Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
ionela roxana spune:
Fetelor va multumesc mult si va
; palaria de pe capatana lui fiimea va placut
; este confectionata de mine
, parca ar fi bucatar nu![]()
![]()
Roserb nu vrei sa mi-l dai mie pe Mihnea
; ce de par are
; fii-mea nu avea mai deloc
, iar eu daca ma vede-ti in pozele de cand eram bebe eram cheala, si asa am fost pana pe la doi ani
; Mihnea parca seamana cu Bianca la nas
, sau ma insel eu![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
ionela roxana spune:
Fetelor va multumesc mult si va
; palaria de pe capatana lui fiimea va placut
; este confectionata de mine
, parca ar fi bucatar nu![]()
![]()
Roserb nu vrei sa mi-l dai mie pe Mihnea
; ce de par are
; fii-mea nu avea mai deloc
, iar eu daca ma vede-ti in pozele de cand eram bebe eram cheala, si asa am fost pana pe la doi ani
; Mihnea parca seamana cu Bianca la nas
, sau ma insel eu![]()
roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by danette
Buna!
Sunt sora Danei.
S-a nascut Iris, azi, 23 noiembrie, ora 11.05, are 4,300 kg, 54 cm si scor apgar 10. Sunt amandoua bine.
felicitari!!!

mai dar de unde atatia copii babani, ca m-ati omorat! (a murit oricum si mama omida care a prezis ca burtoiu danei e de baiet
de mine nu va ingrijorati, ca ma uit incontinuu la filme, de aia am "disparut"
nici un semn de nastere... nu am mai luat nospa si ma simt exact ca atunci cand luam: aceleasi dureri!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by roserb
Gandacico, Miche, acum pe bune ca sunteti neserioase - nu mai nasteti odata , ca de cand ne amenintati!
asta cam asa e, da miche e si mai neserioasa, ca ea a pierdut si dopu!
am o burta de poti sparge nuci pe ea...
Jasmine spune:
Danette,felicitari mamico!!!Ce fetitza dolofana ai!!!
Eliza,e posibil ca lui bebe sa -I ajunga lapticul pe care-l suge daca se trezeste si plange asa de des.
monica-elizabet spune:
danette, felicitari sa-ti traiasca grasunica, sa fie sanatoasa si somnoroasa...mancacioasa sigur o sa fie la cata forta are o sa traga din tzitzi...mama, mama.
felis...asta cu microbii si virusii e cea mai buna solutie, le spui ca spatiul este mic si dr a zis ca este perioada gripelor si a racelilor si ca pana la o luna sa nu intre bb in contact cu multe persoane...dar cu parintii tai...e mai problematic...pe ei trebuie sa-i lasi sa-si vada nepotul, aranjeaza cu soacra ta(care e o dragutza...stim cu toatele asta
) sa-i primeasca pe ai tai sa doarma acolo la dansa pentru o zi, doua...nu cred ca se supara...dimpotriva.
fulguletz...ai fost tare cu ochelarii...si mie mi se intampla atunci cand purtam...acum ca m-am operat nu-mi vine sa cred cat de bine vad...si mama mea se tot mira cand fac cate ceva fara ochelari ca de cand ma stiu eram cu ei pe nas...poate faci si tu operatia dupa ce nasti si termini cu alaptatul sa vezi ce bine te simti.
gandacica si michelina atat ne-ati amenintzat ca nu o sa va mai creada nimeni cand o sa va vina sorocul...sa dea Dumnezeu sa aveti amandoua parte de nasteri usoare si bb-ei sanatosi...si lasati ca e bine...nu e tarziu, sunt f, aproape de tarmen.
va pup si mai vorbim
monica
try spune:
Dana, felicitari pentru bebelina. Grasunica a fost, nu gluma. Si lungana. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si cumintica si sa va aduca numai bucurii.
Felicitari tutror celorlalte fete care au nascut intre timp.
Fetelor nu e intotdeauna valabila chestia cu suptul si la 15 minute, doar are momente cand face si asa, deci aia era varianta cea mai nasoala. Daca nu m-ar mai durea sfarcurile (stangul e tot cu probleme inca), nu mi-as face atatea probleme, insa alaptatul nu e chiar placerea aia de care citeam peste tot. Si dupa 2 sapt. jumate de alaptat exclusiv eu tot am discomfort si durere. Are si momente cand il alaptez si la 2-3 ore, dar astea sunt destul de rare - se intampla de regula cand iesim cu el afra si doarme profund 2-3 ore fara intrerupere.
Azi noapte a fost mai bine, chiar daca s-a trezit dupa 1 noaptea (dupa un somn de aproape 3 ore dupa baita) din ora-n ora macar adormea repede la loc si nu mai stateam mult treaza si eu. De regula se trezeste ca face pipi sau kk. Altfel nu cred ca s-ar trezi. Cateodata face asa des ca zici ca asta e scopul lui: sa faca pipi si kk
(daca pot zambi inseamna ca am dormit mai bine azi-noapte). Si sa-l vezi cand acum il schimb de pipi si peste 2 minute face kk sau acum il schimb de kk si peste 5 minute mai trage o repriza. Avem 18 zile si cred ca am consumat aproape de 150 de pampersi pana acum.
Asa e Eliza, ca la tine azi dimineata, am si eu momente cand stau cu Alex numai in brate si agatat de tzitzi. Ma rog, pus pe umar, plimbat de 3 ori prin casa, incercat sa mai vorbim si sa ne mai bagam in seama, dar in final tot la tzitzi sfarsim. Insa de cateva zile incoace am vazut ca a inceput sa faca diferenta si sa-mi dau seama cand nu mai vrea tzitzi. Pana acum tzitzi era remediul pt. orice, de acum insa imi da de stire cand se plictiseste si de asta. Si-atunci nu-i convine nimic, nici sa vorbim, nici sa ne jucam, nici papa, nici pipi sau kk, nici nani si atunci sunt cele mai grele momente cand plange si incerc sa-i gasesc cauza si nu pot nici in ruptul capului sa-i gasesc alinarea.
A inceput sa fie din ce in ce mai atent cand vorbesc cu el, ii cand si asculta (nu intotdeauna, ca doar nu-s zana fermecata cu lipici la copii) si sa dea mai multa atentie jucariilor. Ceea ce ma bucura, inseamna ca baietul mamii creste
.
Azi mergem sa ne cantarim sa vedem cat am luat in greutate.
Alex - 5 Nov. 2004
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis...asta cu microbii si virusii e cea mai buna solutie, le spui ca spatiul este mic si dr a zis ca este perioada gripelor si a racelilor si ca pana la o luna sa nu intre bb in contact cu multe persoane...dar cu parintii tai...e mai problematic...pe ei trebuie sa-i lasi sa-si vada nepotul, aranjeaza cu soacra ta(care e o dragutza...stim cu toatele asta) sa-i primeasca pe ai tai sa doarma acolo la dansa pentru o zi, doua...nu cred ca se supara...dimpotriva.
monica
MONICA... uite ca aici nu ai mai nimerit-o... Ma inteleg eu bine cu soacra, da ea cu ai mei...
nu vrea sa-i vada in casa la ea... Problema e mult mai profunda... Inchipuieste-ti ca eu mai trebuie sa mai stau sa mai domolesc si spirite... Crezi ca as fi in stare intre nesomn , bb, musafiri si alte alea... sa mai fac si pe arbitru intre ai mei si ai lui?...
Vorbesc serios... nu e gluma... Problema e ca daca as avea o mama si un tata ... 1+1=2, da la mine fac mult mai mult... Sunt infiata de bunici, mama care m-a nasut a murit, mama care m-a crescut a murit... Am stat cativa ani la o sora de a tatalui meu, si ei au avut pretentia sa fie parinti la nunta... Tatal meu adevarat s-a recasatorit cu o femeie cu 4 copii, tata care m-a infiat (bunicul)... e si el tot tatal meu...
Tatal meu adevarat nu vorbeste cu sora lui care are pretentie ca-mi e mama...

Si v-am bagat in ceata totala
... Si la mine in familiea mea... tot eu sunt arbitru...

Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
fulguletz spune:
mey,
Felis, la tine in familie e mai ceva ca in telenovele..
adevarul ca e greu sa-i impaci pe toti (de fapt e imposibil) , e dificil sa gasesti calea de mijloc...
oricum va fi, tot va ramane cineva nemultumit, asta e situatia..
inca
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
Miche spune:
Felicitari Danette!!!!
Se pare c-ai batut recordul!!!!!
Neserioase suntem care va sa zica......
Ati uitat ca io si Gandacica suntem sensibile la luna plina?![]()
Acusica se pune de luna plina si atunci sa vedeti!![]()
Am fost tare ocupata ca am facut tort...nu cu ciocolata , blat cu ness si crema cu frisca , oua si rom!!
Ce zici Gandacico, e stimulent??
Te invit maine la o plimbare prin parc...si apoi la Municipal!!![]()
ia sa citesc ce ati scris......
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100