Cred ca i bebe dar nu stiu sigur

Cred ca i bebe dar nu stiu sigur | Autor: JoyJ

Link direct la acest mesaj

Am o gramada de intrebari si ma bucur asa de mult ca am gasit site-ul asta sa le pot pune. Deci am 25 de ani si cred ca sunt insarcinata. Insa nu stiu sigur. Am avut UM pe 24 Oct si desi pe 21 Noiembrie era doar ziua a 29 de ciclu nu am rezistat si am facut un test barza care mi-a iesit pozitiv. Acum sunt doar in a 3 a zi de intarziere si ma gandeam ca peste vreo 2 zile sa repet testul ca sa fiu sigura si apoi sa merg la dr. Dar intrebarea mea este nu-i prea repede sa merg la dr? Poate sa vada asa de repede? Se poate ca testul sa greseasca? Daca sunt insarcinata atunci cum stiu cand nasc si cat timp am daca UM a fost pe 24 Oct si ziua fertila a fost pe 9 Noiembrie? Stiu asta pentru ca in ultimii 2 ani am facut o gramada de teste pentru infertilitate si imi iau temp zilnic. In luna oct am faut un laproscop explorativ sa vedem daca tromple sunt ok. Toate testele au iesit bine. Si acum am facut un tratament de stimulare a ovarelor si gata, mi-a iesit ca sunt. Mi se pare ca-i un vis.
Daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri ar fi super.
Multumesc
JoyJ

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Felicitari!

Daca ti-a iesit testul pozitiv, esti sigur insarcinata. Si e bine sa te duci la dr. De vazut nu cred ca se vede acuma. Dar oricum e bine sa te consulti.

http://www.parentsplace.com/pregnancy/calculator
Aici poti vedea DPN-ul.

io si un baiatel (intr-un burtic de 31+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu cred ca esti insarcinata,sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti, eu am facut testul la 4 zile de intarziere si mi-a iesit ca sunt insarcinata, am mai facut un test dupa 2 zile si iar a iesit pozitiv, aveam fix 4 saptamani de la UM , la doctor am fost un pic mai tarziu pt ca doctora mea era in concediu, dar n-am rezistat si am fost la alta dr dupa o saptamana, dar mi-a facut un test de sarcina si atat mi-a zis sa ma programez la ecografie cu toate ca mi-a spus ca nu o sa se vada ca e prea mic, am mai asteptat inca o saptamana adica eram in 6 saptamani , avenit doctora mea si mi-a facut ea eco si s-a vazut minunea un bob de orez de 6 mm si ii batea inimioara...asta m-a topit de tot...
iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos, si daca mai ai intrebari nu ezita

pupici
Adriana si bebelinul din burtica 17 saptamani si 4 zile

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari JoyJ si sa de-a Domnul sa ai o sarcina usoara. Legat de DPN-ul vezi aiceea pe pagina principala la "Cind vine barza? iti poti calcula data. Eu zic sa mergi la medic, iti poate face si un test de singe prin care se determina daca esti sau nu gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJ spune:

Va multumesc asa de mult ca mi-ati raspuns atat de repede. Cu adevarat m-ati ajutat. Mii de multumiri. M-am hotarat sa mai fac un test maine si apoi ziua urmatoare ma duc la dr sa vedem daca poate sa-mi confirme si daca nu o poate face prin eco (fiind prea devreme) o sa-l rog sa-mi faca un test de sange sau ceva.
Inca o data mii de multumiri si sa dea Dumnezeu sa fie bebe.
JoyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

JoyJ,

In primul rand felicitari!!! Daca testul este pozitiv atunci esti graviutza!!!!!

Pe mine fetele m-au sfatuit sa-mi fac o analiza a sangelui BetahcG. Am facut-o la Medsana dimineata la prima ora (fara nici o programare) si seara pe la 19.30 am fost sa-mi dea rezultatul. Costa 460.000 lei, dar este sigur.

Oricum te asteptam la mamici de iulie-august 2005.

Pupici
Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Cred ca e cazul sa te felicitam! Testul poate fii fals negativ (daca e facut prea repede), dar daca iese pozitiv nu prea mai are de ce sa se schimbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

daca ai facut Pregnyl pentru declansarea ovulatiei s-ar putea sa-ti iese testul pozitiv daca-i facut prea repede. Asa ca mai repeta-l dupa cateva zile.
Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti tu
Sau poate este !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

felicitari

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Initial creeata de JoyJ

Am o gramada de intrebari si ma bucur asa de mult ca am gasit site-ul asta sa le pot pune. Deci am 25 de ani si cred ca sunt insarcinata. Insa nu stiu sigur. Am avut UM pe 24 Oct si desi pe 21 Noiembrie era doar ziua a 29 de ciclu nu am rezistat si am facut un test barza care mi-a iesit pozitiv. Acum sunt doar in a 3 a zi de intarziere si ma gandeam ca peste vreo 2 zile sa repet testul ca sa fiu sigura si apoi sa merg la dr. Dar intrebarea mea este nu-i prea repede sa merg la dr? Poate sa vada asa de repede? Se poate ca testul sa greseasca? Daca sunt insarcinata atunci cum stiu cand nasc si cat timp am daca UM a fost pe 24 Oct si ziua fertila a fost pe 9 Noiembrie? Stiu asta pentru ca in ultimii 2 ani am facut o gramada de teste pentru infertilitate si imi iau temp zilnic. In luna oct am faut un laproscop explorativ sa vedem daca tromple sunt ok. Toate testele au iesit bine. Si acum am facut un tratament de stimulare a ovarelor si gata, mi-a iesit ca sunt. Mi se pare ca-i un vis.
Daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri ar fi super.
Multumesc
JoyJ

Felicitari, anul trecut pe 24 oct am avut si eu UM :)) Data preconizata a nasterii 30 iulie. Si mie mi-au iesit testele pozitive devreme:-)))
Uite aici povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30071
SUCCES! O sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Felicitari, cred ca esti o viitoare mamica. Mie mi-a iesit testul pozitiv la 1 zi intirziere si asteptam un puisor in aprilie.
www.desprecopii.com/info.asp?ID=138" target="_blank">Aicipoti calcula in ce virsta are sarcina si DPN, despre virsta la care se vede embrionul poti citi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33159" target="_blank">cind se vede sarcina la eco
O sarcina usoara si un bebe sanatos.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput