Mamici de mai-iunie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andutzy, eu nu lucrez in casa presei dar as putea oricand sa te vizitez ca sunt foarte aproape de tine (cu serviciul).....undeva prin Pajura deci.......poate mai incolo de lovim burticile in 331.
Gabitzam zici ca tragi cu ochiul ai?
Criss si (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici,
MIos bine ai venit.
AH, nici eu cred ca nu mi-am luat la revedere ieri. Mi-a fost asa de rau toata ziua....nici cand am ajuns acasa nu m-am linistit am baut doar un ceai si am mancat trei tartine cu cascaval si o portocala,
SI dimineata am mancat acelasi lucru si tot mi-e rau s nu pot manca. Nici macar sa vomit nu pot. Of, bine ca e vineri azi si am doua zile de stat acasa. Dupa amiaza ma duc la epilat si pe urma cred ca ma duc sa dorm la mama,ma rasfat.
Ah, cand citesc despre eco ale voastre imi vine sa ma duc si eu sa mai fac una, am nelinisti, trebuie sa vad ca bebe e bine.

Cloreta

Mergi la inceput

Cloreta,
Tu te epilezi cu ceara? Nu ti-e teama acum cu bebe........ca eu ma iau dupa ce citesc pe aici pe forum si despre orice tratament cosmetic(chimic), inclusiv epilat, am auzit ca nu se recomanda mai ales in primele 2 trimestre de sarcina.Eu folosesc lama sau aparatul de ras dar stiti si voi cat de repede creste parul dupa......si chiar ma gandeam cand o sa mai creasca burtica cum ma mai fac???? Uite ce probleme am si eu la ora asta asa matinala. Dar daca nu scriu intr-una mi se face si mai rau.........si mai trebuie sa-mi prezint si fundul azi la o injectie durereoasa.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

avem voie sa ne vopsim in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Neata burtici!
Eu sunt tare bine dispusa azi dupa meciul de aseara, bebita e deja stelist, la birou e veslie mare, toti colegii sunt stelisiti, va dati seama ca s-a inceput ziua cu muzica si voie buna Uraaa!!!
Bine ai venit Mios.

Mari16+ saptamani DPN 15.05.2005
Dr. Ion Ionut, Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

mstroie, merci mult ca ne-ai pus cu roz arata super. mama ce de baietei pe lista! are fata mea de unde alege. apropo pe bb o sa o cheme Alexia Ioana.

Mergi la inceput

Monu,
Eu am citit ca nici vopsitul parului nu este indicat in primul trimestru de sarcina sa nu mai zic de tratament cu solutie de permanent.Asa am citit si eu.
Bravo Mstroie va distrati nu gluma.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cris, da-i bataie la epilatul cu ceara ca nu are nimic. Eu as fi mai precauta la epilatul cu crema, dar cel cu ceara chiar ca e OK.

Monu, eu m-am abtinut de la vopsit in trim I, dar, asa, ca imi era rau de la miros. Nu am auzit/citit nicaieri ca ar fi vreo problema, mai ales ca vopselele din ziua de azi sunt super ecologice.

Mios, bine ai venit.

Mie pana in ziua de azi (15 sapt si 5 zile) mi-e rau in fiecare zi macar putin. Dar cred ca am inceput sa ma obisnuiesc. Oricum, mi-e mai rau daca mi-e foame, decat daca mananc ceva usor si nemirositor.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Va pup mult fetelor si ma iertatzi ca nu v am scris de mult... dar asa-i cu munca asta... , in schimb:)) v am citit zilnic...
Si pe mine ma intereseaza daca ne putem vopsi in sarcina, ca mi -a crescut parul si arat ciudat rau..
de cind mi a crescut sarcina un pik mai mult am probleme "serioase":))... deja imi fac ginduri cu ce o sa ma imbrac ca nu merge cu blugi si sport la munca datorita jobului, am tot colindat prin magazinele de gravidutze dar pe cuvint , au aia numa' uritzenii la vinzare...
Alt aspect care ma intereseaza rau este daca avem voie sa mincam chiar orice, deci io sint dependenta de aripioarele alea pikante de la kfc si :)) de cola, si mi-a bagat o prietena n cap ca nu fac bine mincind asha de condimentat , nu mai pun la socoteala ardeiul iute pe care iubesc si alte lucruri ca pizza mexicana... Hmm? ce parere aveti de toate astea? or fi bune.. sint happy ca mi au iesit toate analizele super bine, si toxo , cmv, si rubeola negative, cu calciu stau cam prost , adika la limita de jos, dar... am priceput ca n avem voie sa luam calciu..
aa, alta problema cotoioasa ar fi constipatia , asta cred ca ma streseaza cel mai rau de fapt..., in afara de greturi, adika am ajuns sa ma uit dupa crosheta prin casa de disperare si sa amenintz " nu iesiii???? las' ca te scot io d acolo".... am ajuns exact ca o oaie , daca atzi vazut vreodata cum face oaia:))...
Eh, hai ca v am scris destul ptr. azi... va doresc la toate un week end super si pupici multzi la burtici.
Crissi, U.M. 03.09.2004 DPN: 10.06 2005

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissi, solutia care la mine a dat rezultate minune la constipatie este iaurtul Bifidus facut de Prodlacta( echivalentul Activia de la Danone, dar mie mi se pare mult mai bun). Dupa doua saptamini chiar a mers totul struna, ca in reclama.

Mie Cola mi-a fost interzisa cu desavirsire si tot ce contine coloranti (sucuri, prajituri cu creme colorate, etc).

Iar de vopsit, sincer am auzit doar ca nu se recomanda, dar nu stiu si de ce. Toate gagicile de pe linga mine mi-au zis asta.

Mergi la inceput