a 3-a sarcina oprita in evolutie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt:romaniaau:infuzia de cretisoara:o lingurita de planta cu varf se opareste cu o cana(250ml)apa(nu se mai pune pe foc).Se lasa la infuzat max.3 minute.Se strecoara si se bea inainte de masa.3 CANI PE ZI!Ceaiul se bea oricand!

cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Draga Livia,
Ce ma bucur sa te regasesc, noi nu am avut contact niciodata, insa eu am impresia ca te cunosc, am citit atit tratamentul tau cit si toate raspunsurile pe care le-ai dat la intrebarile fetelor.
Ma bucur ca acum pot sa te intreb si eu, direct pe tine.
Vreau sa urmez tratamentul tau, deja am cumparat aproximativ toate produsele.
Problema mea este urmatoarea:
De la ultimul eveniment nefericit de acum 2 luni(si nu este primul) am o stare de depresie din care nu mai scap. Am inceput sa fac sport(nu sunt o fire prea sportiva), ma trezesc in fiecare dimineata si ma duc in parc sa alerg, cind ma apuca plinsul si starea de neliniste incer sa fiu cit mai rationala posibil sa depasesc momentul, insa nu prea reusesc.
Poti sa ma sfatuiesti daca pe linga toate produsele tratamentului tau pot lua si un ceai calmant sau altceva?
Te mai rog sa-mi spui daca este obligatoriu sa incep din a 5-a zi a ciclului menstrual, iar daca incep inainte de ciclu, trebuie sa intrerup citeva zile?
Eu sper,in primul rind,ca acest tratament sa ma ajute sa am un ciclu menstrual periodic, dupa care daca ma "normalizez" poate vine si va ramine la noi bebe.
Inca ceva, pot inlocui cu altceva supozitoarele cu metronizadol? Nu se gasesc la farmacie.

O seara placuta si un pupic baietelului tau,

Mergi la inceput

Livia,
Am uitat- eu am cumparat tinctura din mladite de zmeur - este OK?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Valeria nu ma pricep la tratamente naturiste, insa cred ca fiecare suferim in felul nostru si uneori sa plangi si iar sa plangi...e foarte bine si intr-o buna zi te vei simti mai bine. E bine ca faci sport, incearca sa faci si ceva nou care sa te absoarba si sa nu iti mai lase timp sa te gandesti la probleme. Si eu am fost deprimata si am incercat sa-mi inventez interese noi, sa citesc mult, sa fac sport, sa ma ingrijesc de ce mananc, sa ma ingrijesc de mine. Sunt si zile mai bune si mai rele, dar important cred eu e sa traieste fiecare zi, una dupa alta...si sa incerci sa te bucuri de ce ai acum. Tinerete, frumusete, un sotz, parinti...prieteni, si multe altele pe care acum nu le vezi, pt ca esti prea preocupata sa vezi doar durerea. Incearca sa iti repeti ca fiecare zi e dar de la D-zeu si ce faci tu din acea zi, iti apartine si de aia iti vei aminti mai departe si asa iti cladesi viitorul. Incearca sa gandesti pozitiv, sa iti faci curaj. Stiu ca e usor sa dai sfaturi...sper sa nu te deranjeze, dar eu asa mi-am facut curaj sa o iau de la capat. Si desi nu s-a intamplat minunea de a fi iar insarcinata, macar ma simt in control asupra vietii mele si stiu cu tarie ca intr-o buna zi...imi voi tine bebelusul in brate si toate astea nu vor fi uitate dar vor parea foarte foarte indepartate.
Iti doresc numai bine ca la toate fetele de aici

Mergi la inceput

Felicity,
Multumesc pentru cuvintele foarte frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna fetelor - m-a ajuns depresia ... ce sa-i faci cat m-am dat eu de rotunda pana la urma tot am cedat ...

ieri am fost sa fac analize genetice ... rezultatul e gata peste vreo luna ... surprinzator dar si biologul mi-a spus acelasi lucru ca si dr mea ... nu crede ca e ceva genetic ... tot hormonal crede ca e ceva ... ceva legat de corpul galben !? ei bine asta nu mai stiu ce e ! voi stiti ceva ?

saptamana trecuta am fost la dr si era totul OK si voi mai merge saptamana viitoare ca sa vedem cu ce alte analize continui ...

va doresc multa bafta si sfatul meu (Stan patitul) e sa faceti analize constiincioase inainte de a mai ramane gravide ... sa nu patiti ca mine ... 3 sarcini oprite in evolutie ...

pupici si va tin la curent cu ce analize mai fac ... sper ca si voi sa faceti la fel ...

Mergi la inceput