mamici de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Lory2004 spune:
Albinuzza dragalasa,
Eu nu am probleme....nu am nici un fel de scurgeri...si de aceea nu mi s-a recomandat Utrogestan...
Am fost putin ingrijorata ca nu s-a vazut saptamana trecuta la echo nimic....dar ieri am vazut ca e bine pozitionata sarcina si ca deocamdata nu-s probleme.
Pupici
Lory
Lory2004 spune:
Monica,
Tu cum te simti iubita??? Sper din tot sufletul ca esti bine. Cum se simte Lulu? A terminat procedurile?? Transmite-i multe salutari din partea mea si ca ii doresc din tot sufletul tot binele din lume .
Pupici la cei doi micuti si pentru mamica lor.
Lory
BB23 spune:
NEATA FETELE!!!
NU SUNT ASA DE BINE...PANA ACUM 2 ZILE, NU AM AVUT NIMIC ANORMAL:NISCAI GRETURI,SOMNOLENTA,FOAMETE...ALALTAIERI SEARA, AM FOST SI EU CA TOT OMUL LA TOALETA....PE HARTIE AM VAZUT PUTIN SANGE, DAR DECOLORAT TOTUSI.AM INCEPUT SA CAM TREMUR.IN CURSUL NOPTII NU MI-A MAI CURS...A DOUA ZI DIMINEATA,AM FOST LA CABINETUL D-NEI DOCTOR, PENTRU CA TREBUIA SA MI SE IA SANGE PENTRU BHCG(AM INTELES CA SE FACE DOAR LA CELE CARE AU AVUT AVORTURI SPONTANE ANTERIOARE, SA FADA HORMONII, EVOLUTIA PLACNTEI...)APOI, AM PLECAT PUSCA CATRE SPITALUL MARE DUPA D-NA LUTESCU, UNDE AM CAUTAT-O VREO ORA, PENTRU CA UMBLA DE LA UN SALON LA ALTUL,MI-A DUBLAT DOZA DE UTROGESTAN(2DIMINEATA SI 2 SEARA),A FOST DE ACORD CU NO-SPA(DE CARE IMI SPUSESE DOCTORA DE FAMILIE, 1 DIMINEATA SI 1 SEARA)SI 1 ASPENTER DUPA-AMIAZA.AAA FARA RELATII...SI MULTA ODIHNA.A SPUS CA TREBUIE SA IMI VADA REZULTATELE DE LA BHCG-URI SI APOI POATE SA IMI SPUNA MAI MULTE.BHCG-UL DE LUNI A FOST GATA IERI, DAR CEL DE MIERCURI INCA NU....
IERTATI-MA DACA V-AM PLICTISIT,DAR VROIAM SA STIU DACA VOUA VI S-A INTAMPLAT SA AVETI SANGERARI, IAR PE URMA SA FIE TOTUL BINE...
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
BB23 spune:
REVIN...MIE, IN URMA INTAMPLERILO DE MAI SUS, DOCTORA MI-A SPUS SA INTRERUP RELATIILE INTIME...ORICUM EU LE RARISEM, PENTRU CA AVEAM O JENA...O MICA DURERE....IEAR SPORT BINEINTELES CA NU FAC DEOCAMDATA, PANA NU IMI VOR TRECE DURERILE...CARE ATUNCI CAN STAU PREA MULT IN PICIOARE, INCEP....IAR CAND MA INTIND IN PAT....MA LASA DUPA O PERIOADA...
mika1 spune:
fetele, as vrea sa va intreb daca si voi in saptamana a 5-a mai aveati dureri de burtica si in spate jos, asa un pic ca la ciclu...
eu nu am avut nici o scurgere pana acuma, decat seara, probabil de la oboseala, dar ceva f fff putin .....
BB23 spune:
EU, INAFARA DE DUREI DE BURTICA,AM SI DURERI -DE MIJLOC, DAR PE ACESTEA LE AVEAM SI INAINTE...
mika1 spune:
quote:
Originally posted by BB23
EU, INAFARA DE DUREI DE BURTICA,AM SI DURERI -DE MIJLOC, DAR PE ACESTEA LE AVEAM SI INAINTE...
si sarcina usoara.
BB23 spune:
MULTUMESC...SI EU DORESC TUTUROR BURTICILOR SA FIE SANATOASE, UMPREUNA CU BEBEII LOR....
ASTAZI, DUPA AMIAZA VOI MERGE SA IAU REZULTATUL DE LA PRIMUL BHCG...NUMAI LA ASTA MA GANDESC PANA VINE SI AL DOILEA...
laura-s spune:
Buna din nou,
si eu am dureri de burta destul de neplacute si asta a fost motivul pt care nu am facut dunga-dunga( adica dragoste) pana acum cu sotul meu; inca mai persista, dar nu mai sunt asa neplacute. Multumesc lui Dumnezeu ca scurgere nu am avut de nici o culoare.
Marti merg la control si dr mi-a zis ca se va vedea cordul, de abia astept; acum va pup ca plec acasa, dar revin maine sa mai povestim despre greturi( si eu am super multe si frecventa).
Va pup
Laura
JoyJ spune:
Fetelor inca o mamica pe lista. Tocmai am primit confirmarea doctorului. Desi am avut UM pe 24 Oct si credeam ca nu o sa vada nimic a vazut sac ovular cu dimensiunea de 8 mm si mi-a si aratat pe ecran un punct mic. Nu-mi venea sa cred desi am facut 2 teste care au iesit pozitive pana nu am auzit din gura doctorului nu am crezut. Sunt asa de fericita. Dupa 2 ani de teste, incercari si alte alea in sfarsit a venit minunea. Unt in culmea fericirii. Ma duc peste o sapt la control sa-mi zica mai multe, acum a fost cam devreme.
PUPICI
JOY