Mamici de Constanta (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Ciao, fetelor!
Bun venit Claudiei!
Ieri am facut piata, curatenie si restul timpului..pe la bucatarie. Nu am intrat deloc pe forum, scuze...
Puisorul meu a fost cam lenes ieri. Abia-abia de mi-a dat cateva "coate" si asta la intervale mari de timp. Au fost chiat momente in care m-am panicat, dar tati a zis ca poate asa e normal...sa mai aiba si el zile in care sa fie mai inactiv. Ce stim noi?
Saptamana viitoare voi merge la consultatie la dr. Dantes. Am inteles ca Peteanu are 2 mari rateuri la activ. Of, of, of...sunt asa derutata...e greu sa fii intr-un oras nou, sa nu cunosti mai pe nimeni si sa porti o sarcina. Va avem pe voi si cam atat...Sper sa nu ajung sa incerc toti medicii din Constanta...
In rest toate bune si frumoase!
Abia astept vacanta...
Multi pupici si numai bine!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca astazi ne-am reluat seria de suturi in burtica...m-am linistit
multi-multi!

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Geani draga mea toti doctorii au cite un rateu la activ....ca sunt oameni, nu roboti. nu ti-a placut tie de Peteanu? sau nu ai apucat sa iti faci vreo opinie? in orice caz, sanatate!
Narcisa, pupicei la muciosi si sa va faceti bine!
Claudi@...e normal sa iti fie teama. dar atunci cind dorinta de a avea un copil depaseste teama sa fii sigura ca esti pregatita! si nimeni nu s-a nascut invatat....toti invatam si suntem cei mai buni parinti de pe lumea asta, mai ales pentru copiii nostri. oricum, nu esti singura burlacitza de pe aici.... si esti mai mult decit binevenita printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory spune:

vreau si eu, vreau si eu in grupul vostru! ma primiti?
Eu sunt invatatoaresi am o fetita de 7 ani, deja in clasa a doua! sunt din Constanta si n-as pleca de aici pentru nimic in lume!
In alta ordine de idei stie cineva ceva despre doctorita ginecolog Belcin?

Mergi la inceput

Roxa, NU vreau sa arat indecisa, dar nu pot zice ca mi-a placut in mod special de Peteanu. Morocanos, mai batran, nici macar nu s-a uitat pe monitor cand mi-a facut asistenta ecografia, mi se pare genul de medic care nu prea se implica. Gresesc daca vreau ceva mai mult de la un medic? Cu medicul cu care am inceput practic supravegherea sarcinii, de altfel singurul la care am fost vreodata, am avut o relatie super misto(bine, ne si cunoastem de 5 ani). Puteam intreba tot ce aveam pe suflet, se implica mult si ma simteam ok.
O fi adevarat ca toti medicii au rateuri,desi nu pot fi de acord cu o astfel de afirmatie, dar cand auzi ca medicul la care tocmai ai fost a avut doua cazuri in care i-au intrat pacientele in septicemie, tu una te-ai mai duce, Roxa? Te intreb si vreau sa fii sincera. Pune in balanta si faptul ca nu am fost de la inceput prea incantata de el, ca daca era altfel nu mai stateam ca disperata si va intrebam pe voi de un medic responsabil...

Geani&pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Claudi@, bine ai venit la mamici de Constanta!
Eu ii dau dreptate Roxanei in ceea ce priveste temerile tale; sa stii ca eu aici in Germania am renuntat la a-mi face un viitor profesional pt. copii; dupa ce facusem cursul de limba germana 1 an la Uni, mi s-a oferit un studiu platit de Arbeitsamt de 6 semestre(3 ani) si mi-a fost tare greu sa iau o decizie, dar nu regret nici un moment ca m-am decit pt. familie. Avem acum doi copii minunati, aveam pe vrema aceea 27 de ani, acum deabia as fi fost gata cu studiul, cit despre faptul ca era posibil foarte bine sa nu primesc un loc de munca imediat dupa stii si tu cum stau lucrurile in D. O sa ma mai gindesc dupa ce se ridica piticii, ce voi face.
Gegea, o sarcina usoara iti doresc! Cit despre competenta doctorilor, depinde enorm de sarcina, uneori nu e vina lor; Roxana stie bine despre ce vorbesc (Iti mai aduci aminte? Cind eu am descris cazul prietenei mele la doctora care te-a supraveghet pe tine Roxana?) Depinde enorm de evolutia sarcinii, evident si de doctor dar daca el are un Ruf bun e OK. Eu am patit-o aici in Germania pe pielea mea, prima sarcina a fost OK cu doctorul meu; ei la a doua au fost unele probleme spre sfirsit; dar tot la el merg la controalele normale de ginecologie ca altul mai bun nu am, si sint multumita in general, 100% nu vei fi niciodata cred eu.
Rory, si tie un calduros bine ai venit la mamici de Constanta!

