Bebelusi de martie-aprilie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Azi a plecat prietena mea din copilarie (ne cunoastem de...22 de ani si tot de atatia ani suntem bune bune prietene)..si sunt .
Ea sta acum in Anglia, si ne-am promis sa ne vizitam (nu ne mai vazusem de 2 ani)..dar precis pana la vara nu ne vom mai vedea .
Maine voi pune poze..ca am facut muuulte.

Azi sunt suparata si cu alegerile...

la toti puisorii pe care i-am ratat zilele astea . Pupici multi tare la toti!

Noi i-am serbat ziua lui David in we si cnd i-am aratat tortul s-a speriat rau (cred ca a crezut saracutzul ca trebuie sa-l pape el pe tot ). Am poze tare amuzante cu David si tortul lui de sf Andrei.

Hai si

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lumi, scuze dar nu stiam ca David e si Andrei

David Andrei

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Na ca am uitat sa va intreb :

Vreau sa ii cumpar lui David ghetute ca sa poata merge in picioruse (cineva imi spunea mai demult ca e important sa aiba ghetute in picioare bebe cnd incepe sa mearga).
Problema mea e (ca am vazut atatea incaltzari) - ce ii iau? Adidasi (sunt atat de micutzi si simpatici!!), ghete cu staif tare, sau ghetute din material ca botoseii care au talpa tare?

Mersic anticipat

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudelu

Lumi, scuze dar nu stiam ca David e si Andrei

David Andrei

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Claudelu si (adica sa ne traisca frumosii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Lumi, imi pare rau ca esti ...bucura-te ca macar ati reusit sa va vedeti...eu pe una din prietenele mele din copilarie n-am vazut-o de vreo 4 anisori, a plecat in Spania si-a urmat iubirea vietii ei

Eu am la raul si ghetute si cizmulite si botosei, de toate, dar inca nu le-am folosit pentru ca el nu merge in picioare, nu l-am pus nici macar in premergator...merge doar asa cativa pasi, tinut de manute....e zic ca trebuie sa fie ortopedici si sa fie tari la glezna, cel putin asa mi-a spus si mie cineva...

Mersi de urari!! E prima noatra aniversare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

La multi ani,Andreiuti si Andreiute!Sa fiti fericiti si iubiti!
Leano !

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Andreea -Andrea Cristina

Andrei Alexandru
Laur Andrei
Andrei
Raul Andrei
Andrei-Alexandru
Andreea
David Andrei

Sa ne traiti pui mici si dragalasi!!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

am sa fiu sincera si am sa recunosc ca am copiat cu nesimtire lista de Andrei de la soacra mea ,care e mai silitoare,io-s in rindul chiulangiilor care vor sa treaca clasa

Mergi la inceput

Claudico m-am timpit,acum te-am facut soacra.CUSCRA am vrut sa zi,doamne pazeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani Andreilor si Andreiutelor! Sa fiti sanatosi si cuminti si sa le aduceti parintilor numai bucurii!

Luminita, eu stiam ca e bine sa fie ceva pantofiori gen ghetute, sa le tina bine gleznele. Mama zice ca ea asa ne-a dat noua, cand am inceput sa mergem. Despre talpa nu stiu cum trebuie sa fie, dar maine o s-o intreb pe pediatra cum trebuie sa fie. (maine ii facem gauri in urechi la Mia......)
Eu deocamdata le-am luat ceva asa numai sa le tina cald la picioruse (deci nu sa mearga cu ei, ca ai mei inca sunt tare timizi la facut primii pasi )

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=1991887&FOLDER%3C%3Efolder_id=2407647&bmUID=1101781528582&productSizeSelected=0
- dar i-am luat cu $10 - atata au fost redusi weekendul care a trecut

Si le-am mai luat ceva de genul asta pt. cand mergem undeva cu ei si nu ii imbracam in salopetele de iarna, sa le tina cald la picioruse:

http://www.janieandjack.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=1291343&FOLDER%3C%3Efolder_id=1069791&bmUID=1101786779261&productSizeSelected=0

- dar eu am luat mai ieftini, cu $9, de la alt magazin si arata aproape la fel.

Cam asta mi s-a parut mie practic, comod si calduros (ca doar vine iarna) si usor pt. bebelusi de varsta alor nostri, care inca nu merg.

Va pupam pe toti si pe toate.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput