Mamici de mai-iunie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
crissu spune:
Nefertari vreau si eu bairam...marfa ...abia astept.....

Tora ba e si gaselnita mea!

Va pup pe toate!
Criss si 
Cloreta spune:
Da, fac toate analizele pe care mi le-a recomandat, nici nu ma gandesc altfel, sunt banutzi multi dar merita efortul 
Eu am avut duminica cea mai buna zi de pana acum, m-am trezit fara pic de greata si nu ma durea nimic, m-am si speriat! Acum ma doare capul de mor, nu am baut cafea deloc si am tensiunea mica.
Cloreta
nefertari spune:
crissu - ai dreptate , pe de-o parte - insa vorba cuiva - doar nu sunt poleite cu aur si apoi am experienta primului copil : primul echo la 3 luni , undeva la nimereala intr-un cabinet particular din Obor - a fost foarte ieftin , mi-a zis si sexul (pe care la urmatorul echo de la 7 luni , un alt doctor n-a stiut sa-l spuna ), doctorita a fost foarte draguta intorcand monitorul spre mine mi-a explicat tot ce vedeam . Al doilea echo - la 7 luni - nu tu explicatii despre sex sau alte minuni, un pret de am lesinat, cooperare 0 , nu mi-a aratat nimic . Deci ?????
Mercedes spune:
Cornelia- am citit ce ai scris la utrogestan
- vreau sa te intreb daca mai sangerezi si acum ( si de fapt cum se manifesta - la mine dupa aprox doua sapt de stagnare acum au reaparut cateva pete roz pe chilot.Eu iau alinestrenol 2/zi .
Tie medicul ce ti a spus e ceva normal?
Te intreb toate astea ca vad ca ai mai multe saptamani decat mine- eu sunt acum in sapt 12/13
Sper sa nu te superi
nefertari spune:
Ar citi si bietul meu sot , poate in somn , ca de 3 luni abia ne mai vedem la ochi - el lucreaza noaptea , eu ziua .Fac si eu ca mstroie - ii mai potolesc setea de cunoastere cu articole la imprimanta.Dimineata cand ajunge in pat adoarme cu mana pe burta mea.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by Androix
Fetelor, nu mai poooootDe 5 nopti nu ma mai odihnesc deloc bine. Adorm si ma trezesc pe la un 3-4 si nu mai pot adormi pana la 7. Din cauza asta mi-e un somn in timpul zilei de imi vine sa plang si ma doare si capul in fiecare seara de oboseala. Nu cred ca merge faza cu ceaiul de tei pentru ca eu adorm foarte bine dar ma trezesc in timpul noptii. Nu mai pot, azi dimineata eram pe punctul de a-mi suna seful ca sa ma invoiesc si sa stau acasa. Deja ma gandesc cu jind la concediul prenatal...
PS am uitat sa va zic ca si eu m-am molipsit de la doua gravidute de ianuarie - februarie pe care le-am frecat pe burtici la putin timp dupa ce au aflat vestea cea buna. AM si poze cu ele.E vorba de Shobo si Patricia Ardeleanu pe care pup pe aceasta cale
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Androix,vrei sa ne semesim(sa nu-i deranjam pe tatici) noaptea ca si io tot asa is cu okii'n tavan, si tot asa seara nu is buna de nimic adorm exact cum ma asez in pat, ca si cred ca Mara crede ca am ceva personal cu ea de nu mai stau absolut deloc cu ea
crissu spune:
Nefertari ai dreptate tu deci mai e si de toana omului sau de noroc...dumnezeu stie.
Fetele sa stiti ca sotul meu citeste saracutu si se informeaza......dar ma enerveaza ca o tine pe-a lui ca femeile insarcinate plang din orice si eu nu vreau sa-i dau dreptate...nu vreau deloc.
Cornelia spune:
Mercedes, ultima data am sangerat sapt. trecuta. Doar de vreo trei ori a fost mai mult cantitativ si mai rosu, in rest doar pete roz sau maronii. Nu este normal. Poate sa fie de la placenta care la mine e inserata mai jos. Problema e ca eu am si contractii. Cateodata am dureri destul de mari de burtica, de mijloc, ma dor chiar si picioarele. Doctorul meu a fost un pic ingrijorat la ultimul control si mi-a zis sa nu fac nici un efort. A vrut sa imi prescrie un alt medicament, a stat si s-a gandit, dar in final mi-a zis ca e prea mic bb-le. Iau in continuare Utrogestan, No-spa si Scopantil. problema e ca am si colul cam scurt (asa e el de la mama natura, nu s-a scurtat) si combinat cu contractiile, la- cam pus pe ganduri pe dr.
Eu sunt insa, mult mai optimista acum si simt ca va fi totul bine.
Pupici si multa sanatate.
Cornelia
(16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mickyyy spune:
Mama ce harnicutze mai sunteti...de dimineata pana caum iar ati umplut 3 pagini.
Hai sa va mai povestesc inca o data ce si cum e cu ecografiile, teoretic ecografia morfologica (morfologia fetala) se face la 20-22 de saptamani, e cea mai scumpa dintre toate si costa intre 1.3 si 2.5 milioane, functie de locul unde mergeti sa o faceti (in Bucuresti se poate face la CMU, Diagnosis, Medlife, Giulesti, CFR2, astea-s locurile pe care le stiu eu dar poate mai exista si altele). Dureaza minim 45 de minute timp in care il cerceteaza pe bebe cu lux de amanunte. Este ecografia din trimestrul II de sarcina.
Mai sunt apoi 2 ecografii importante, una la 13-15 saptamani (aia pe care majoritatea fetelor au facut-o acum); nu este ecografie morfologica ci normala, se cheama ecografie de sarcina trimestru I (ca s-o puteti identifica pe listele cu preturi de la spitale sau cabinete). Costa intre 700.000 si 1.500.000 (din informatiile mele) si poate fi 3D ba chiar si 4D.
Si mai este si ecografia din trimestrul III de sarcina, 33-35 de saptamani, care de asemenea poate fi 3D sau 4D si costa putin mai mult decat cea din primul trimestru. Acestea (ultimele 2) dureaza maxim juma de ora.
Revenind, eu sunt printre cele mai mici burtici, din fericire nu prea se vede burtica la mine inca, ba chiar pot sa dorm si pe burta 
. Stiu ca peste cateva saptamani va deveni doar o amintire asa ca profit la maxim cu dormitul pe burtica.
La prima sarcina si eu am suferit crunt de insomni, acum as dormi si in picioare daca se poate 
.
Cat despre analize si ecografii, eu nu's deloc panicoasa (oi fi fost si eu la prima sarcina, da' ma fac acum ca nu-mi aduc aminte
) asa ca mi-am propus sa nu arunc cu banii pe geam fara rost, o sa fac analizele obisnuite si cel putin cele 3 ecografii (desi deja am mai facut uina de curiozitate
), dar atat si nimic mai mult. Ce-i drept, nici nu am antecedente cu sarcini pierdute sau alt gen de probleme.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Eu intreabam de eco morgologica daca e vaginala, in sensul asta. Ca ma gandeam ca fiind 4D........ Eu mai am de asteptat pana pe 18 ianuarie pentru asta, of! Dar saptamana viitoare vreau sa merg la doctor cu rezultatele de la analize si am sa intreb daca pot sa mai fac una pana artunci sa stiu eu ca bebe e bine.
Cat despre tatic....e foarte ocupat cu ale lui, are mult de lcuru. MA cam enerveaza ca nu e asa atent cum mi-as dori dar oricum asta e felul lui, nu am ce sa-i fac.
Ieri i-a fost lui asa de rau, a vomitat (la mine la biroi) il chinuie o masea de minte care da sa iasa si a facut febra ca aseara am stat eu de fundul lui ca sa zic asa, nici nu mai simteam ca mi-e mie rau.
Cloreta