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Narcisa, sanatate puiutilor tai!
Gegea, eu am nascut cu Peteanu-cel tanar, de ce nu te-ai dus si tu la el, pt. ca el si cu sotia sunt tineri au ore in spital si te pot ajuta mai bine, dr. Peteanu-tatal a iesit la pensie demult si oricum nu cred ca mai este foarte interesat de meserie. Daca tot ai ajuns la ei la cabinet trebuia sa mergi la cel tanar. Cel batran nu stiu ce rateuri zici tu ca a avut, mama mea s-a operat cu el si nu a avut nici o problema, sa stii ca intotdeauna despre doctori se vor auzi si bune si rele. Cred ca nu exista unul care sa nu fi avut cel putin un rateu in viata. Pana la urma te duci la care te simti tu cel mai bine. Iti doresc numai bine si o sarcina usoara in continuare.
Fetelor, eu am luat rezultatele lui Paul sa va zic si voua, la copro am dus doar o singura proba desi trebuia de fapt trei probe si cica nu i-au gasit nimic. Dr. s-a uitat pe rezultatele la sange si a zis ca are anemie, si ca totusi a vazut ea ceva acolo la sange din care ar putea sa reiasa niste oxiuri, si drept urmare i-a dat pt. orice eventualitate Zentel- pt. parazitoza intestinala si desigur Fier Haussman de care i-am mai dat si altadata si of course Pikovit, si de asta i-am mai dat. Deci acum ii dau 5 zile Zentel cate un flacon intreg pe zi.
Cornelia, vreau sa iti spun ca ai ramas in urma cu stirile, draga, la inceput l-am tuns eu pe Paul, dar apoi s-a dus mama cu el la frizerie, in piata Tomis III si vazand el pe verisorul lui mai mare ce cuminte a stat, a stat si el relativ cuminte, asta-vara s-a intamplat chestia asta, am fost f. bucuroasa ca a reusit sa il tunda si vom mai repeta experienta cred ca la primavara ca acum e cam frig.
Crix, te-am introdus la mine in lista la yahoo msn, sper sa ne auzim cat de curand!
Fetelor, id-ul meu pe yahoo msn este "oana5874", daca vreti sa mai vorbim si acolo.
Va pup,

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Narcisa, multa, multa sanatate!

Gegea, asa e cu doctorii de la noi. E greu sa faci o alegere. Mi se pare corect sa il schimbi daca nu ti-a inspirat incredere. Bafta!

Despre miscarile lui bb, pot sa iti spun ca esti o norocoasa ca il simti asa de des. Eu daca il simt de doua ori pe zi este foarte bine. Pe Maria am simtit-o abia pe la 20 de sapt. si pana la sfarsit a fost tare puturosica. Aveam zile in care nu o simteam de loc.

Rory, bine ai venit! Din pacate, despre doctorita ta nu am auzit lucruri prea bune. Totusi am o colega cae a nascut cu ea, la Medgidia. Sarcina a fost cu probleme, placenta praevia si acum sunt bine si ea si fetita.

Deci cu tunsul, nu prea am unde sa merg. Trebuie s arezolv cumva problema, dar probabil ca o s ao tunda tot mama, cu alte trei persoane, roind in jurul ei. As fi vrut sa-i dea si o forma cat de cat, dar vedem noi.

Roxana, fetelor, stiti ce pot lua de tuse? Sunt racita cobza (nu fac febra, din fericire), dar tusesc f. rau si ma doare burtica. Imi e cam frica. Stodal-ul e homeopat, dar oare pot sa il iau? Sa nu imi ziceti de ceaiul de foi de ceapa, ca nu as putea sa-l beau!

Va pup
Cornelia (18 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cornelia, aveti grija de voi, pt. tuse nu stiu ce sa zic, ori aiurez eu ori sirop de patlagina ai voie, ia intreaba tu la farmacie, parca eu am luat in RO cind eram insarcinata cu Vivi, nu sint sigura....oricum mai sint pastile de supt pe baza de plante mi-au dat aici in Germania in timpul sarcinii la raceala. Mergi mai bine la farmacie.
Rory, numele de Belcin imi era cunoscut, acum mi-am amintit: o cunostinta de a mea, aproape de 40 de ani,a nascut in 2002 cu ea, i-a facut cezariana la Medgidia, a fost multumita de ea pe perioada sarcinii, dar se si cunosteau prin intermediul altcuiva. Sper sa nu ma insele memoria.

Noi, incepem sa ne revenim totit trei, incet, dar sigur. Apogeul se pare ca a trecut.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
Geani draga mea eu iti dau dreptate. ptr mine nu conteaza niciodata titlurile unui doctor ci relatia mea cu el. eu am fost extraordinar de multumita de doctorita mea, Tomescu, cu toate ca Narcisa mi-a povestit de un caz rau legat de ea, dar...uite ca se intimpla tot felul de chestii pe lumea asta. vrei sa o incerci? vrei sa te duci la un control la ea sa vezi cum va intelegeti? eu te recomand cu mare caldura daca te hotarasti.
Narcisa multa santate si sa scapati de mucisori cit de repede!
Cornelia mama....e sfinta mierea cu lamaie - 4 l;ingurite d emiere amestecate cu zeama de la jumatate de lamaie. maninci smecheria asta de 3 ori pe zi. merge taaare bine. si poti sa sugi si strepsils, nu mai mult de 3 pe zi (ca are un pic de alcohol.... si se imbata pitiku si incepe sa sughita).
Rory, bine ai venit printre noi!!!! nu stiu nimik de doctorita ta...poate te mai lamuresc fetele.
Oana, pupici si sanatate lui Paul!
Continuarea! : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37971

Mergi la inceput