Bebelusi de martie-aprilie 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Nedda spune:
LA MULTI ANI PENTRU DRAGELE NOASTRE CU NUMELE ANDREEA SI DRAGII NOSTRI CU NUMELE ANDREI! SA FITI FERICITI, COPII IUBITI!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Anca, m-am uitat la pozele noi cu Thea si Vlad si sunt atata de scumpi!! Este o poza, cred ca mai veche, in care Vlad o tine pe Thea in brate - nemaipomenita!!! Ce bine o tine si ce ii place ei!! Tare scumpi! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Nedda spune:
Elena, ti-a mai trecut supararea pricinuita de politica? Ai vazut ce te-a sustinut si Clau numai ca sa-ti treaca .
Simo, ce pantofiori frumosi ai gasit! Succes Miei maine si tie la fel! (sa nu plangi!)
Luminita, pai tu si prietena ta sunteti aproape una de alta. La o aruncatura de batz, ca sa zic asa . Nu mai fi trista ca o sa va mai vedeti voi.
Eu nu i-am luat Larei incaltaminte de mers pe jos. Ea are ceva in genul aratat de Simo (primul link).
SimoV spune:
Daniela, primii sunt chiar aia de pe link, de la Gymboree i-am luat - am mai scris eu de magazinul asta, eu sunt indragostita de lucrusoarele de la magazinul asta si cand au reduceri mari, mie nu mi se par scumpe. Iar cizmulitele le-am luat de la Daffy's. Nu stiu daca este si la voi.
Noapte buna fetelor de pe continentul asta, si dimineata frumoasa celor din tara
Ar trebui si eu sa ma duc la culcare dar mai am ceva treaba si mi-e un somn...
Multumesc de gandurile bune pt. maine pt. Mia. O sa plang cu siguranta, iti dai seama...
Nedda spune:
Simo, pe-aici la preerie n-am vazut Daffy's dar am fost intr-unul la voi, la NY. Un Gymboree avem dar n-am ajuns inca la el. Chiar asa, tot ploua zilele astea si nu ne putem plimba, poate ii fac "o inspectie".
Maine merg si eu cu Lara la vaccin (a doua doza impotriva gripei). Sper sa nu planga prea tare.
SimoV spune:
Daniela, succes maine la vaccin cu Lara! Sper sa nu o doara f. tare, saracuta de ea.
Da, neaparat intra la Gymboree! Poate la voi au reduceri mai mari. Uita-te pe site-ul lor, sa iti faci o imagine, dar acum nu au chiar asa mari reduceri cum am prins eu.
Noapte buna
ruprich spune:
La multi ani Katja!
LA multi ani tuturor copiilor cu numele de Andreea sau Andrei.
Sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi fericiti plini de noroc si sa-i bucurati pe cei din jur.
Nedda:Si eu sper sa fie ceva de moment,insa pe al meu l-am surprins de multe ori cu nervi astia, asa ca stiu si eu...
Eu i-am dat lui Robert Puding de la dr.Oetker si i-a placut.
Mickyyy spune:
Neatza si La multi ani Andrei si Andreutze si bineinteles Katjia!!
Oare ce mai face inaioana? ca n-am mai vazut-o de o gramada de vreme pe-aici, de fapt nici pe ea nici pe diana....
Hai ca m-ati facut curioasa si pe mine cu DaVinci Code-ul ala.....il gasim si in Romania? Sau doar pe net, varianta in limba engleza? Las ca vad eu.....
Azi am fost la analizat...mi-au luat vreo 6 eprubete de sange...m-au usurat de bani...si tot n-am terminat de facut analizele . Cu Malina am cam tras chiulul la primele analize, le-am facut doar pe cele gratuite, da' acum am zis ca daca tot avem ceva bani si tot ajunsesem la cabinet, hai sa le fac. Sa vad cum fac sa ajung intre 11 si 1 sa-mi fac si restul analizelor.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
KULTA spune:
La multi ani pentru Andrei si Andree. La mai multi ani, Katjia.
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=KULTA
"Lucrurile bune li se intimpla celor ce stiu sa astepte"
LaviB spune:
SErvus fetele!!
Uraaaaaaaaaaaaaa, a aparut cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (si ca de obicei am disparut eu pt cateva zile)
Kata ma bucur din suflet ca ai revenit, ca ginerica are un dintisor si iti doresc multa multa putere sa treci cu bine peste greaua incercare de acum (mama).E cel mai groaznic sa fie cineva bolnav cu atat mai mult mama insa fii sigura ca medicina e destul de avansata in zilele noastre ca sa se faca un lucru bun.Multa sanatate si rabdare multa.
Tu fetele eu nu am mai intrat ca mi-a fost cocolina bolnava (racita). Ieri tocmai m-am dus la nenea doctorul si ne-a spus ca totul e ok (au ramas doar mucisorii)
Acu nu mai stau mult, sper sa va citesc mai tarzior.Ma duc cu Hanna la plimbare si ma intorc sa apuc sa o pun la somnicul de amiaz in patutz la ea. (doctorul ne-a prescris in zilele astea multa plimbare in aer liber, face bine la mucoasa mica cica aerul curat si umezeala de afara)
Hai pupicei la toate si....sper sa revin si eu cu amanunte si noutati.
PS: voi cum reusiti sa imbinati atat de bine Dc-ul cu bb-ul cu , casa si restul treburilor? Eu una abia -mi mai vad capul parca-mi zboara timpul nu alta.
paaaaaaaaaaaa
PS2: Am reusit doar sa mai citec ca si la Clau e totul ok , cat de cat. Uraaaaaaaaaaa
pupicei la toate
Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )