Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 9
andreap spune:
Monica, iti raspund cu intarziere ca m-am uitat si eu la Teo.Ce de ingerasi pe acolo!Daca nu vrei, ti-o imbraca la spital ei cu camasuta, caciulita si o infasa la picioare
.Obligatorii sunt pampersii, sapun, prosop, eventual,ca o spala de 2 ori pe zi,dar eu mi-am adus hainutele mele si m-au lasat.Asta cand te muta in salon cu ea, cala sala de nasteri nu.Oricum, eu am stat de pe la 18.00 pana pe la 22.00 in sala de nasteri, dupa care m-au mutat la lauze.In ceea ce priveste asemanarea, toata lumea zice ca seamana doar la nas cu mine, restul cu Sebi.El e atre mandru de asta.
Maine o sa va povestesc cum se purta pana acum sotul meu in prezenta unor BBei asa mici!
Roserb, multumesc d einformatie!I-am luat si pampersi"New baby", speciali ptr. nou nascuti(cica absorb si KK..)I-am dat cu Nidoflor, i-am luat si alifie cu galbenele, merg si cu Bepanthene, trebuie sa-i treaca.Sunt de acord cu tine, o sa-i dau Vigantol si Calciu gluconic.E alegerea mea!Si mai toate mamicile asa au facut.
Pupici,
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124
gandacelu spune:
auliu miche gata cre ca nasti!

ai ca numai la tine ma gandesc... si pe mine m-a durut burtica toata ziulica, asa ca am stat nemiscata si m-am uitat la filme (unu si unu!;))
acuma ma doare oarecum pitpalacu
m-a intrebat azi doctorita: cum te simti? la care eu: simt ca iese!![]()
ad_rianna spune:
Buna seara dragele mele. Nici nu aveti idee cat mi-a fost de dor de voi si discutiile noastre. Abia am reusit sa intru si Bianca tipa. O sa merg sa-i dau sa pape si mai intru apoi.
Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDORpozele noastre
gandacelu spune:
wow adrianna!!!

bine ai revenit!
inca o mama eroina!
te sarut si te imbratisez cu drag!
cum te descurci?![]()
Miche spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
Buna seara dragele mele. Nici nu aveti idee cat mi-a fost de dor de voi si discutiile noastre. Abia am reusit sa intru si Bianca tipa. O sa merg sa-i dau sa pape si mai intru apoi.
bine ai revenit Adriana!si noua ne-a fost dor de tine!
asteptam poze cu gemenii!!
Miche spune:
Gandacico , sper sa ma tina pana diminetata ...
Nu sunt inca regulate contractiile dar simt cum iese baiatul mamii....
parca imi baga cineva cutit in vagin si-l rasuceste!
Asa o fi??
ad_rianna spune:
Ce mai faceti dragele mele??? Uite, noi miercuri implinim 3 saptamani si abia acum am reusit sa intru putin. Am noroc ca nu se trezesc chiar in acelasi timp
, dragutii de ei, insa noptile sunt cumplite. Abia acum incep sa ma obisnuiesc cu starea de oboseala continua pe care o simt. Noroc cu bunica care e cu noi de cand am venit din spital ca nu stiu ce ma faceam. La mine a fost putin mai complicat dupa nastere, inca sunt in refacere, abia acum incep sa-mi revin putin cate putin, si cel mai rau ma doare ca am interdictie sa-i ridic din patut si sa stau cu ei in brate
, tot trebuie sa mi-i dea cineva.
Poate voi avea timp candva sa va povestesc cum a fost, important e ca a trecut cu bine si suntem sanatosi toti trei
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
Originally posted by bumbacel
FELIS dau 4 decembrie...Cine da mai mult? Sau mai putin?
bumbacel si bebi 38 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)
BUMBACEL... asta ai dat-o asa... ca vrei tu sa ne intalnim in spital cu bebeii in brate, nu?
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Stiu eu ca atunci o sa fie prima ninsoare si-ar fi frumos sa vina cu zapada...Si n-ar fi rau sa ne intalnim...
FELIS spune:
quote:
Stiu eu ca atunci o sa fie prima ninsoare si-ar fi frumos sa vina cu zapada...Si n-ar fi rau sa ne intalnim...
BUMBACEL... mai vorbim despre acest subiect pe 30 noiembrie cand vin de la doctor... Atunci mi-a zis ca vom vorbi de cum va fi... Pe 30 sper sa am cam toate amanutele...

Pozele mele!
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELISquote:
BUMBACEL... mai vorbim despre acest subiect pe 30 noiembrie cand vin de la doctor... Atunci mi-a zis ca vom vorbi de cum va fi... Pe 30 sper sa am cam toate amanutele...
Pozele mele!
Pe 30 merg si eu la doctor (daca mai apuc

...Cine da mai mult? Sau mai putin?