Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Crissi, cola nu prea ar fi voie. Eu de ieri nu mai beau . Sa vedem cat rezist. Condimentat nu stiu daca e vreo problema, daca nu iti permite stomacul.

Astept si eu sfaturi referitoare la constipatie ca nu mai pot!!!!!

Epilatul nu cred ca e daunator, dar eu sunt f. sensibila in perioada asta si nu suport durerea, asa ca am renuntat. Eu nici inainte nu suportam ceara si foloseam Braun-ul.

De vopsit nu ma vopsesc, cu toate ca dupa ce am citit o groaza de opinii, am concluzionat ca nu e daunator. Eu nu suport mirosul si nici nu as putea s astau aplecata la clatit .

Mari, ce frumos ca se comenteaza meciuri la voi! La noi nu prea sunt "microbiste" .

Mios, bine ai venit!

Va pup
Cornelia (16 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissi, doctorita cumnatei mele avea o vorba, "esti doar gravida fetito, nu bolnava!" Asa ca poti manca orice iti face placere. Exista intr-adevar unele alimente care nu's tocmai recomandate din cauza ca pot fi purtatoare de listeria (parca, nu mai stiu exact despre ce boala e vorba), dar aripioarele de la KFC sigur nu sunt pe lista lor . Intr-adevar, mancarea condimentata s-ar putea sa nu-ti faca tie bine (o sa vezi mai tarziu ce arsuri o sa ai de la ea), dar daca n-o mananci zilnic eu zic ca nu e nici o problema.

Si epilatul, si vopsitul merg in sarcina. Nu trebuie sa abuzati (sa va vopsiti lunar, sa va faceti permanent, sa va epilati definitiv - cu laser zic), dar in rest e ok. Sau cel putin eu una nu cunosc nici un caz in care sa fi avut cineva probleme de la epilat sau vopsit (si eu m-am vopsit sarcina trecuta si a fost OK). In general primul trimestru e cel mai riscant, asa ca daca vreti sa minimizati riscurile mai rabdati cu vopsitul pana in trimestrul al doilea (folositi eventual creme), dar de epilat nu-i problema. Va spune stan patitu care a folosit lama in primele luni din sarcina trecuta tot de teama sa nu-i faca rau lu bebe si cand colo toata lumea in jurul meu se epila si n-avea nimic numai eu ma scarpinam de numa numa .

Hai ca am fugit la munci....see you later! Pupici pe burtici!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca abia acum am terminat treburile pe la birou....VAi ce ati mai scris, bravooooo.
Crissu eu ma epilez cu ceara si nu stiu cine zicea de aparat Braun, mie mi se pare mai dureros cu aparatul ca iti ia fiecare fir in parte brrr, eu nu il suport (desi mi-am cumparat acum vreo trei ani.
NU cred ca e vreo problema cu ceara, nu e chimica, contine doar sacaz dupa cate stiu sau in orice caz ceva foarte usor ameliorant de durere. CAnd am fost prima data la doctor pentru control de sarcina a fost in pripa si am recurs la aparatul de ras. Nu pot sa va spun ce ma manca pielea dupa aia si creste si urat parul ca sa nu mai spun ce repede.
Si cand creste ies tepi, dupa epilat iese firul mai moale nu e deranjant.
La vopsit mai rezist desi am ceva fire albe, oricum ma vopsesc de aprox trei ori pe an.
Voua cum va mai e? Mie si azi mi-e cam rau si nu pot sa mananc.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Cornelia,
Hai sa-ti zic cum fac eu cu constipatia.....beau multe lichide (apa,compoturi + o supa sau ciorba pe zi si multe fructe de orice fel.....eu mananc mai des mere,portocale,gref si pere)si are rezultate mai ales ca eu pana sa raman insarcinata eram cea mai mare constipata si mai ales cand va auzeam ce ma asteapta ma gandeam cu groaza ce ma fac. Sper sa mearga si la voi cu ce v-am zis incercati.
La bauturi gen Cola,Pepsi am renuntat dar la mancarea de la MC'Donalds nu pot sa renunt...numai cand trec pe langa si simt mirosul imi ploua in gura ...iammmm. Condimentele, mancarea piperata si ardeiul iute poate crea arsuri la stomac si se digera si greu si nu cred ca face bine pentru noi.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cornelia la mine la servici suntem doar 2 fete, restul numai baieti

