Cornelia , dar asa e parul la copii putin, subtire. asta-i farmecul nu?? gasiti si voi o foarfeca cu cap de ursuleti ceva de genul asta, s-o vada ca pe o jucarie. sau bunica sa-si taie o "bucla" sa vada copilu ca-i o.k.:))) nu musca si nu doare.
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
dragilor dragi, mergeti la vot si invatati si pe altii ceea ce stiti voi doar asa avem o sansa noi si tarisoara noastra, altfel sunt vorbe in vant spuse in treacat.totalitatea gandrii voastre si a dorintei de schimbare trebuie sa se finalizeze prin votare. mergeti la vot. tara are nevoie de voi. sa incetam sa ne plangem pt ca nimeni nu ne va organiza, doar noi, cei de rand putem aduce schimbari.
uzati de dreptul vostru de a vota. altfel alti se vor folosi de votul vostru:(
Multumesc pentru urarile de bun venit! Eu am nevoie mare de un doctor ginecolog normal, fara fite, si OM adevarat, in sensul de a imi explica ceea ce nu pricep si de a avea rabdare cu mine.Exista asa ceva in Constanta? eu numai peste sonati am dat! Fara suparare! Voi la cine mergeti cand aveti probleme ginecologice? Eu nu sunt gravida, dar am alte belele.Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Multumesc anticipat.
Va iubesc!