Melodia voastra

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Subiect initial: "vals de deschidere"
postat de ralu_trancu, 02/01/2006, 13:16:59

dragele mele,

Stefan al meu vrea sa deschidem dansul cu un vals. dar nu avem decat valsuri simfonice. eu as vrea unul mai medern. de aceea apelez la voi. va rog sa imi dati si mie titluri ca sa descarcam si noi de pe net.

raspuns postat de oanaiasi, 02/01/2006, 15:08:12

Draguta mea,

Valsul e vals si orice vei cauta va suna tot la fel de deosebit! valsul inseamna distinctie si rafinament indiferent ca-l alegi un compozitor sau altul. parerea mea....

Sa aveti o nunta de vis !

Oana

raspuns postat de krelia, 02/01/2006, 17:24:09

Ce-i aia vals MODERN???
valsu-i vals, mama...si in anu' 2500 ...la fel va suna....parerea mea ...sau tu ai vrea un vals de-alde Animal X cantat pe sintetizator?

(cam ce ai vrea, de fapt?...ca pana si Andre Rieu, care..cat de cat e mai modern - contemporan cu noi - canta ce a scris Strauss, Mozzart si alti purtatori de peruci )

raspuns postat de ralu_trencu, 02/01/2006, 19:28:58

krelia, te-0a scapat cineva 'n cap cand erai bebe. pe cuvant. ca nu esti intreaga.

la petrecre la stefan am auzit un vals. dar nu ne mai amintim . alcoolul e de vina. in primul rand nu era sifonic, avea versuri. asta caut.

si nu mai faceti misto de mine ca va spun la mama.

raspuns postat de krelia, 02/01/2006, 20:14:50

acu' aflasi? Io credeam ca ti-ai dat seama de ceva timp

(unde canta valsu' ala? mergeti si voi pe "filiera" lui si paote dati de el...eu stiu...

raspuns postat de ralu_trencu, 02/01/2006, 20:19:13

canta la calculatorul unui coleg de-a lui stef
care are nu stiu cate mii de melodii.

raspuns postat de Camelia, 02/01/2006, 20:23:04

merci.
vedeti? nu animalu X sintetizat

raspuns postat de Rallu, 02/01/2006, 21:51:27

La Revelion am auzit Delilah cantata mai modern...pe ritm de vals.
Am si dansat pt. ca suna foarte misto.

Din pacate nu cred ca e buna in deschiderea nuntii...povestea de dragoste din cantec lasandu-se cu varsare de sange.

Eu vreau ca valsul sa fie a doua melodie, deschiderea sa se faca pe "I swear" cantat de Kenny Rogers.
Deh...pasarici in capucul meu... un stol intreg.
Mi-am anuntat deja DJ-ul cu promisiunea ca furnizez si melodia respectiva. (el avea n-spe mii de alte versiuni iar eu o vreau numai si numai pe aia)

raspuns postat de BlueEyes, 02/01/2006, 22:34:15

Are dreptate fata cu valsurile "moderne"... Chiar eram pe net cu iubi ...in cautare de asha ceva. Noi nu ne putem hotari daca incepem pe vals sau pe melodia noastra "Unchained melody"... shi....spre surprinderea noastra....am gasit pe net o varianta vals a piesei.... Tot acolo am vazut shi Delilah....shi Que sera sera... shi multe alte piese care nici nu ne gandeam ca ar putea fi luate ca valsuri So... daca n-ai gasit inca ce vroiai....just say

raspuns postat de ralu_trancu, 02/01/2006, 22:42:13

deocamdata am un mireille mathieu- la derniere valse, care e superb dar nu se poate ca nu e 'la derniere' si un chayenne - tiempo de vals.

da nu sunt multumita.
que sera sera mai e o varianta.

raspuns postat de briza_marii, 02/01/2006, 23:26:09

Si eu vreau vals la inceput...desi inca nu stim sa dansam . Vreau si eu un nume acolo asa, macar sa am pe ce exersa. Asa ca, fetelor, i-a spuneti voi pe ce valsuri "v-ati deschis" nunta/o sa "va deschideti" nunta.

