Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
PatriciaArdeleanu spune:
Lali, sa fiu sincera, si eu sint putin dezamagita pentru ca nu si-au putut exprima parerea ce ar putea sa fie. Dr meu special m-a trimis acolo in speranta ca imi face analiza de care zicea coco, dar nu mi-a facut. Mai mult, a zis dr care m-a vazut ca poate a fost pipi, dar eu stiu cum e senzatia de facut pipi, cum arata, cum miroase. Dr. meu mi-a zis sa fiu f. atenta si la cel mai mic semn sa merg la control si vedem. Sincer, nu imi suride ideea de a intra deja in medical, dar daca trebuie....
Aseara incercam sa imi aduc aminte nume de dr de la spitalele recomandata, si nu mi-a venit decit numele Dr. Radoi (al simonei) si Ionut-giulesti.
Coco, multumesc!
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 29
crinuta spune:
Patricia, si eu mai gasesc din cand in cand chilotii umezi, dar pe o portiune extrem de mica, cam 2 cm, si niciodata nu simt ceva cald.
Bineinteles ca ar trebui sa stai acasa.
Sa inteleg ca numai aceste 3 spitale sunt pregatite pentru nastere prematura? Si celelalte spitalte de la cate sapt se pot ocupa de nou nascuti?
E aiurea sa ajungi la un medic pe care nu il cunosti.
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Lali spune:
Deh, Simona
!
Avantaje
si dezavantaje
!
Eu azi vreau sa dau o raita sa caut camasi de noapte pentru mine si sa imi pregatesc usor, usor si eu bagajelul, ca m-am uitat la mamicile de noiembrie-decembrie si mai toate au nascut mai repede decat DPN... brrrr, incepe sa imi fie putin frica...
Patricia, sper sa nu mai ai probleme, cat despre concediul medical, da, te inteleg, tu mai ai doua luni jumate, e ceva, da' vorba ta, daca trebuie..
Si mie mi se pare ca mi s-a modificat putin consistenta secretiei dar peste cateva zile ajung la dr. si sper sa ma lamureasca.
Lali si licuriciul ei 33+
Dr. Anca, Municipal
aurelursu@k.ro spune:
Fetelor, spuneti mi si mie va rog ce tarife sunt la o nastere normala. Daca s-a mai vorbit, spuneti mi si mie link-ul ,pleasee.
MAi are cineva contractii nedureroase ca io m-am cam saturat de ele.
pupici
oana cretu spune:
Buna dimineata!
Patricia, imi pare rau ca ai trecut prin chinuri azi-noapte, sper sa nu ti se mai intample. Si eu zic ca ar fi mai bine sa faci acea analiza. Te pup!
Cornelia, eu iti ziceam ca mi-a zis moasa ca acele dureri sunt normale, si eu simt ca innebunesc, ca le am de 2 luni si ceva. Copilul meu e precoce tare, el le vrea pe toate mai devreme. De fapt, cred ca el vrea sa iasa mai devreme. Si cu insomniile la fel, eu am inceput de mult...Asa ca...Ana Maria, mai ai de suportat aceste dureri.
Leta, am vrut sa-ti raspund azi noapte si nu mai mergea serverul. Incearca sa te gandesti doar la ce este bine, la momentle care vor urma sarcinii, pentru ca, ai sa vezi, timpul trece atat de repede cand este vorba de un copilas, ca o sa-i duci lipsa, si, parerea mea este ca nu trebuie sa pierdem acest timp gandindu-ne numai la prostii, ca dupa aia vin regretele...Si e pacat sa nu profiti cum trebuie de aceste clipe, chiar si de momentele in care bebeul "iti vorbeste" din burtica prin miscari. Sunt unice in viata unei femei.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
crinuta spune:
Gabiu, eu le am foarte rar, dar atata vreme cat nu sunt dureroase nu ai nici un motiv de ingrijorare.
Oana, tu ai contractii sau dureri cala ciclu? Nu ar cam trebui sa avem deja, sa se pregateasca organismul usor, usor?
Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
oana cretu spune:
Crinuta, eu nu am aceste dureri, tu le ai? Maine facem 35 saptamani, iti dai seama ca suntem aproape?
Fetelor, sunt ofticata rau pe dr astia francezi, ca la ei sarcina se pune 42 saptamani, adica 9 luni intregi.
Si dupa ei cica nasc pe 5 ianuarie. S-o creada ei. Ca Seb vrea sa iasa innainte de Anul Nou sa petreaca primul Revelion cu bunicii.
Simona, spor la cumparaturi!
oana si bebitza din burtica
(34s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
PatriciaArdeleanu spune:
Fetelor, multumesc de ginduri bune!
Sper sa nu ma mai puna pe drumuri, macar inca 4 saptamini....
Cu prima ocazie cind mai detectez umed, merg si fac analiza.
Crinutza, la tine deja a trecut perioada aia critica, nu ai de ce sa te sperii. din pacate astea sint spitalele noastre, nu sint pregatite toate cum ar trebui pentru astfel de cazuri (vorbesc de bb pina in 30-32 saptamini).
Este foarte aiurea sa te duci la un spital, unde nu este dr tau, nu cunosti pe nimeni. Dar sa stiti ca am nimerit si la camera de garda, si la echo, 2 doctorite tinere si f. amabile si dragutze, ceea ce m-a surprins in mod placut.
Patricia
si o
foarte jucausa!
saptamina 29
cocolino spune:
Adevarul este ca si pe mine ma cam "lasa" nervii...Pe masura ce se apropie termenul...mi se taie picioarele de emotie..Mai ales ca de saptamana viitoare intru in 8 luni si dr mi-a spus ca trebuie sa ne vedem de 2 ori pe luna..pana in luna a 9-a...Voi ati luat pampersi ptr bebei? Ce nr>?
Coca 31 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131