Mamici de ianuarie - februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Anuc stiu foarte bine cum il simti pe bb. e intradevar minunat mai ales cand il mangai insa pe mine ma cam doare daca se intinde rau.
De cele mai multe ori cred eu ca se intinde si un piciorus il impinge spre partea dreapta pe langa coste mai jos. E foarte ciudata burtica daca o vezi atunci.
Ieri , nu exagerez , a miscat toata ziua si am avut absolut toata ziua arsuri la stomac ca nu mai stiu ce n-am incercat sa mananca si sa beau ca sa-mi treaca . Am luat si niste pastilute naturale f. bune in timpul sarcini pt. arsuri dar degeaba. Azi noapte m-am trezit sa ma duc la baia si inca mai aveam.
Norocul meu ca astazi nu am nimic, si nici bb. nu a miscat.
Fetelor oare de ce visez ca fac baietel cand eu stiu f. bine ca am fetita ?
Scumpelor eu sunt convinsa ca acele dureri sunt suportabile si le vom trece cu bine , chiar si atunci cand durerile vor fii maxime v-om avea puterea de a trece peste toate.
Va pupic si am sa revin !
Alina si 31 sapt. si 3 zile

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

hello gravidutzelor!

Coca, sincer asa am inteles si eu, dar am vrut sa verific daca am inteles bine.

Cornelia cum stai cu tensiunea?

Crinuta te rog sa mai ai rabdare! Macar pina in saptamina 37 cind se spune ca de atunci bb este la termen. Cred ca ti-e greu, dar ia gindestete la cit ai asteptat si la cit mai ai. Mai ai acolo un mizilic.... Eu zic ca merita. Si observ ca tot nu ti-a trecut cu analiza aia.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Saru' mana de grija Amary! Dupa un regim de doua saptamani fara sare si dulciuri cu cacao sau cola....si-a revenit la 11 cu 6!!!!

Acum dam din picioruse toata ziua si ...asteptam saptamana asta sau cea viitoare sa mergem la eco!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sunt atat de suparata ce medicul meu e plecat. Nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, ca vreau totusi o parere buna si nu am incredere in oricine.
Nayel masoara ca Iosup, dar sa ma duc iar la Iosup sa dau 1400000 parca nu imi vine. In acelasi timp in luna 8 so 9 ar trebui control la 2 saptamani.

Da Amary, tot nu mi-a trecut cu listeria si nedumerirea legata de Chlamydia, si tocmai asta vroiam sa il intreb pe Nayel.

Eu cand ma gandesc la travaliu lung si greu ma gandesc in primul rand la copil, de aceea tind spre cezariana, care pt copil este cea mai sigura, si se pare ca si pt mama.

Crinuta si bb din burtica 34+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta fii optimista! O sa fie bine ai sa vezi! Nu te mai stresa cu tot felul de probleme. Nu de alta, dar in afara ca iti fac tie rau, ii transmiti starea ta si bb-ului. Te inteleg in legatura cu plata!
Si eu ma duc tocmai pe 09 dec la medic!

Cornelia, ma bucur ca esti bine! Normal ca ti-a scazut si tensiunea daca nu te-ai mai agitat acum. Acum e rindul baietelului!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Dragele mele, va rog eu nu va mai stresati cu travaliul. Nu stiti de pe acum ce va asteapta. Eu imi alung gandurile negre despre asta si sunt optimista. N-am sa mor (sper! ), probabil ca nu-mi va fi nici foarte bine, dar pot sa scap in 2 ore sau pot sa ma chinui 10. Cine stie? Si atunci? de ce sa-mi fac griji inutil acum? Si ma enerveaza si cei care ma intreaba daca nu mi-e frica. Mi-e teama, si? Fetelor, si acum, pe bune, daca era insuportabil,peste puterile omenesti, mai faceau femeile si pe al 2-lea, al x-lea copil? O sa fie greu, dar o sa treaca, iar gandul ca o sa-l tinem in brate pe bebe, dupa cateva ore mai nasoale, mie-mi da putere. Eu numai la asta o sa ma gandesc in momentele alea, la fetita mea, la ce putin va fi pana o s-o tin in brate. Si nu va mai speriati de ce-a patit x sau y, fiecare percepe durerea in alt fel. Uitati-va la mamici cu bebei. Credeti ca-si aduc aminte mai intai de durere sau de emotiile traite cand i-au tinut in brate prima oara?

Anuc si BBicuta S28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Anuc , imi place cum gandesti si ma bucur sa vad ca nu sunt singura. Sper ca si celelalte fete vor fii mai pozitive.
Am sunat sa aflu despre analiza la sange si se pare ca nu am nevoie de nici un fel de pastile, am tot cei trebuie lui bb.
In sf. am terminat de facut mancarica de cartofi iar de acum pot sta linistita la scris, si sa vad ce mai faceti.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, ca sa va binedispun, va zic ca se poate si usor. O prietena a nascut azi o fetita. La 7 dimineata a debutat travaliul, la 9 fara ceva a ajuns la spital, la 11 imi scria mesaj ca durerile erau inca suportabile, cu dilatatie de 5 cm, si la 13.20 nascuse. Asa ca... fiti optimiste!! Asta imi suna si mie :)
Apropo de calculatorul de pe site, mie imi da mesaj ca am introdus o data gresita !!???

Coraly, 34+

Mergi la inceput

Colega mea de birou care a nascut in septembrie s-a dus la spital la 9,00 si la 3,30 trimitea sms-uri la cunostinte!!!!!Avea deja un baiat de 3,300kg!!!
Deci....se poate!

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput

Pardon...la 21,00 si la 3,30 deja trimitea sms-uri.

(32 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf

Mergi la inceput