Schimbarea metabolismului la "grasute"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Am luat eu spirulina... cred ca e un skepsis si-aici, ca pe mine ma palea o foame!!! In luna cand am luat spirulina m-am ingrasat cateva kile bune. Ori n-am stiut eu cum s-o "administrez", ori organismul meu functioneaza dupa alte reguli.
Ceva rezultate am avut cu regimul cu grapefruit, dar nu m-am putut tine de el ca m-am plictisit sa mananc dupa lista.
Nici eu n-am timp si chef de sporturi (altele decat maratonul cu obstacole impus de plod), asa ca, daca se descopera vreo solutie miraculoasa... spuneti-mi si mie!

_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am luat si eu spirulina - 100 de pastile si m-am ingrasat in perioada aia... aveam o pofta de mancare de numa'.
Ce e ala ceai adipos? ce contine? si de pe unde il cumperi mamico dulce? Eu nici nu va mai spun cat de grasa sunt . Inainte de incepe serviciul ma vaitam de grasimi si sotul mi-a zis "lasa ca daca te duci la servici, vei slabi vazand cu ochii". Ati crezut-o? Am 3 luni de munca si 3 kile in plus. Si asta pentru ca m-am ferit de mancare - nu mananc dupa ora 5 nimic si nici intre mese. Am renuntat aproape complet la dulciuri si continui sa ma ingras. Chiar ca nu stiu ce sa mai fac????
Ce am schimbat? Va spun acu: miscarea!!!! La servici stau cu c...l in scaun si ma plimb putin de ici colo, in schimb acasa ma muncea bb de ma gatea si eram toata ziua pe scari: cand sus, cand jos... asa ca miscarea e intr-adevar o chestie.
Mai dati o idee ceva - sunt gata sa incerc ceva nou. Cu disociatul am slabit si eu, dar pun inapoi imediat ce ma las de el. Si nu vreau sa ma reapuc de fumat nici vorba. Sunt asa de fericita ca m-am putut lasa acu 7 luni .
Numai bine,
Mamamariana - grasutza grasutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Deci, visul meu legat de spirulina s-a spulberat....
Tot la infometare raman.
Fetelor, eu nu stiu care este ceaiul ala antiadipos, dar eu stiu ca am slabit fff bine cu " Ceai de slabit" de la NaturaVit. Asa ii zice: ceai de slabit. Am tinut cu el o cura de trei saptamani; in paralel am redus portiile de mancare considerabil, dar mancam orice (inclusiv cartofi prajiti si maionezuri; nu mancam dulciuri si paine; paine doar dimineata 1-2 felii prajita). Dupa trei saptamani se face o pauza de o saptamana si se reiau alte 3 sapt. Dar eu nu am mai apucat la alta tura, ca nu am mai putut sa stau pe acasa (cand iei ceaiul asta se cam sta prin speajma WC-ului si nu prea mai incape si altcineva pe langa tine ). In schim am continuat cu portiile reduse pana am tinut 2 luni de cura. Ei, in astea 2 luni am slabit 8 Kg, fara prea mari efoturi (cu exceptia faptului ca stai pe buda), din care in vreo 3 luni am pus inapoi doar 3 kg. Deci tot am ramas cu 5 in minus.
Cura asta am tinut-o acum vreo 2 ani.
Si m-am reapucat de ea la vreo 3 luni dupa ce am nascut. Am tinut 2 sapt. in care am slabit 3 kg (si iar nu am mancat foarte stric), dar m-am lasat de ea fiindca mi-am luat herbalife (cura din care iar m-am oprit, datorita faptului ca imi era greata de medicamente, desi aveau efectul scontat)
De azi, cum am mai spus, m-am reapucat de cure. Am inceput cu restul de herbalife si voi continua cu ceai. Vreau ca pana la Craciun sa dau jos macar 5 kg. Mi-e tare greu , der trebuie, ca asa nu se mai poate!!!
Deci, daca stati pe acasa, va recomand ceaiul meu. Poteti manca aproape orice (si nu disociat) si costa si putin (vreo 50.000 o cutie de ceai). Asta pama cand vom descoperii tratamentul miracol, care sa ne transforme peste noapte din in slabanoage.

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Mariana Tache, ai incercat sa elimini sosurile, carnea de porc, prajelile, dulciurile? O cura spectaculoasa de schimbare a metabolismului, care sa ne permita, dupa terminarea acesteia, sa mincam cit vrem si la ce ore vrem, as vrea si eu...
Poti incerca insa sa tii o cura de genul: gratar de pui sau de vita, cruditati, peste si iaurt dietetic. Nu te infometezi, asta e un avantaj. Insa trebuie sa elimini complet grasimile si dulciurile, si cred ca vei avea rezultate.

