Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
bits spune:
FELIS nu e adevarat.eu a 2-a zi dupa cezariana aveam productie mareeeeee de lapte de s-au speriat japonezele care nu scoteau decat 20-30ml.depinde de organismul fiecareia productia de lapte.
ELIZA mi-au scos sonda la 12 ziua(dupa 17 ore de la operatia) iar cand m-am dus la baie nu m-a insotit nimeni pt ca ma miscam fff bine.singurele probl au fost:1.ma tineam cu mana de burta caci aveam senzatia ca o pierd,2.nu puteam sa respir caci plamanii revenisera la pozitia initiala,3.cand am urinat pt prima oara am simtit ca-mi iese vezica
.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
anne-marry spune:
FETELE STITI VREUN SITE CU POZE DE LA ECHOGRAFII 3D? ![]()
![]()
anne-marry
37 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
bits spune:
JASMINE da se aud gazele in burtica la bebe.totusi e bine daca da aere caci astfel mai elimina din ele.la mine baietelul in timp ce-i dau san plange,se inroseste rau la fatza,isi freaca calcaiele si are tendinta de a-si duce piciorutele la piept.i-am dat SabSimplex si vad ca astazi mi-a ragait intruna,nu mi-a mai plans si a papat bine de tot tzatzica.
ELIZA operatia mea are cam 15cm,am fost taiata de la buric in jos,dar vreau sa-ti spun ca m-a cusut fff fain,spui ca e linea negra de la sarcina(macar cu atat m-am ales si eu)
MONICA pe tine nu te taie in acelasi loc?pe aici a2-a cezariana este facuta in acelasi loc.fain nu?
bits spune:
eu am o problema:bebe sugea fff bine la sanul stang(cu putere)si mi-a cam marit gaurica de la canale,iar acum laptele curge ca la robinet de se ineaca micutul cand bea.pot sa fac ceva?
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis...la mine cred ca este exceptia de la regula daca ar fi sa ne luam dupa ce zici tu...eu i-am dat lui alex 1 an si o luna si cred ca mai aveam inca 1 an hi hi daca nu luam brocriptol...monica
MONICA... UAU!...
Inseamna ca poate voi avea si eu noroc... Ca tare mult as vrea sa am cat mai mult timp lapte!...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
monica-elizabet spune:
bits, sper sa ma taie tot in acelasi loc...sau ma rog cativa mm mai sus sau mai jos.
eu zic ca mai bine ca ti s-au desfundat canalele, o sa vina o vreme cu bb kenzo o sa se bucure ca-i curge mai mult si nu se mai chinuie el sa traga.
felis...sigur o sa ai laptic, stai linistita, stresul este unul din factorii negaitivi in alaptat...deci: calm, alimentatie buna, nu cantitativ ci calitativ, odihna, lichide, si bb mancacios...daca nu te mai mulgi si tu si totul se rezolva...sunt convinsa.
monica
roserb spune:
Andreea, daca bubitele sunt gen cosulete, ti-a zis bine pediatra, da-i cu Nidoflor. Si Bianca a facut pe corp asa ceva in primele saptamani , si a fost eficient, ca are si ceva antibiotic unguentul.
Daca nu vrei sa-i faci D injectabil, nu-i face, in cazurile astea nu trebuie sa-ti fie rusine, pana la urma hotararea o iei tu. Si eu zic sa mergi pe Vigantol, parca erau ceva controverse si cu D-ul asta injectabil la un moment dat.
Mama, Mihnea e la a doua tura de somn a cate 4 ore . Am bagat in el 120 ml si doarme dus.Ma minunez, dar probabil ca la noapte isi ia revansa!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Jasmine spune:
Eliza,si operatia mea are cam 20 cm si m-a surprins putin pt ca ma asteptam sa fie mai mica.In privinta refacerii dupa cezariana,fiecare organism reactioneaza diferit.Eu m-am ridicat din pat a doua zi dimineata (cu niste dureri groaznice) si m-am dusa singura la toaleta apoi m-am tot plimbat pe holul spitalului ca ni s-a spus ca refacerea va fi cu atat mai rapida cu cat ne miscam mai mult.
Roserb,de accord cu tine : si mie mi se pare mai comod sa-I dau cu biberonul decat sa stau o ora cu el la san unde oricum adoarme de 100 de ori.Asta nu inseamna ca nu regret enorm ca n-am lapte suficient sa-l alaptez.
Ele spune:
Hop si eu cu informatiile pt Eliza ![]()
Operatia mea are cam 14-15 mm (doar ce am masurat-o) si este pe orizontala exact deasupra pubisului, chiar ma miram si eu cat de jos este..mult mai jos decat operatia de apendicita.
Sonda mie mi-a fost scosa imediat dupa operatie. M-a operat la 9 dimineata iar la 6 m-am dat jos din pat si singura ca nu vroiam sa fac la plosca. Am avut o refacere mai rapida...chiar m-am mirat si eu deoarece la apendicita am urlat o zi si o noapte de innebunisem asistentele. Diferenta dintre cele 2 operatii era de anestezie. La cezariana am avut rahie si am inteles ca la acest tip de anestezie refacerea e mai rapida.
Elena si bb Denisa
Miche spune:
Fetelor , v-am citit in diagonala , abia am venit de afara si am contractii edstule..si ma doare raaaau spatele.
Acu nu mai pot sta pe scaun , ma bag un pic in pat sa vad dac se regularizeaza.
Dimineata (daca rezist) merg la doc!
pupici ,