Bebelusi de sept-oct 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona_B spune:

Biamar: multumesc din suflet!
Am cam ramas in urma cu cititul forumului si voi sunteti fff harnicute la scris!!! Acu' ca am mai citi vreo 2 pagini, am mai gasit postari legate de ce zic io.
Pai eu doar cu ulei de masline am incercat. Asta a fost a doua oara. Ma bate gandul sa dau cu crema de galbenele ca stiu io ce bine mi-a facut mie cu hemoroizii. Asta dupa baita de deseara.
Ma gandeam io ca ar fi limfa lichidul ala dar mi se parea prea lipicios.
Te pup si inca o data, multu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna dimineata la toate fetele si din partea noastra!
La noi acum este dimineata pt. ca azi noapte am avut program de discoteca pana la 9.30 de dimineata cand am cazut la datorie si eu si fi-mea. Eu am reusit sa mananc repede pt. ca galusca mea nu s-a trezit inca si uite asa am zis sa intru sa va salut.
N-am mai intrat pe net de sapt. bune asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat dar o sa incerc sa ma pun la curent cu toate noutatile.

Noi suntem bine, in afara de nasucul permanent infundat si crizele de istericale din timpul noptii ne declaram in forma.

la toate mamicutele si bebelusii lor dulci de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Danyce o fi olandezii mai cu mot da aici cica incepand din 91 toti bebelusii fac acest vaccin. Important e sa ne fie bebelusii sanatosi nu?

pupici
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mari, asa e cum zici tu: sa ne fie copilasii sanatosi, ca asta e cel mai important.
Raportez si eu o stare accentuata de cheuneala si lipsa totala de timp pentru mine insami. Exemplu: de vreo 2 zile imi tot fac unghiile si inca nu am reusit sa-mi aranjez degetele de la o mana si tare cred ca pe cand voi fi gata va trebui sa o cam iau de la capat.
Cand imi doarme mademoiselle ma bucur ca mai am timp de alte treburi, legate de casa si birou si eu raman tot pe locul 11.
Ei, ce ziceam...tot la cheremul domnisoarei sunt ca si acum, ca iar a incepuit sa piuie in tarculet.
Pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Danyce,mai incolo o sa iti vina separat niste hirtii acasa,sa ii faci si vaccinul contra TBC,si asta tot pentru ca venim din est.Eu am refuzat vaccinul acesta pentru ca nu cunosc pe nimeni cu TBC si in al doilea rind e si foarte dureros si se poate infecta.

Anca DPN 08.05.05 siBianca

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna fetelor!
As vrea si eu sa-mi spuneti unde pot citi despre pozitia corecta de alaptat..ca am vazut ca ati discutat despre asta..dar nu stiu unde sa caut descrierea.

Fetele cu bb-ei constipati...eu de azi i-am schimbat ceiucul ..i-am facut ceai de musetel, anason si chimen..asteptam acum rezultatele...oricum..imi e asa mila de ea saracuta...ca se chinuie pt kk..parca ar naste...respira asa greu...ufff.
De cate ori i-am bagat supozitor cu glicerina a fost tare bine..dar nu as vrea sa o invat asa...sper sa tina treaba cu ceiucul..daca mai aveti alte idei sa ne anuntati..pleaseee

Nu uitati va rog de rugamintea referitoare la gasca sau lebada...cum arata si de unde ati cumparat-o...

Va pupicim dulce,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Buna fetelor,
Am luat ieri cantar si aseara l-am cantarit ca sa am o baza de la care sa plec. Avea cu 70 g mai mult decat la doctor, dar nu conteaza, tot putin e si am decis sa il cantaresc in fiecare seara sa vad variatia, ca pana la urma asta e importanta. Si tot de ieri il cantaresc inainte si dupa ce mananca sa vad cat suge intr-o zi. Ca m-a intrebat doctorul daca am lapte suficient. Eu de unde sa stiu daca e suficient? M-a intrebat cam cat ia la o masa si nici asta n-am stiut. Dar saptamana viitoare voi fi preparata. Sper sa nu fie nevoie sa-i dea completare. Am impresia ca daca incepi cu o masa pana la urma trece de tot pe artificial. Fetele care alapteaza si dau si completare, e adevarat? Poti recurge la completare doar o perioada? Adica se poate sa-ti creasca lactatia dupa ce ai inceput cu laptele praf si sa reusesti doar sa-l alaptezi?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Aniela draga nu vreau sa ma bag prea tare dar in cartea lui Capraru zice ca nu-i bine de dat supozitor ca se obisnuieste copilul si nu mai face spontan si faza cu termometrul zice ca nu face bine de loc la BB...
Eu alaptez exclusiv, nu stiu daca-i cazul tau dar nu-i dau nimic altceva la bb...ma tot batea soacramea sa-i dau ceaiuri si alea alea .. nu i-am dat ca mi-a zis pediatra ca nu-i trebuie la copil nimic in afara da lapte... Si mi-a mai zis o dat o chestie cand i-am zis ca poate nu mi-e laptele bun.. sa nu mai ma auda cu asa prostii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Inca nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris, dar o sa citesc indata.
Biamar si Danina - exercitii pt pelvis se fac(cica0 serii de 30 de 3 ori pe zi, incordand muschii "de jos" cum faci atunci cand incerci sa te abtii sa faci pipi.Eu insa am facut de cate ori imi aduceam aminte (destul de des, ca eram tare stressata), cand stateam in pat,cand faceam mancare, cand faceam baie, oricand...
Nu este neaparat insa sa aveti nevoie, eu insa dupa ce am nascut uitasem ca mai am ceva pe'acolo si nici nu mai puteam sa " strang". Era ca si cand nu mai am muschi. Exercitiile sunt utile si daca nu este nevoie pt ca e mai bine cand faci... stiti voi ce. Eu faceam si inainte de a naste, numai ca uitasem intre timp sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Aha, si despre suzeta.Danina, eu am auzit la niste prieteni ca l-a invatat pe junior punand cateva picaturi de sab simplex pe ea. Solutia asta am adoptat-o si eu cand nu mai vrea sa suga si stiu eu ca mai trebuie (pe ca eu sunt stressata sa manance macar 100ml) si pun cateva picaturi pe tetina. Si merge!!!
Mie dr. mi-a spus ca decat sa-si manace degetelele, mai bine ii dau suzeta. Pe mine ma scoate din multe incurcaturi minunatul obiect. E drept, ma si baga in altele, cum ar fi atunci cand si-o scoate singur din gurita si incepe sa urle dupa ea. Dar una peste alta, eu sunt adepta suzetei.

Mergi la inceput