Bebelusi de martie-aprilie 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
Rayuela spune:
THEA
DRAGOS
Sa cresteti mari si cuminti,sa fiti fericiti!!!
Mai,eu sint tot cu nodul in git,asa m-au intors pe dos alegerile astea.Mai bine nu-mi puneam PROTV...si traiam linistita,uitindu-ma la stiri suedeze in loc de cele romanesti...pe cuvintul meu,parca as trai tot in Romania..asa ma enervez
Codritu,eu am Protv prin cablu.Din pacate e singurul post romanesc,nu am avut de ales!Poti intra pe www.protvintl.ro,si acolo vezi prin ce tari se poate prinde.
Alona,merita ,sint convinsa ca o sa-i placa!!!Nu e SF..pare politista(incepe cu o crima)...dar se dezvolta in altceva..te pune pe ginduri,serios.In mare ,pot spune ca toata cartea pune citeva mari semne de intrebare rereritor la crestinism.Stai putintel,ca e un subiect la "Cuvinte despre inima si suflet",numai despre cartea asta.Il caut si ti-l arat!
Claudelule,pe unde umbli??Ce mai face frumosul nostru?
Veve ,primit pozutz,superb pozutz,sintem indragostiti de veverica si crokodel!!!
Pupici tuturor
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Elena ,mersi de info.Si io sint sigura ca o sa-i placa, acum dupa ce mi-ai povestit despre ce e vorba, asa ca gata m-am scos de Craciun, ii iau cartea.Atita ii trebe sa comenteze ceva ca
Avem citeva poze noi, de ieri si de azi.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
codritu spune:
La multi ani Thea si Dragos!!! Sa fiti sanatosi si cuminti.
Eu mi-am comandat niste Cd-uri cu muzica romaneasca si acum mi-au sosit. De abia astept sa le ascult.
bebe2004 spune:
Buna seara fetelor.
Bravo vaua ca ati fost sa votati. Si eu am facut-o si voi merge si data urmatoare. Cred ca pentru Romania nici o varianta de guvernare nu e buna si nici o pers nu cred ca o sa faca mare treaba in urmatorii 4 ani. Traim cu speranta.
ROBERT, THEODORA, ANA MARIA SI DRAGOS
Noi avem ceva nou sa va impartasim. Dupa o saptamana de maraieli si dureri a iesit si al doilea dintisor de jos. E un dintos acum Alexandru. A iesit aseara, iar dupa aceea s-a culcat la 19.30 si s-a trezit la 8.30 dimineata. Era si obosit saracutul de el, ca toata sapt nu prea a dormit bine.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Rayuela spune:
bebe ,felicitari pentru dintisor!!!
alona ,uite aici mai multe detalii despre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36539" target="_blank">codul lui Da Vinci,Sint fete de pe forum care au citit-o si gasesti chiar un rezumat!
Elena si pisicutza Amelie
alona spune:
Elena, am citit ce mi-ai dat, ca o eleva silitoare ce sint. Pare buna cartea, cred ca o sa o citesc si io daca ma lasa teroristii astia mici.
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Claudelu spune:
No sara fetelor!
pai mai rarut pe aci ca am sot in concediu si ma enerveaza ca mi-a acaparat calculatorul...cand e la buda sau ere sa manance hop si eu la calculator sa vad ce ati mai scris
Eleno, mai femeie, las-o dracului de politica...ei, daca ai sta tu aici in fiecare zi i-ai injura pe politicieni...stii noi suntem anesteziati bine
Alina si pe mine ma bate gandu sa-mi iau cartea, dar ma tot gandesc ca oare cand am sa o citesc, ca nici nu mai stiu cand am citit ultima carte mi-a zis Clau ca m-ai beep-uit pe YM, scuze dar el se joaca ceva joc nou si nu pot sa vorbesc cu nimeni...poate saptamana viitoare...Cumnata-mea maine iese din spital, asteptam totusi analizele de la Bucuresti...
Andreea, felicitari lu' Alex pentru dintele nr.2
Va pup!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma
Claudelu spune:
Thea
Dragos
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Andreea - Amelia
Andrea Cristina - Iamona
Andrei Alexandru - Kikisor
Laur Andrei - Veve
Andrei - Dalina
Raul Andrei - Claudelu
Andrei-Alexandru - mama_lui_andrei
Andreea (bebe2004)
P.S: sper ca nu am uitat pe cineva Mia culpa!!!
spic de grau spune:
Andreea - Amelia
Andrea Cristina - Iamona
Andrei Alexandru - Kikisor
Laur Andrei - Veve
Andrei - Dalina
Raul Andrei - Claudelu
Andrei-Alexandru - mama_lui_andrei
Andreea (bebe2004)
si David-Andréi bebelusul meu scumpic!
Sa cresteti toti(toate) mari, sanatosi(oase) si voinici(e) si sa aveti parte de tot binele din lume!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)