doctor....in ploiesti

fetelor va rog ajutati-ma!!!
recomandati-mi un medic bun din Ploiesti!!!!
stiu ca majoritatea fetelor ma vor trimite la bucuresti, dar credeti-ma ca nu pot ajunge ( din cauza serviciului)
va multumesc!!!
iza
Raspunsuri

Medeea76 spune:
Luiza, ti-o recomand din tot sufletul pe Dr. Lupu de la Mediurg. Depinde si ce probleme ai.
Medeea

teodoran spune:
Am o prietena cu probleme de fetlitate din ploiesti si a umbta vreme de 3 ani pe la toti doctorii, si nu i-au dat de cap...si a venit la bucuresti si i s-au recomandat analize de care ea nici nu auzise...si dupa ce a descoperit medicul din buc. unde era problema a ramas trntr-o luna. Nu vreau sa laud bucurestiul, fiecare padure cu uscaciunile lui, dar cred totusi ca daca ai probleme ...mai de mai mult timp sa vii in bucuresti.

Cristina spune:
Ti-o recomand cu caldura pe doctorita Georgeta Iancu - are cabinet particular la "Panaceea". O prietena de-a mea 10 ani s-a chinut sa faca un copil..pana a ajuns la dr. Iancu. Este si medicul meu de 5 ani si sunt super multumita.

luiza1318 spune:
fetelor sunteti niste scumpe!!!
va multumesc mult pentru raspunsuri;)
cu siguranta o sa i-au in calcul toate "ofertele" voastre.
va dulce pe toate!!!
iza

bety spune:
Dr. Daniel Minculescu - are cabinetul pe Democratiei (cabinetul regretatului dr. Ungureanu Ion).- Beatrice

Laura T spune:
Luiza, ce probleme ai? Eu am avut-o ca medic la ambele sarcini (si cezariene) pe dr. Mara Cernat, de care am fost f. multumita. Are cabinet pe langa Liceul Caragiale.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 7 luni) si Ramona (2 ani jumate)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Medeea76 spune:
Iza, ti-am spus despre Dr.Lupu care este doctorita mea de 4 ani, se implica foarte mult si e profesionista, si, mai mult decat atat, mi-a rezolvat si alte probleme de sanatate carora nu le dadeam de capat. Cand a trebuit sa fac histero, m-a trimis la Dr. Cernat, la Maternitate. Am auzit din mai multe parti despre Dr. Cernat ca e foarte buna si dedicata.
Medeea

iary spune:
eu nu iti recomand, ci iti spun sa te feresti de doctorita banciu,
spital schuller (sau cine stie pe unde o mai avea cabinet),
care pe mine, desi nu aveam cine stie ce probleme, m-a nenorocit;
si dupa mult efort si cu mult noroc mi-am rezolvat problemele la
spitalul militar.
mult noroc

pnt_loredana spune:
Luiza draga, si eu sunt din Ploiesti insa nu stiu ce fel de probleme ai! Ce specialitate te intereseaza?
lory

pnt_loredana spune:
Scuze, acum am vazut unde ai postat.
Eu am fost multumita de doctorita Fusu. De asemeni si dr. Luchian este buna. Depinde si cat de mari sunt problemele tale.
lory