Cred ca i bebe dar nu stiu sigur
Raspunsuri - Pagina 2
JoyJ spune:
Tratamentul pentru stimularea ovarelor l-am facut cu Clostilbegyt nu cu Pregnyl, dar banuiesc ca nu e nici o diferenta in ceea ce priveste cu ce e facut tratamentul atata timp cat faci un tratament. Azi tocmai am cumparat alt test si maine de dimi o sa-l fac din nou. Maine este ziua 33. Daca iasa tot asa (Doamne ajuta) o sa mergem la dr. in ziua urmatoare (a 34 cam devreme????????). Nu mai am rabdare.
Pupici la toate si mii de multumiri. Nici nu stiti cat m-ati incurajat si cat de multe lucruri noi am aflat de la voi.
JoyJ
JoyJ spune:
Am vrut doar sa va spun ca am repetat testul astazi de dimi si a iesit din nou POZITIV, POZITIV, POZITIV, POZITIV, POZITIV. Acum sunt ceva mai sigura ca sunt insarcinata. Maine am programare la dr. sper ca si el sa fie de aceeasi pararere cu testul. O sa va anunt cum merge. Multumesc de incurajari.
va pup
joyJ
Jasmine spune:
Felicitari,Joy.O sa fii mamica!!!!
Cand vad cat esti de bucuroasa,imi amintesc cum eram si eu cand mi-a iesit testul pozitiv.Acum am un baietzel in varsta de aproape o luna.
Sa ai grija de tine ca de acum incolo mai depinde cineva de tine.
JoyJ spune:
I BEBE. Tocmai am venit de la dr. si a zis ca este bebe si ca i bine pozitionat. Toate sutn bine. A zis sac ovular cu diametrul de 8 mm si l-am si vazut la echo. Sunt super fericita. El zice ca am 5 sapt desi UM este 24 Oct. Sunt super fericita si am vrut sa o stie toti.
pupici
Joy
galaxy spune:
Ma bucur foarte tare pentru tine! Sa-ti traiasca bebita!
io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
maria m m spune:
Felicitari!!!!!!!!!!
Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si cuminte!
pupiciiiiii
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani) 
adrianafedorca spune:
sa fie intr-un ceas bun, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si tu si bebe
Adriana si bebelinul 17+
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
saphir spune:
Felicitari si o sarcina usoara 
Saphir
si
Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
an-k spune:
felicitari JoyJ, ma bucur ca e asa cum iti doresti, la mine a fost neasteptat dar m-am bucurat cred la fel de mult ca si tine, DNP ti-l poti calcula cum au zis fetele, dar eu ti-am calculat si a iesit 31iule2005, mamicile iulie-august te vor primi cu siguranta cu multa caldura, sarcina usoara si un bb frumos si sanatos iti doresc
anca DNP21martie
JoyJ spune:
Multumesc pentru urari. Sunteti asa de dragute. Eu ma bucur asa de mult si abia astept sa treaca timpul sa pot sa-l simt pe bebe. Pana acum sunt fericita ca nu am avut greturi sau alte chestii neplacute. Sper sa o tina tot asa.
PUPICI
Joy