Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 5
Miche spune:
Dana , Nitulica , felicitari pt bebe!!!
Gandacico , ma bucur ca esti bine!
si eu ar trebui sa merg miercuri la control, dar nu stiu daca nu nasc pana atunci ca am dureri mari de fund si spate.
Ma gandesc si eu serios la cezariana , ca nu vreau sa patesc ca Dama si Bits. Daca nu se intampla nimic pe cale naturala , o sa fac cezariana.
Felisnici vorba de tort , ca am ceva urgent de "reparat" in acte....

bits spune:
gandacico sa inteleg ca saptamana asta te vezi cu IOACHIM?daca da facem galerie
.numai bine si sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara ,lipsita de probleme[pup
mai m-am ingrozit dupa ce am vazut stirile de aseara.cazul din IASI in care unei tinere de 25 ani,i-a murit copilul in timpul nasterii(l-au scos cu forcepsul) si apoi i-au extirpat uterul si anexele
.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
MICHE hai curaj,sa nu-ti fie frica.esti apta sa nasti natural
.
eu una le admir pe cele care pot sa nasca natural.toata stima si respectul!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bits
gandacico sa inteleg ca saptamana asta te vezi cu IOACHIM?daca da facem galerie.numai bine si sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara ,lipsita de probleme[pup
mai m-am ingrozit dupa ce am vazut stirile de aseara.cazul din IASI in care unei tinere de 25 ani,i-a murit copilul in timpul nasterii(l-au scos cu forcepsul) si apoi i-au extirpat uterul si anexele.
da, saptamana asta e marea intalnire!

am vazut si eu cazul asta, e un subiect pe discutii generale (se cheama ceva de genul "ar trebui impuscati") dar mai bine nu-l cititi fetele care n-au nascut, ca va imbolnaviti! mie mi s-a facut rau!

miche, si eu am dureri de chiar nu pot merge...
ca sambata nu crez sa vina, asa ca e musai sa nasc pana sambata!am scapat si de votare
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
nu stie nimeni nimic de DANETTE?
parca maine are programata cezariana..
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.poze
fulguletz spune:
gandaceasco, pai si daca nu nasti de buna voie si nesilita de nimeni pana vineri, iti provoaca nasterea?
mey...nu ma
..dar noua la curs ne-au zis moasele ca alimentatia mamei nu are de-a face cu colicii bebeului. Si bebeii care sunt hraniti numai cu lapte praf fac colici...
-eu , personal, am cunoscut 3 cazuri in care bebeii erau hraniti doar cu lapte praf si aveau colici.
-iar sora-mea a mancat de toate in timpul alaptarii si nepotica mea nu a avut colici.
sa fie adevarul pe undeva pe la mijloc ? 
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
Sabina spune:
fetele, dati-mi voie sa contrazic Gandacelul.
Nu e adevarat ca nu ai voie fructe.merele sunt f. bune.Mie mi-a zis dr Culcer ca singurele interzise sunt fasolea, varza, ciocolata( merge o patratica alba...), cafeaua, ceaiul rusesc si poate in prima faza citrucele.Eu am mancat si citrice si nu au fost deloc probleme.
trebuie mancat consistent, dar evitate mancarurile semipreparate si dulciurile concentrate, pt. ca trec in laptre si ne miram de ce copilul iese obez.
miere e voie cu siguranta.Felis, poti manca orez brun.Sunt permise toate legumele, fetelor, Gandecel exagereaza( nu te superi, asa-i?
)
In prima luna cand mancam mai nimic a crescut fata 600 de grame, de cand am introdus toate legumele si fructele( mai putin fasole, varza, eventual portocale)a luat din ce in ce mai mult, pana la 1 kg de la 3 la 4 luni.
Mai cititi mama si Copilul de Capraru, e copiata in mare parte dupa dr. Spock si zice f. bine.
Va puyp dulce si...va invidiez nitel, mai vreau si eu inca un bebe....
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
gandacelu spune:
sabina, nu-i asa!
cred ca sunt cazuri si cazuri
par egzample
facea copilu kk de 10 ori pe zi! de la ce de la ce de la ce????
manca proasta de mami miere fara sa stie ca e purgativ pentru bebe!
cum am taiat mierea, cum s-a normalizat kk!![]()
doi: papam fructe, urla copilul (ca la matematica, asa era de directa legatura) : colici (dupa gazele din burtica)
n-am mai mancat fructe (decat piersice si banane) si nu a mai avut deloc colici!
concluzia este ca mai bine incercati sa mancati din toate si vedeti ce reactii are bebe: daca nu are nimic, inseamna ca nu-l deranjeaza... si tot asa