Mari16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

CE bine ca eu nici inainte nu beam COla sau Pepsi iar de junk food nici nu ma ating. Nu am mancat decat de doua ori cheeseburger de cand s-au deschis pravaliile astea. Aripioarele picante de la KFC imi placeau si mie dar am mancat destul de rar.
Mi-am amintit, pana sa aflu ca am bebe in burtica am fost cu o o prietena sa colindam prin magazine (tati era plecat din Bucuresti) si am luat la pachet aripioare picante si alte traznai si ne-am dus la ea sa papam. Ei, mi-a fost cam rau dupa ce am mancat si nu stiam de ce. Cred ca lui bb nu ii plac condimentele desi aripioarele sunt asa de bune.....yum, yum.
Eu nu am probleme cu constipatia din fericire, nu am avut niciodata si vad ca acum nu s-a schimbat inca nimic. Fructe mananc si eu foarte multe, lichide nu prea beau, asta e problema veche la mine, de asta am si tensiunea foarte mica. Ma straduiesc acum sa beau mai multa apa macar ca ma gandesc la bebe. Tensiunea mai creste oricum la sarcina.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

buna, fetele!
va scrisesem ditamai textul dar s-a oprit curentul si mi s-a resetat calculatorul Se lucreaza langa casa presei si tot incearca astia sa-l imite pe Dorel din reclama.....
Eu aseara m-am tuns! Aveam parul lung si nu mai suportam, devenise un calvar pt mine ingrijirea lui. Sunt intr-o stare de nervozitate permanenta si incerc sa elimin orice sursa de stres....
Aseara mi-a pus cineva sare in cap (chestii babesti) si am pus mana la nasimediat, de parca as fi stiut...O alta prietena mi-a facut testul cu acul pe palma zilele trecute si la toate a iesit baiat! EU nu prea cred in prostiile astea, dar e amuzant ca ies toate la fel.
Criss, mi-ar placea sa ne vedem. EU am si locuit in Pajura acum cativa ani...
De fapt mi-ar placea sa ne cunoastem toate, deja ma simt ca in familie cu voi....
Va urez un week-end linistitor si odihnitor,
Va pup,

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Aaaaaaaaa, vroiam sa va intreb.
Aveti probleme cu dintisorii? Eu intram in reparatii capitale cand am ramas si a trebuit sa sistez totul. Acum in schimb m-au apucat durerile si nu stiu ce sa fac.....
Stiu ca e voie ampicilina, dar medicii se contrazic vehement intre ei cand e vorba de lucrari stomatologice in sarcina...NU STIU CE SA FAC!!!!

andutzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

andutzy - eu am propus o intalnire cu carucioare dar nimeni n-a raspuns , in afara de crissu .

Cornelia -impotriva constipatiei incearca struguri , sau mere cu apa pe stomacul gol - EFECT GARANTAT Eu asa fac !

gabitzam - daca mie imi interzicea cineva sucurile si prajiturile eram dusa demult !!!!!

Bun venit pentru Mios !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna burticoase!
Andutzy si eu vroiam reparatii capitale la dantura si ma tot codeam de frica si uite ca am ramas insarcinata si trebuie sa aman. Sa vezi distractie cand o sa se agraveze problemele din cauza decalcifierii. Nu stiu ce sa-ti spun daca zici ca te doare mai bine vorbesti cu medicul care te urmareste si il intrebi ce poti face. Incepand din trimestrul doi poti merge la dentist daca suporti sa lucreze pe viu, fara anestezie.
Eu am alta problema, ma doare capul in fiecare dupamiaza. Pana cum doua zile ziceam ca e din cauza ca nu pot dormi noaptea si sunt neodihnita. Dar si ieri noapte si azinoapte am dormit putin mai bine si uite tot ma doare capul, ce sa fie? Ma gandesc ca poate este de la tensiune. Trebuie neaparat sa ajung la medica mea de familie sa-mi ia tensiunea.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput