Bebelusi de martie-aprilie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

THEA
DRAGOS

Sa cresteti mari si cuminti,sa fiti fericiti!!!
Mai,eu sint tot cu nodul in git,asa m-au intors pe dos alegerile astea.Mai bine nu-mi puneam PROTV...si traiam linistita,uitindu-ma la stiri suedeze in loc de cele romanesti...pe cuvintul meu,parca as trai tot in Romania..asa ma enervez
Codritu,eu am Protv prin cablu.Din pacate e singurul post romanesc,nu am avut de ales!Poti intra pe www.protvintl.ro,si acolo vezi prin ce tari se poate prinde.
Alona,merita ,sint convinsa ca o sa-i placa!!!Nu e SF..pare politista(incepe cu o crima)...dar se dezvolta in altceva..te pune pe ginduri,serios.In mare ,pot spune ca toata cartea pune citeva mari semne de intrebare rereritor la crestinism.Stai putintel,ca e un subiect la "Cuvinte despre inima si suflet",numai despre cartea asta.Il caut si ti-l arat!
Claudelule,pe unde umbli??Ce mai face frumosul nostru?
Veve ,primit pozutz,superb pozutz,sintem indragostiti de veverica si crokodel!!!
Pupici tuturor

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Elena ,mersi de info.Si io sint sigura ca o sa-i placa, acum dupa ce mi-ai povestit despre ce e vorba, asa ca gata m-am scos de Craciun, ii iau cartea.Atita ii trebe sa comenteze ceva ca

Avem citeva poze noi, de ieri si de azi.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani Thea si Dragos!!! Sa fiti sanatosi si cuminti.
Eu mi-am comandat niste Cd-uri cu muzica romaneasca si acum mi-au sosit. De abia astept sa le ascult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara fetelor.
Bravo vaua ca ati fost sa votati. Si eu am facut-o si voi merge si data urmatoare. Cred ca pentru Romania nici o varianta de guvernare nu e buna si nici o pers nu cred ca o sa faca mare treaba in urmatorii 4 ani. Traim cu speranta.
ROBERT, THEODORA, ANA MARIA SI DRAGOS
Noi avem ceva nou sa va impartasim. Dupa o saptamana de maraieli si dureri a iesit si al doilea dintisor de jos. E un dintos acum Alexandru. A iesit aseara, iar dupa aceea s-a culcat la 19.30 si s-a trezit la 8.30 dimineata. Era si obosit saracutul de el, ca toata sapt nu prea a dormit bine.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bebe ,felicitari pentru dintisor!!!
alona ,uite aici mai multe detalii despre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36539" target="_blank">codul lui Da Vinci,Sint fete de pe forum care au citit-o si gasesti chiar un rezumat!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Elena, am citit ce mi-ai dat, ca o eleva silitoare ce sint. Pare buna cartea, cred ca o sa o citesc si io daca ma lasa teroristii astia mici.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No sara fetelor!
pai mai rarut pe aci ca am sot in concediu si ma enerveaza ca mi-a acaparat calculatorul...cand e la buda sau ere sa manance hop si eu la calculator sa vad ce ati mai scris

Eleno, mai femeie, las-o dracului de politica...ei, daca ai sta tu aici in fiecare zi i-ai injura pe politicieni...stii noi suntem anesteziati bine

Alina si pe mine ma bate gandu sa-mi iau cartea, dar ma tot gandesc ca oare cand am sa o citesc, ca nici nu mai stiu cand am citit ultima carte mi-a zis Clau ca m-ai beep-uit pe YM, scuze dar el se joaca ceva joc nou si nu pot sa vorbesc cu nimeni...poate saptamana viitoare...Cumnata-mea maine iese din spital, asteptam totusi analizele de la Bucuresti...

Andreea, felicitari lu' Alex pentru dintele nr.2

Va pup!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Mergi la inceput

Thea
Dragos

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Andreea - Amelia
Andrea Cristina - Iamona
Andrei Alexandru - Kikisor
Laur Andrei - Veve
Andrei - Dalina
Raul Andrei - Claudelu
Andrei-Alexandru - mama_lui_andrei
Andreea (bebe2004)

P.S: sper ca nu am uitat pe cineva Mia culpa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Andreea - Amelia
Andrea Cristina - Iamona
Andrei Alexandru - Kikisor
Laur Andrei - Veve
Andrei - Dalina
Raul Andrei - Claudelu
Andrei-Alexandru - mama_lui_andrei
Andreea (bebe2004)

si David-Andréi bebelusul meu scumpic!

Sa cresteti toti(toate) mari, sanatosi(oase) si voinici(e) si sa aveti parte de tot binele din lume!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput