Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

andutzy - vorbeste cu doctorul mai bine. Si eu am probleme dar mi-am pus in cap ca nu ma duc !!!!!!
Apropo de tuns - asta-vara m-am tuns la chelie - si tare as repeta figura daca n-as avea un post "la inaintare " .
Cu parul din celelalte parti ale corpului stau foooarte bine - n-am aproape de loc ,iar pe cel care este il iau cu lama de ani de zile .

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu dureri Incep sa ma ingrijorez . Ma dor oasele bazinului (cred ) de abia pot sa merg . Aseara nici nu-mi puteam ridica picioarele . Mai sufera cineva de asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neferati, e normal sa te doara, uterul creste si-si face si el loc pe unde poate, stomacul se ridica mai sus, oasele se mai departeaza un pic, ligamentele se-ntind si ele, si tot asa.

Legat de carucioare, primiti si cu 2 ?! Parerea mea....de ce sa asteptam atata timp sa ne scoatem bebici la plimbare, credeti ca daca-i scoatem de-pe acum cand sunt doar in burtici s-ar supara ?!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Am fost astazi la doctor ,am auzit pentru prima oara inimioara bebicului si l-am si vazut...s-a facut mare....are 5,9 cm...ce mai aproape 6 cm si suntem sigur in 11 saptamani de la UM...sau asa cred ...oricum ne-au dat de la spital si caseta video cu bebica si ne-au spus sa o aducem de fiecare data la control ca sa-l mai inregistreze pe ea sa vedem cat a mai crescut...am fost asa de emotionata....ii batea inimioara asa de repede,ba chiar am si vazut-o....
In rest pupici la toata lumea....

ANDRA -11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

buna fetelor...

inainte sa pot ramane insarcinata spuneam as fi in stare sa suport orice numai sa am al doilea bebelus.Nu am avut parte de greturi si voma nici acum nici la prima, insa am compensat prin insomnie, constipatie, sangerari, iminenta de avort, tentative de cerclaj,mai nou arsuri...Pentru constipatie am incercat cu iaurt cu bifidus,struguri care m-au balonat mai rau, prune uscate, ceaiuri f.dulci, dar nu laxative care provoaca contractii, apa pe stomacul gol,miere,etc.Nimic...Ginecologul mi-a recomandat sa iau pana la trei pliculete pe zi de FORLAX sau MUCOFALK.Sunt niste prafuri homeopate pentru tratamentul constipatiei.In combinatie cu supozitoare cu glicerina, reuseam la 3 zile sa mai reduc din constipatie.De cand am revenit la servici parca s-au mai reglat problemele cu contipatia si cu somnul
...de vopsit ma vopseam la prima sarcina cam la o luna si jumatate si inafara faptului ca aveam niste culori beton nu s-a intamplat nimic cu copilul...
...de mancat orice cat cuprinde.La prima sarcina cat mai mult peste ,iar acum cat mai multa carne tocata, condimentat si varza murata.Sarcina este singura perioada cand putem manca orice fara sa calculam calorii sau lipide.Bucurati-va ca dupa aceea iar incepem cu regimuri de slabire si alte cure de infometare.La prima sarcina am luat 10 kg, iar acum in 18 saptamani 8 kg.Oricum mai mult de 20(!!!) sper sa nu iau...
...nu v-am auzit vorbind de modul cum veti naste...Eu una vreau cezariana, desi prima oara am nascut intr-o ora si jumatate din momentul de cand mi-a rupt medicul apa,iar medicul nu vrea sa-mi faca cezariana, desi nu mai fac alti copii.Nu de alta dar mi-e o frica groaznica.As prefera sa am o taietura pe burta decat sa ma taie mai jos.Am tras-o trei saptamani dupa nastere din cauza taieturi combinate cu constipatia...

va pup dulce si un week-end linistit pentru toate mamicile actuale si in devenire...
loreen 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3702" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (10)

Mergi la inceput