Mercilon,stie cineva?

Mercilon,stie cineva? | Autor: maryam

Link direct la acest mesaj

Acum cateva zile am auzit la stiri,de fapt impropriu spus ca am auzit,era sfarsitul unei stiri in legatura cu acest produs,da` pare a fi ceva in neregula cu el si alt anticonceptional cu ambalaj albastru/bleu ;eu am tot cautat sa vad dc e ceva,l-am intrebat si pe cumnata-miu care-i farmacist,dar nimeni nu a auzit nimic,please,dc stiti ceva...

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

mercilon iau si eu, dupa ce am incercat cu meloden si yasmin si n-a mers... pana acum (il iau de vreo 3-4 luni) e totul ok, dar daca e ceva in neregula as vrea sa stiu si eu!

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu iau Mercilon de 5 ani cu mici intreruperi.Am luat si Marvelon si Microgynon si nu m-am impacat bine cu ele.De la Microgynon m-am ingrasat,cum l-am oprit am slabit brusc,(ceea ce nu mi-a facut prea bine).De la Marvelon aveam niste dureri crunte de sani de nu mai suportam nici bluza,nici sutien ,nimic.
Mercilon iau de la inceput,insa am mai incercat cu cele mentionate sus si nu mi-a mers bine.
Mie mi-a recomadat medicul sa iau Mercilon,insa doar dupa un control obisnuit si cateva intrebari..E bine sa nu fumezi,sa n-ai probleme cu tensiunea,sa nu suferi de diabet,ca in cazul acesta sunt contraindicate.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36532

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput