Ce masina sa cumpar ??? In Japan
Cei care locuiesc in Japonia ce ma sfatuiti , mi- s-a stricat masina si ca sa ma apuc sa o repar costa destul de mult , din cauza asta m-am hotarat sa cumpar alta dar printre modele cele noi aparute . As dori una mai micuta de dama , dar sa fie mai spatioasa in iterior , cele recomandate in special pt transport copii . Imi pute-ti recomanda cateva site-uri. Nu -mi vine acum in minte dar sunt unele modele fabricate si gandite special pt mamici , care sunteti in tema va rog frumos!
Raspunsuri
ralucami spune:
http://www.honda.co.jp/auto-lineup/fit/
Mie imi place Honda Fit, am avut ocazia recent sa ma "prostesc" la volanul uneia si mi se pare destul de usor de manevrat de catre o femeie. Plus ca e foarte incapatoare si nici designul nu e aiurea. Seamana mult cu Mercedes clasa A. Asta ca o parere fff. personala. Jumatatea mea ma aproba si imi zicea ca se vinde f. bine masina asta. Daca te intereseaza orice detaliu , intreaba-ma si o sa il chestionez pe sotul meu ca el e cel in domeniu-are un office de distributie Honda. Si urla din dormitor ca pt prietenele mele face reducere! Te pup si mai vb!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
diana321 spune:
Ralucami mersi mult , si mie imi place Honda Fit dar sotul meu ma tot bate la cap ca sa cumpar Toyota Passo . Nu stiu ce sa fac , acum snt in Ro si nu pot merge la sursa sa ma documentez mai bine , asa ca va cumpara sotul la cererea mea bineinteles
mamamariana spune:
Voi cu atatea masini bengoase acolo....
Eu vreau sa iti spun ca am un Nissan si ma impac perfect cu el. De un an si ceva nu am schimbat decat ulei si am pus benzina. Asa ca il recomand cu caldura si mai ales cu aer conditionat (la noi nu se poate supravietui fara). Sotul are Daewoo si nu il recomand la nimeni. Stiu ca in tara e vazut ca o masina f. buna, dar aici e cea mai nashpa.
Numai bine,
Mamamariana
pengunica spune:
Daiana 321...mie imi place toyota Raum....are usa care se deschide lateral si e super spatioasa.....eu asta mi-as cumpara...e super pt cumparaturi si pt scaunul bebeului...
Pana acum voiam Nissan Fair lady Z dar acum ca vine as vrea Raum....e frumosa si PORTE....