Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Readuc si eu in atentie un subiect mai vechi dar inca de actualitate, nu?

Si propun si eu o melodie de deschidere a petrecerii de la restaurant:

Holograf - "Sa nu-mi iei niciodata dragostea". Am vazut la emisiunea "Dansez pentru tine" ca au dansat pe ea... vals. Deci... sa inteleg ca e vals, nu?

Abia astept sa fac rost de ea sa o incerc...ca tot suntem prospeti invatacei in ale valsului...

Hai, va pup si va urez o seara buna.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Noi si la Starea civila (in natura, pe malul marii)si la nunta am avut From this moment on a lui Shania Twain. E piesa noastra si e atat de minunata ca toata lumea a zis ca o melodie mai frumosa ptr nunta nu exista.

Are niste versuri ca de fiecare data cand o ascultam simtim din nou emotia,......

ohh....in curand avem un an ca sot si sotie!

va doresc nunti de vis!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Categoric , nunta va incepe cu melodia lui Leonard Cohen " DANCE ME TILL THE END OF LOVE"!!!

poze rochita civila

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by majaginn

Noi si la Starea civila (in natura, pe malul marii)si la nunta am avut From this moment on a lui Shania Twain. E piesa noastra si e atat de minunata ca toata lumea a zis ca o melodie mai frumosa ptr nunta nu exista.

Are niste versuri ca de fiecare data cand o ascultam simtim din nou emotia,......

ohh....in curand avem un an ca sot si sotie!

va doresc nunti de vis!

Maja & Seb newlyweds

maja felicitari pentru alegerea acestei melodii...noi pe aceasta melodie avem realizat videoclipul nuntii e superba melodia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Melodia pe care am dansat primul dans la nunta noastra este cea a lui Mihai Traitariu-"Cat frumoasa esti ".Este si va ramane melodia noastra de suflet........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Noi deschidem nunta pe Valurile Dunarii, ca doar de-aia mergem la cursuri!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Si noi vrem sa incepem tot pe "From this moment on". Problema e ca noi vom avem formatie. O sa avem si un playlist cu medolii alese pt pauze, dar nu e aiurea sa incep nunta cu o melodie pe care nu o canta formatia? Cred ca nu mai are acelasi farmec melodia daca nu e cantata de Shania Twain. Nu stiu cum sa fac, mi-e sa nu se supere formatia daca zic sa incep cu cd-ul.

Fetelor care ati avut nunta cu formatie, cum ati rezolvat-o pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Eu n-am avut inca nunta dar iti spun imediat cum facem cu formatia: le vom explica frumos ca noi am facut special cursuri ca sa putem deschide nunta pe Valurile Dunarii, iar la acest curs am primit o varianta prelucrata a acestui vals, prelucrata special pentru a dansa un vals...uniform(melodia originala are schimbari de ritm). Ei bine, noi coregrafia o avem pe aceasta varianta si indiferent cat ar fi ei de meseriasi n-o sa stie sa abordeze melodia in maniera in care o stim noi.
Tocmai ce ne-a povestit instructorul ca sunand la un cuplu, dupa nunta sa afle cum le-a iesit, era mirele un pachet de draci ca le-a stricat formatia momentul pt ca au insistat sa cante ei, ca au repetat pana la 1 noaptea valsul. Si evident, ce cantau ei nu avea acelasi ritm cu coregrafia mirilor, si uite asa s-a ales praful si de moment si de dans si de timpul si banii pierduti. Drept urmare vom fi foarte intransigenti cu formatia la acest capitol, plus ca vom avea aceasta varianta a valsului pe doua CD-uri tocmai ca nu cumva sa se intample neintamplatul fix atunci.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Merci mult, Dya. Asa o sa fac cu formatia. Ma gandeam sa incepem pe o melodie romaneasca, dar sotul meu si un sfert din invitati nu inteleg o boaba romaneste, asa ca am taiat din start varianta ta.

Chiar ascult acum Shania Twain si imi dau seama ca se potriveste perfect pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Fetelor care repetati de zor! noi tot pe vals am vrut sa incepem seara, si am invatat pasii si i-am repetat de nu mai stiam de noi, si-n vis ii dansam! Cu o zi inainte de nunta eram in curte la casa in Romania si ne invarteam de numa-numa cand ni s-a aprins o luminitza in cap: pai cum o sa fac eu pasii cu rochia mea imensa????? Cum sotul nu a vazut rochia inainte, si nu am repetat cu ea pe mine, nu mi-am putut da seama ca o sa-mi fie chiar imposibil sa valsez in ea.

Asa ca ,....dupa ce ne-am pregatit atata ptr vals,.....in seara cea mare nu am putut sa valsam din cauza rochiei mele,...ne-a parut rau dar adevarul e ca From this moment on s-a potrivit atat de bine ca toata lumea avea lacrimi in ochi...

Asa ca fetelor,.....nu uitati sa faceti cativa pasi cand aveti rochia pe voi , sa vedeti daca se poata valsa in ea! un mic sfat prietenesc de la o miresica care in curand implineste un an de casatorie!

Maja & Seb newlyweds

Mergi la inceput