raspuns postat de Mariana I., 03/01/2006, 08:52:33

noi vom deschide nunta cu valsul vienez, nimic mai simplu. nu ma chinui sa-mi caut altceva...

raspuns postat de ralu_trancu, 03/01/2006, 09:09:57

io nu vreau valsul vienez, ca nu am sala de vals vienez. in viziunea mea trebuyie ceva deosebit, marmura, coloane....

raspuns postat de SunSmile, 03/01/2006, 09:27:36

Ralule da' voi musai vreti vals? Noi am vrut sa ne "personalizam" nunta in toate aspectele, asa ca am ales melodia noastra. Ce altceva ne putea reprezenta mai bine decat melodia care ne-a adus impreuna, melodia care ne-a definit in toti acesti ani?

raspuns postat de Mariana I., 03/01/2006, 10:10:47

ei nici chiar asa... mi-as fi dorit eu sa am o nunta ca in povesti, da' nu-i posibil. oricum melodia noastra nu as pune-o la nunta, e prea personala... inca o data fiecare cu dorintele lui, nu?

raspuns postat de ralu_trancu, 03/01/2006, 10:14:02

melodia noastra e una de la Directia 5.

Stefan vrea vals, si vals va avea, asta daca ma invata. ca altfel va avea o calcatea cu spectatori.

raspuns postat de Mariana I., 03/01/2006, 10:30:14

directia 5... o melodie de-a lor a fost si coloana sonora a distantei care a fost intre noi vreo 3 ani...

raspuns postat de Rexanne, 03/01/2006, 11:23:31

Noi o sa deschidem nunta cel mai probabil cu Strangers in the night a lui Sinatra. Cat despre vals...eu stiu sa dansez, dar iubi, cum e el mai pufinic nu prea le are..si nici nu o sa-l fortez sa invete....

raspuns postat de ralu_trancu, 03/01/2006, 11:30:24

io vreau sa invat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

avand in vedere ca ne-am mutat, sa continuam

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

BlueEyes, vreau si eu "Unchained melody"... varianta vals . PLS, imi place tare mult melodia asta si dc tu zici ca e si varianta vals....deja am mai scapat de o grija.

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Noi habar nu avem sa dansam vals, dar totusi vrem macar ceva asemanator. Pana acum am pus pe lista Mondial-Atat de frageda. E o piesa pe versurile lui Eminescu, e destul de veche, dar pe mine m-a cucerit de la prima asculare, desi la sfarsit versurile sunt cam nepotrivite...dar planuim sa le schimbam, asta daca nu apare o alta melodie care sa ne cucereasca.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

BlueEyes, vreau si eu "Unchained melody"... varianta vals . PLS, imi place tare mult melodia asta si dc tu zici ca e si varianta vals....deja am mai scapat de o grija.

nunta2006

briza_marii

Trimite un PM cu adresa ta de mail....shi-ti trimit piesa

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Noi la nunta am deschis dansul cu Dalila al lui Tom Jones...in loc de vals...iar pe mijlocul nuntii sotul mi-a facut o declaratie "Te iubesc..." si a inceput Ovidiu Komornic- Esti mireasa vietii mele...am fost asa de emotionata....important e ce vreti voi si ce melodie va place voua nu ce zice unul sau altul...e nunta voastra in definitiv...
nunta noastra http://photos.yahoo.com/drandreea

Mergi la inceput

Fetelor, cele care ati vazut videoclipurile lui Radu, stiti cumva cum se numeste melodia din primul videoclip si cine canta?

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Fetelor, cele care ati vazut videoclipurile lui Radu, stiti cumva cum se numeste melodia din primul videoclip si cine canta?

Sleeping Sun (melodia) - Nightwish (formatia)

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

kreliuta mama, sa traiesti! De cand am vazut videoclipul ala ma obsedeaza melodia asta. Sa traiasca si DC++!!!

nunta2006

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Eu am sa incep cu Strauss- Dunarea albastra. Este super cunoscut si antrenant. Ce ziceti de Yanni- One man's dream. O stie cineva? este mai lenta... ce ziceti merge la tort?

Mergi la inceput