Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

completare: cand bebe a fost mai mare (peste 3 luni sau 6, nu mai stiu exact), am bagat si cioco la greu, si berica... hac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

gandaceasco, pai si daca nu nasti de buna voie si nesilita de nimeni pana vineri, iti provoaca nasterea?

mey...nu ma ..dar noua la curs ne-au zis moasele ca alimentatia mamei nu are de-a face cu colicii bebeului. Si bebeii care sunt hraniti numai cu lapte praf fac colici...

-eu , personal, am cunoscut 3 cazuri in care bebeii erau hraniti doar cu lapte praf si aveau colici.
-iar sora-mea a mancat de toate in timpul alaptarii si nepotica mea nu a avut colici.

sa fie adevarul pe undeva pe la mijloc ?

cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

nu e cazul sa mi-o provoace... nasc sigur! macar ca nu mai stau la pat cateva ore si gata!

despre colici, explicatia poate fi ca se pot face si la lapte praf din cauza ca bebe nu sugea bine, sugea cu aer... cam asa!

stiu ca exista bebei care nu fac colici orice ar manca mama, ei bine, nu toti sunt asa, si le invidiez pe mamele alea, ca eu am nascut vara si-mi curgeau balele dupa una-alta pepene in special

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

in prima luna sugarul alaptat exclusiv are voie sa aiba pana la 12 scaune pe zi!( dr.Culcer)
Eu zic ca pe incercate( ca si tine)...mere nu cred ca mancai in iulie, astea de toamna sunt bune.Pepene iar nu e iarna, deci se scoate de pe lista.Raman strugurii , merele, perele( ma rog, parca mai cu mila la pere).
oricum, cate fructe poti sa mai inghiti dupa ce mananci cumintica puiul, vita, legumele si branzeturile?(iaurt mai bine decat lapte dulce)
Si cum spunea si Gandaca, cam pana la 3 luni, ca dupa aia oricum trec de la sine colicile!!!
Apropos de inghitit aer, incercati sa alaptati bb cat mai "vertical", ca sa elimine cu usurinta gazele.Intre cei 2 sani e bine sa ragaie.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey mie ieri mi-a facut colici pt ca eu desteapta am pus ceapa in salata si s-a balonat micutul.mandarine am mancat la greu si nu a facut nimic,la fel cu merele.
si eu am citit in cartea sotilor Capraru ca sunt permise cam toate legumele,exceptie facand cele sus mentionate.acum chiar ca nu mai stiu ce sa fac.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Eu n-as prea vrea sa mai astept pana sambata...
Asa ce de azi dimineta muncesc in draci, m stat numai pe scaun si mor de spate si fund , iar acum ma pregatesc sa ies la administratia financiara!!!!!
Si o sa conduc masina!
Asa ca o iau si pe mama cu mine , in cazul in care ma apuca pe drum!
Plec in jumatate de ora. Daca pana maine dimineata nu apar inseamna ca s-a declansat nasterea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si eu zic la fel , se poate manca orice in afara de fasole, varza, mazare, DAR trebuie incercat ce face bine si ce nu bebeului. Eu de exemplu, saptamanile trecute am mancat ciocolata la greu, si dormea Mihnea de rupea, asa ca ... Acum, cu laptele praf, cred ca baga in el cam mult si mi se pare c-l mai doare burtica.Dar sper sa reusim sa revenim la alimentatia naturala.Of!

Roxy, ce poze frumoase, e o curajoasa Arisa ta, s-a suit ea pe ditamai calul. Pe Bianca nu cred ca o convingeam la asa ceva.

Fulguletzule, ce faci mama, cedezi locul fruntas la decembriste ,tu care nu mai aveai rabdare deloc?
Ma duc sa stau intinsa o jumate de ora, ca dimineata m-a capiat fiul meu , n-a pus ochi pe ochi de la 5 dimineata la 12, decat in reprize de cate juma de ora maxim, cred ca a inceput sa-i placa sa fie tinut in brate, micului escroc. Acum l-a lovit oboseala, si dorm amandoi, asa ca trebuie profitat, deci v-am pupat deocamdata!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miche, vezi ca faci ca mine, in ziua in care am nascut (de fapt joi, ca am nascut vineri la 4)am facut toate tampeniile posibile si imposibile, in plus am mers si la control cu masina singura (l-am refuzat pe al meu sot care vroia sa ma duca) cu 12 ore inainte de nascare. Cand mi-a zis dr. ca am dilatatie 4 si probabil ma voi intoarce seara la spital, am sunat-o pe mama sa-i spun ca nasc a doua zi , iar mama disperata ma intreaba " aoleu si cum vii tu cu masina cu dilatatie 4?!?!", la care m-a bufnit rasul! Asa ca ai grija !

Roxana &Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb
Fulguletzule, ce faci mama, cedezi locul fruntas la decembriste ,tu care nu mai aveai rabdare deloc?

ce sa fac cu colul meu inchis si cu pronosticul doctorului ca nasc prin decembrie?
se pare ca nu am de ales si ma dau la o parte si incerc sa respect randul

cu David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by roserb

Miche, vezi ca faci ca mine, in ziua in care am nascut (de fapt joi, ca am nascut vineri la 4)am facut toate tampeniile posibile si imposibile, in plus am mers si la control cu masina singura (l-am refuzat pe al meu sot care vroia sa ma duca) cu 12 ore inainte de nascare. Cand mi-a zis dr. ca am dilatatie 4 si probabil ma voi intoarce seara la spital, am sunat-o pe mama sa-i spun ca nasc a doua zi , iar mama disperata ma intreaba " aoleu si cum vii tu cu masina cu dilatatie 4?!?!", la care m-a bufnit rasul! Asa ca ai grija !

Roxana &Co

Eu merg cu mama copilot!!!
deci nasc maine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nu a venit pediatra, ca e de garda la spital.Imi vine sa-mi iau campii!!!!Auzi, sa nu-i mai trag mucisorii cu pompita, ca oricum face altii si capata sensibilitate.Sa-i pun doar ser fiziologic!Sa-i spuna sata lui mutu'cand fata mea nu poate sa suga,mai ales noapte,din cauza nasului infundat.
Mai mamici "versate"ce sa fac?
Ptr. fundulet(desi nu l-a vazut)sa-i dau cu Nidoflor!Cred ca renunt la ea,desi situatia e delicata, fiind prietena cu soacra-mea....Cred ca de la asta fac si eu depresie!
In rest, de 3-4 zile fata mea e f.agitata pana pe la 14-15, nu doarme si ar vrea numai cu tzitzica in gura!Sa-i dau ceai!N-as vrea sa-i bag tetina, mi-e frica ca nu mai vrea san.Voi ce ceai le dati?
Incerc sa intru si mai tarziu,
Andreea si BBlusa Maria
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput