Dureri fantoma
Dragele mele, ma confrunt cu o situatie pe care mi-e greu sa o definesc , caci ori sunt pasarelele din capul meu care fac zgomot , ori intr-adevar am ceva defect la "instalatie" .
Glumesc, dar situatia este veche si se pare , incerta.
De la un chiuretaj facut acum 4 ani am ramas cu o duere sporadica deasupra pubisului, cred ca mai jos de uter, care apare uneori ( nu la contact) ca un junghi care coboara prin vagin - asta-i senzatia, destul de neplacuta de altfel .
Cica, n-ar fi nimic dar eu sunt sigura ca este o eroziune de la chiuretaj? candida veche care ma astenizeaza? sau o chlamidia ?
Ultima doctora care m-a vazut, a fost destul de superficiala si rezultatul a fost ca sterilitatea conjugala nu trebuie cautata aici ?!
PapaNicolau a iesit 2 , inflamator, cu fauna si flora dar nimic iesit din comun .Am facut tratamente pentru candida si chlamidia (nu mi-a dat nimic pentru flora coci si bacili ?! ) dar e la fel .
Cum se manifesta o rana pe col ? Se simte numai la contact ?
Va multumesc mult de tot !
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Chi, eu am avut dureri asemanatoare datorita unor polipi pe uter.
Dar imi inchipui ca aceste dureri pot avea cauze nenumarate.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
ardit spune:
dupa operatie (SE) am avut exact astfel de dureri (junghi persistent) la schimbari de vreme. Acum dupa 3-4 ani m-au mai lasat
Felicity spune:
Chi si eu mi-am pus problema. Si eu am astfel de dureri pe care nu le-am avut niciodata, dar mi-au aparut dupa un chiuretaj al unei sarcini oprite din evolutie.
Cum se manifesta? cateodata am asa niste dureri..sau o usturime in zona pubica, dar nu pe centru, ci intr-o parte si coboara foarte in jos. nu sunt legate de contact sexual, ca atunci n-am nici o durere.
si eu ma gandeam daca nu cumva m-o fi ranit aia in procesul chiuretajului. si aveam de gand sa imi fac niste investigatii.
doctoritei care mi-a facut chiuretajul nu i s-a parut nimic deosebit.
oare sa ni se para?
Chi spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Concluzia pe care o trag eu este ca numai investigatiile laparoscopice sunt mai concludente.Eu am facut "n" ecografii in toate modurile si rezultatul - zero .Aveti idee daca la Bucur se practica laparoscopia ?
tanti spune:
In cazul meu am avut rana pe tot colul uterin , aveam o scurgere mai abundenta am facut o gramada de analize toate au iesit ok , dr.care am avut-o nu i-a trecut prin cap sa imi faca o colposcopie, am descoperit rana intamplator
In conculzie nu simte-am nimic nici la contactul sexual (dureri) din cate am citit la o rana cu probleme poate aparea sangerare dupa contactul sexual sau intre menstre