a 3-a sarcina oprita in evolutie
Raspunsuri - Pagina 3
Sorina7 spune:
Livia, indraznesc si eu sa intervin si sa te intreb : cretisoara este tot una cu Alchemilla ? ca eu folosesc tinctura de alchemilla, si scrie ca e antihemoragic si pentru fixarea sarcinii, dar ma tot intreb daca este acelasi lucru, ca sa nu mai iau in plus si ceaiul de cretisoara.
Multumesc !
Felicity spune:
Fetelor, mie nu mi-au dat antibiotice ca asa-s americanii...nu dau antibiotice decat daca e nevoie. Si le dau dreptate. Am citit tot pe forum despre fete care dupa un avort cu antibiotice au facut ciuperci acolo. Daca nu ai infectie, de ce sa iei antibiotice?
Mie mi-au zis sa imi masor temperatura 10 zile la rand, dimineata inainte sa mananc si daca e peste 104F, sa ii sun de indata...ca ma trec pe antibiotice. Si n-a fost cazul.
Maruta ai dreptate, o sa cer sa-mi faca un test pt trompe.
Eu am inceput sa urmez un tratament naturist, cu ceai de napraznic si cretisoara, doar de o luna fara vreun rezultat. Mai perseverez. Am rezerve pt vreo 4 luni. Nu stiu ce efect are asupra fertilitatii, dar macar esti hidratat tot timpul si ajuta enorm la digestie. Eu chiar am slabit de la atatea ceaiuri. Nu ai cum sa te constipi ![]()
Maruta eu nu cred ca surplusul de greutate are de-a face cu pastratul sarcinii, in cel mai rau caz am citit ca ramai mai greu insarcinata dar tu ramai usor. Mai bine faci o cura de legume si fructe si de exercitiu fizic. Si incearca ceaiurile. Pt sanatatea ta.
Numai bine fetele 
Maruta spune:
multumesc Livia
diseara ma duc sa caut cretisoara ...
Felicity - cu antibioticele ... nici nu stiu ce sa zic ... ele se dau preventiv ... in cazul meu era necesar ... fatul era mort de vreo 3 sapt ... banuiesc ca de aia ...
eu abia astept sa incep sa fac analize ca sa vad ce am ...
o zi buna tuturor ...
livia spune:
pt.SORINA 7:cretisoara se numeste in latineste:ALCHEMILLA VULGARIS
pt.:FELICITY:trat. cu naprasnic dureaza intre 4 si 6-8 luni asa ca nici o grija!
PENTRU TOATE FETELE!!!
este diferenta intre administrarea sub forma de pulbere a naprasnicului(pt.:adenofibrom uterin si mamar, chist ovarian (ovare polichistice),contra diabetului, afectiunilor pulmonare, diverse disfunctii hormonale;si ceai de naprasnic(preparat special!)care este extrem de eficient in tratarea sterilitatii (la barbati si la femei).
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel: 2 linguri pline de naprasnic se pun la inmuiat de seara pana dimineata in 2 cani apa plata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana(vas)mare iar planta ramasa se opareste cu inca 2 cani de apa.Se lasa 1/2h(la infuzat,nu pe flacara!) apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol.(La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)Se adm.4 cani pe zi cu 1/2h inainte de masa,inghititura cu inghititura.Naprasnicul se mai poate combina cu tinctura din muguri de zmeur,acid folic,cretisoara si vit.E (a 5-a zi pana in a 19-a zi a ciclului).
ps:pt.mentinerea sarcinii mai este excelent si preparatul:NATURES SUNSHINE NF-XTM HERBAL FOOD COMBINATION -prod.american 100%natural
GildaT spune:
Buna fetelor,
Hai sa va spun si eu povestea mea. In februarie am ramas insarcinata (pentru prima oara). Fericire mare pentru toata lumea. Totul a fost bine si frumos. Am ajuns sa fac ecografia 3d si ne-au spus ca este fetita. In rest totul normal. Copilul era absolut perfect. Eram in al noualea cer. In saptamana 20 (la 2 saptamani dupa ecografia 3d) am fost la un control de rutina, unde dr. a descoperit ca sarcina este comprimisa. De ce? Membranele s-au fisurat iar sacul amniotic a coborat in vagin. Soc. Fara simptome, fara sangerari, fara nici un semn. Am stat in spital 3 zile in care mi-au facut tot felul de injectii ca sa-mi provoace nasterea si nimic. Nu a vrut sa iasa pe cale naturala. Mi-au facut chiuretaj pana la urma. Am intrebat medicul de ce si mi-a spus ca se intampla. A spus apoi ca acum stim cum stam si la urmatorul o sa facem analize si alte balarii. De atunci am facut tot felul de investigatii. Binenteles am schimbat si medicul. Noul doctor a ajuns la concluzia ca problema mea este colul. Este foarte elastic si din cauza asta l-am pierdut pe bebe. Au trecut 3 luni si ne-am apucat din nou de treaba. Dar se lasa asteptat bebe, ca tot incercam de 3 luni si nimic. Poate cine stie... Mos Craciun... o sa vina si la noi. Noi speram in continuare.
Va pup pe toate.
Gilda
Felicity spune:
Livia merci mult de instructiuni. Eu beam napraznicul (pe care il facam exact cum ai descris) pe stomacul gol, inghititura cu inghititura dar apoi mancam imediat. Te loveste o foame dupa el...o sa incerc sa astept si apoi o sa mananc.
Gilda, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva!! Sper din tot sufletul sa ai cat mai curand o sarcina urmata de un bebelush sanatos.
Nu te ingrijora ca nu ai ramas inca...uneori dureaza mai mult. E foarte bine ca stii unde e problema.
Fetelor, ce e tinctura din muguri de zmeur? unde in Romania gasesti asa ceva? la plafar sau la farmacie?
oare o fi avand vreun echivalent in USA?
vitamina E pt ce e? oare sa incep sa iau si vitamina E?
dupa pierderea sarcinii doctorita mi-a zis sa nu renunt la prenatale...asa ca iau zilnic. cineva vreo idee despre vitamina E?
va pup pe toate 
Oana_B spune:
Felicity, tinctura de mugur de zmeur o gasesti aici sub denumirea de Rubus Idaeus. Incearca la Whole Foods sau la alte magazine din astea cu produse organice![]()
Oana_B
romaniaau spune:
Livia, spune-mi si mie , te rog, cum se pregateste ceaiul de cretisoara si in ce perioada a ciclului se bea.
Multumesc frumos.
Florina