Mamica dulce, spune-mi si mie cum ai tinut disociatul. Are vreo importanta ordinea alimentelor: adica dupa ziua de fructe trebuie sa urmeze cea de legume, sau ceva de genul acesta? Ai baut si supa de varza? Eu am incercat sa tin o saptamina disociatul, dar nu am dat jos decit un kilogram, si ma gindesc că poate am gresit eu pe undeva. Am sarit peste ziua de fructe, ca mi s-a parut imposibil de tinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Buna,de ce nu incerci sa tii cura hyperproteica.Am auzit ca se slabeste 3 kg pe saptamina fara a te infometa.Eu nu pot acum sa o tin caci alaptez dar dupa o voi tine cu siguranta.S-ar putea sa reti apa in tesuturi,la mine dupa primele doua sarcini in care am luat destul in greutate am reusit sa slabesc cu ceaiuri laxativ-diuretice si transpiratie din belsug.Imi cumparasem un costum din plastic argintiu s stateam cu el pe mine toata ziua in zilele de vara.Rezultatul, am slabit vazind cu ochii.Succese multe.

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ceaiul antiadipos de care va spuneam...il luam din romania,de la farmacie sau plafar,e in pachet verde,costa vreo 70 de mii si e tot cu efect laxativ..adica in prima saptamana o tii tot intr.un urlet pe buda,dar apoi se obisnuieste organismul si e ok.
Eu am baut cateva luni,in fiecare seara (si faceam o doza mamut..1 litru de apa si 3 pliculete) si am slabit chiar bine.plus dieta.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Lory despre ce costum argintiu vorbesti? Adica ma bag in el "balena" si voi iesi "sirena". Vreau si eu!!!

Sa vezi ca sa prevezi, sa prevezi ca sa previi!

Mergi la inceput

Este vorba despre un trening ce se vindea prin reclamele de la TV din material ca plasticul dar mai gros de culoare argintie.Daca il porti chiar fara a face gimnastica ci numai treburile casnice,transpiri f mult.Eu am spus ca este bun in cazul in care se retine apa in tesuturi (care este de obicei problema femeilor ).Daca se tine putin regim (fara paine,dulciuri si sucuri de genul Coca-Cola ) se bea ceaiuri laxative si diuretice si se poarta costumul,succesul este garantat.

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Revin.Am vazut pe site ca circula o dieta daneza de schimbare a metabolismului.Se pare ca trebuie tinuta strict asa cum este timp de 13 zile.Iat-o:

Dieta daneza de schimbare a metabolismului

Ziua 1:dim:cafea cu un cub zahar
pranz:2oua fierte taresi 400g spanac fiert si o rosie
Cina:200g friptura de vita cu salata cu ulei si zeama de lamaie
Ziua 2:dim:cafea cu un cub zahar
pranz:250g sunca+1 iaurt natural
seara:200g friptura de vaca +salata cu ulei si lamaie
Ziua 3:dim:cafea cu un cub zahar+1felie paine prajita
pranz:2oua fierte tari+1felie de sunca+salata
cina:telina fiarta+1 rosie+1fruct proaspat(mar,Para,Portocala)
Ziua 4:dim:cafea+1 felie de paine prajita
pranz:200ml suc de portocale+1 cutie iaurt natural
Cina 1ou fierttare+1morcov ras +250g branza de vaca
Ziua 5:dim:1morcov mare ras
pranz:200g cod fiert cu lamaie+1 telina rasa
Ziua 6:dim:cafea +1 felie de paine prajita
pranz:2 oua fierte tarei+i morcov ras
seara:jumatate de pui prajit+salata cu ulei si lamaie
Ziua 7:dim:ceai fara zahar
pranz:nimic(bea multa apa)
seara:200g cotlet de miel+1 mar
Ziua 8:dim:cafea
pranz:2 oua fierte tari+i iaurt
Cina:200g friptura de vita +salata cu ulei si lamaie
Ziua 9:dim:cafea
pranz:250g sunca+1 iaurt
Seara:250 g friptura vita +salata cu ulei si lamaie
Ziua 10:dim:cafea +paine prajita
pranz:2 oua fierte+1 felie sunca+1 felie paine prajita
seara:1 telina fiarta+1rosie+1 fruct proaspat
Ziua 11:dim:cafea +1 felie paine prajita
pranz:200ml suc portocale+1 iaurt
seara:1 ou fiert+1 morcov ras+250 g branza de vaca
Ziua 12:dim:1 morcov mare ras
pranz:200 g cod fiert cu zeama de lamaie+i lingura de unt
seara:250 g friptura de vita+1 telina rasa
Ziua 13:dim:cafea+1 felie paine prajita
pranz:2 ous fierte tare+1 morcov mare ras
seara:250g pui+salata cu lamaie

Daca o tii te rog sa ne spui si noua daca a dat rezultate.Incearca sa combini dieta plus transpiratie.Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

adinutza mama, in ala transpiri, deci elimini apa!
pt. grasime la mine iese doar cu flacara de la ap. de sudura! cu treningul n-a iesit nimic!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput