cabinetul particular al dr. MOISA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Bafta!Te pup si aici. Eu fac parte din club!!!!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Multumesc mult ptr. raspunsuri!
Cat de curand intru si eu in club!

"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"

Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

Copilutzu te asteptam cu vesti!
eu acum sunt cam deprimata , de fapt cred ca mi-e cam frica pentru maine, stiu prin ce am trecut la ultima hsg si care om se duce bucuros la durere
dar am incredere in doctorita si sper sa fie totul bine
pup toate fanele

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

shylili Posted - 14/12/2004 : 19:51:15
--------------------------------------------------------------------------------
am promis ca revin in legatura cu spermograma
chestia " ciudata " este ca la medsana a fost oligiastenospemie moderata
azi a fost la cabinetul dc moisa si e normospermie
singura diferenta este ca azi a fost mult mai relaxat, in ultimul timp a mai luat vitamine si doctorita a zis ca psihicul conteaza cel mai mult
noi suntem foarte fericiti, e prima veste buna din ultimul an, maine urmeaza sa fac si eu un hsg cu ea si o sa revin cu informatii
in continuare cred ca e un om deosebit si nu sta la discutii aiurea, adica pot sa spun ca mi-a raspuns la toate intrebarile, pana la urma cred ca e interesul nostru sa tragem de ea si sa folosim la max timpul consultatiei
va pup si poate chiar facem fan club moisa

---------------------------------------------------------------------

shylil, ma bucur pentru tine ca ati reusit sa obtineti o spermograma buna. Din cate am citit, ati luat niste vitamine inainte de a repeta spermograma. Ce ati luat? Ma intereseaza pentru ca si noi trebuie sa repetam spermograma pentru ca avem probleme cu mobilitatea si numarul formelor tipice a gigeilor. Cand ai facut spermograma la Medsana? Noi prima spermograma am facut-o la Medsana si am avut normospermie cu astenosteprmie moderata iar la Giulesti am avut astenoteratospermie. Eu inclin sa cred ca spermograma facuta la Giulesti a fost foarte corecta. De cand am facut spermograma la Medsana (acum 1 an si ceva) nu am obtinut nici un rezultat. Mi-am pus aceasta intrebare de "n" ori. Mi-am facut HSG, hormonale, zoonoze toate in limite normale. Amandoi eram in regula, dar minunea nu se intampla. Norocul meu a fost sa ajung la dr. Moisa care este extraordinara. Mi-a facut TPC (fara sa ii cer eu aceasta analiza, pana acum, la dr la care am fost toate analizele le-am facut la cererea mea - ceea ce nu mi se pare normal). TPC a iesit negativ. In urma analizei TPC dr. Moisa mi-a explicat ca eu stau destul de bine, ovulatie este ca la carte, scor insler 12 numai ca spermatozoizii ioc. Mi s-a recomandat sa repet spermograma iar daca rezultatul nu se modifica sa trec la inseminare. Eu sunt hotarata sa merg pe mana dr in care am inceput sa am incredere deplina. Si mie imi pare o tipa care nu pierde timpul si isi cunoaste meseria. Imi place de ea.

Am inteles ca repeti si HSG? Ai avut probleme la primul?
Pup fetele
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Si eu sunt fericita sa ma numar printre pacientele d-nei dr.Moisa.
Am facut prima inseminare pe 4 decembrie la d-na dr.la cabinet ,a fost f.ieftin(de fapt a fost prima din viata mea!!).
Bine,sa trec peste faptul ca mi-a venit ciclul,am fost f.multumita de ea.O sa mai fac pana o sa se prinda si la mine un bebic !!!
E drept ca e cam repezita dar imi place ca-si aduce aminte de tine, nu te uita de la cunsult la consult cum se intampla cu alti dr.
Eu o sa mai fac una la inceputul lui februarie.Poate ne intalnim la cabinet fetele!!!
Eu va urez mult succes si un an nou fericit care sa ne aduca la toate mult asteptatii bebici.
Cu drag,Veronici

Mergi la inceput

am revenit-dupa 3 zile de absenta
hsg a iesit la fel de prost, adica doar o trompa e slab permeabila-am trecut mai usor peste asta pentru ca anca moisa a fost cu adevarat langa mine, m-a linistit, m-a incurajat pe tot parcursul"operatiunii:
concluzia este ca ar fi ideal o laparo dar problema la mine este ca am ajuns tarziu la ea, adica am umblat pe la doctorii nepotriviti si care au bagat in mine tratamente hormonale si uite-ma la 26 de ani cu 92 kg la 1.55-adica obeza
moisa a zis ca trebe sa dam jos 10-15kg ca sa ma poata opera fara emotii si ca putem incerca instilatii intre timp
a doua problema grava ar fi lipsa ovulatiei, eu am o prolactina ideopatica dar ea a zis sa nu ne panicam, e posibil ca ovarele mele sa-si ia o pauza si ea vrea sa ma vada in conditii naturale, ca sa poata da tratamentul corect-chestie care iarasi a sunat super okei
cat despre tratamentul sotului, nu e mare lucru de spus: cel mai mult a contat faptul ca nu l-am mai stresat, am avut grija la alimentatie-multe legume, carne de toate felurile, peste, pachetele la munci, atmosfera calma si relaxata
ca pastilute am luat amandoi spirulina 3/zi, calciu si nu mai situ exact cum se numeau vitaminele-de fapt un complex de vitamine-de la sensi blue undeva la 250 de mii parca tubul-am ales la intamplare-ce avea mai multe acolo pe lista, la fel, 3/zi inainte de masa cu jumate de ora
cred ca cel mai mult a contat lipsa strsului, eu chiar sunt greu de suportat de multe ori si faptul ca eu m-am linistit si m-am mai relaxat in privinta bebelui a contat enorm
iar la spermograma asta a fost pauza de 3 zile jumate si ca sa fiu sincera i-am dat si eu o "mana" de ajutor -noi stam aproape de cabinet
cam astea ar fi si sfaturile si povestea mea
eu o sa mai merg in ianuarie pen o eco de ziua 14-nu stiu exact cand o sa pice pentru ca am cm neregulat dar vorbim si sigur, as fi atre bucuroasa sa ne vedem
a, nu stiu daca la voi a zis mereu asa dar la mine s-a rotait nitel ca nu aveam analizele si fisa pe care scrie ea la mine-dar am inteles ca e greu sa tii minte toate detaliile la atatea paciente
eu am inca o parere tare buna despre ea,e genul de om care stie ce si cum sa-ti spuna si mai ales care nu bate campii si care face tot ce e posibil sa te ajute
eu trebuie sa ma concentrez pe slabit acum, daca mai sunteti cu aceeasi problema hai sa vorbim, poate ne ajutam sa trecem mai usor si prin asta, eu una ma gandesc la ceva sport dar imi e urat de una singura...

lili
Sometimes I lie awake at night, and I ask "Where have I gone wrong?" Then a voice says to me "This is going to take more than one night."

Charles M. Schulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Lily - pe pupic dulce si capul sus - vezi ce ti-am scris in mesaj.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

quote:
Originally posted by cin

Buna...vad ca vorbiti numai de dna dr Moisa...dar de sotul dansei stie cineva ceva? sunt insarcinata si am sa merg prima oara la consult la dl dr. Moisa...as vrea sa stiu cum se poarta ....si as vrea, normal, sa am un medic bun langa mine cand voi naste...

Draguta - eu merg la el de vreo 4 ani si pe mine m-a ajutat foarte mult- intradevar nu exceleaza in comunicare dar ca medic eu zic sa ia incredere in el.
Succes,
Lavinia

Mergi la inceput

la multi ani pentru "fan club moisa" si mai ales, sa vina bebele cat mai curand dragele mele
luna asta ce planuri mai sunt? ce analize mai facem?
hai ca a inceput anul si trebuie sa ne punem la punct strategia
eu o sa merg la moisa pentru eco de ziua 14, nu stiu inca daca la spital sau la cabinet
voi?
va pup pe toate si va astept cu vesti

“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”

Winston Churchill

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Ma alatur si eu "fan clubului Moisa". Si eu sunt pacienta d-nei dr. de apox. 3 ani. E drept ca nu ne-am mai vazut de mult timp. Prin februarie cred ca-i fac o vizita. Eu am fost foarte multumita de d-na dr., a fost super.
LA MULTI ANI!

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

Mergi la inceput