mamici de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
mika1 spune:
quote:
Originally posted by JoyJ
Fetelor inca o mamica pe lista. Tocmai am primit confirmarea doctorului. Desi am avut UM pe 24 Oct si credeam ca nu o sa vada nimic a vazut sac ovular cu dimensiunea de 8 mm si mi-a si aratat pe ecran un punct mic. Nu-mi venea sa cred desi am facut 2 teste care au iesit pozitive pana nu am auzit din gura doctorului nu am crezut. Sunt asa de fericita. Dupa 2 ani de teste, incercari si alte alea in sfarsit a venit minunea. Unt in culmea fericirii. Ma duc peste o sapt la control sa-mi zica mai multe, acum a fost cam devreme.
PUPICI
JOY
bravooo!!!
eu tocmai plec spre medic, sper sa se vada si la mine ceva...
sa ai o sarcina usoara!
liadi spune:
JoyFELICITARI!!bb sanatos si sa treci usor peste sarcina!!
Laura, Corbioanamultumesc pentru raspunsuri1 Oricum marti am programare la medic sa vad ce a insemnat sangerarea aia. Deocamdata de abia in 24.11 ar fi trebuit sa am CM (la 28 de zile) Testele au iesit negative si singurele posibile simnptome de sarcina (pe care le-am avut de fiecare data, ca greturi nici pic!) sunt durerile de spate si in fata si mersur des la baie.
Albinutzzadaca zici ca doua saptamani de la data cand ar trebui sa vina CM atunci inca mai pot sa sper. Multumesc! desi sunt tare pesimista!. De abia astept sa vad ce explicatie imi da medicul!
Va pip si sa aveti grija de voi si de BB!!
Lia
BB23 spune:
NEATA FETELE ...
SI FELICITARI CELOR CARE ISI VAD MICUL PUNCTULET NEGRU....SA FITI SANATOASE SI SA AVETI GRIJA DE VOI....ASTAZI ESTE GATA SI CEL DE AL DOILEA BHCG....VREAU SA VINA MAI REPEDE SFARSITGUL DE PROGRAM...SA IMI CITEASCA D-NA DOCTORA REZULTATELE!!!!
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
geaninaelena spune:
buna ziua dragutelor
Am fost la eco dimineata si l-am vazut pe bebe cu activit cardiaca...suntem super fericiti..astazi mergem la medicul de familie sa ne dea caietul gravidei...stiati ca exista asa ceva???...de luni trevuie sa facem si niste analize...si Doamne ajuta!!!
voi cum va mai simtiti? eu nu reusesc sa mananc mai nimic...am slabit ...
Gia
BB23 spune:
MA BUCUR PENTRU TINE, CA AI REUSIT SA ITI BEBELUL SANATOS CU INIMIOARA LUI MICA....CE CONTINE ACEL CAIET??? EU NU AM PRIMIT...
EU SUNT TARE SUPARATA....M-AU SUNAT SA IMI SPUNA CA AL DOILEA BHCG VA FI GATA ABIA MARTI....
Monica-Elena spune:
BB23 fara nici un fel de suparare dar te rog frumos nu mai scrie cu litere mari ptr ca se citeste f f greu si se si ocupa f mult spatiu .
Vad ca tot spui de Bhcg scuza-ma ca ma bag dar acest test de sange arat daca esti sau nu insarcinata nicidecum nu iti arata alti hormoni care intereseaza in sarcina, adica progesteronul si estradiolul care se fac separat.
Bhcg inseamna hormon gonadotropina corionica care apare in sarcina
Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
lauricipani spune:
mika1, abea astept sa aud ce ai facut la dr.
monica elena multi pupi si pentru tine.
Lory,
laurici
BB23 spune:
Scuze...din obisnuinta, pentru ca folosesc foarte mult literele mari......
chiar iti multumesc pentru interventie....doctora mi-a spus ceva de hormoni de sarcina.....dar....am auzit si o alta parere...ca se face la persoanele care sunt suspecte de iminenta de avort, sau cele care au avortat (cazul meu, cand avea bb 3 luni,am stat cu el mort 2-3 saptamani)....deci cu evolutia placentei nu are nici o legatura...
iti multumesc inca o data..
BB23 spune:
Imi pare rau, dar imi permit sa te mai intreb ceva...am facut un eco (intravaginal)sambata, mi-a confirmat sarcina,dar am vazut-o eu mai incruntata, deoarece nu reusea sa vada pe unde se facea vascularizarea.Adica...?????
Deci....BHCG-ul mi l-a dat sa-l fac pentru siguranta?????(si luni si miercuri?)
lucrezi cumva in domeniu???