nou.
Inca sintem rau, n-am dormit aproape toata noaptea, piticii tusesc ceva de groaza.

Daaa, faza cu tunsul, sincer vorbind, ma- enervat cumplit in vara in Constanta. Am asteptat de citeva ori cu Patrick sa-l tundem si le era frica, niste mormoloace, ca nu sta copilul. Cum sai explici la 1-2 ani sta stea, mai ales ca normal, le este frica?
Aici il tunde pe Patrick fara probleme, la coafor, tipa care ma tunde pe mine, il lasa sa se joace in coltul cu jucarii si il tunde, nici nu baga de seama, nu plinge nu nimic. De ce oare nu-i posibil asta si in Constanta??????????? Cum sa ai pretentia la virsta asta sa stea ca un om matur pe scaun la tuns?
Cit despre tunsul cu masina, noi l-am tuns in vara si i -sa asprit considerabil parul, nu-l mai luam cu masina de tuns. Depinde si de par...

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput