Mamici de Noiembrie-Decembrie 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
irinaA spune:
Try din 15 in 15 min cred ca este prea des.Intradevar toata lumea zice sa il hranesti la cerere.Eu am vorbit cu mama si soacra in romania si ziceau sa nu dau de mancare inainte de o ora.La cerere dar sa fie macar o ora o ora jumate intre mese.Si in timpul asta daca vrea papa ii dau ceai sau deloc.Daca o hraneam mai des de o ora varsa si laptele se mesteca cel nou cu cel vechi si nu e prea sanatos era plina de lapte inchegat in gurita si trebuia sa o curat.In rest mai avem si noi nopti nedormite si zile in care am senzatia ca nu mananca deloc dar or veni si vremuri mai bune.Sunt tare strasata cand mi se pare ca nu mananca.
Lapte si somn cat mai mult.
Cu Ioana 5 1/2 saptamani
monica-elizabet spune:
buna fetelor, va pup, azi am avut program de tuns, vopsit, si alte prostioare...si acum sunt cam franta de oboseala ca nu am sta tdeloc in pat de la ora 7,30.
va pup si mai intru mai tarziu
monica
FELIS spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
Apropo de pozele astea pe net sau din calculatorul personal...cate dintre voi a facut si [poze normale, sa le puna in album????
Ca de cand cu calculatorul asta, am uitat de traditiile vechi, de albumele in care ne uitam si savuram fiecare poza in parte...
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
CARMEN... eu pastrez in primul rand traditiile vechi...
(ca nu am aparat digital Daca te-ai uitat la pozele mele, in afara de pozele de la nunta din biserica si cele gravida, restul sunt normale si pus filmul pe CD (cele din studio, zgubilitica...etc)...
Sunt innebunita dupa poze...
Toata lumea se mira cate albume pot sa am...
Felis, 38 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Am pus poze mai noi cu bebelinul cel fomicos in albumul " Mihnea 3 saptamani"
Roxana
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
ROXANA...
tare scump si dulcic e bb Mihnea... Iti vine sa pupi ecranul...
Ma innebuniti mamicilor cu bebeii vostri... Nu ma mai satur sa-i privesc... Abia astept si eu sa-l tin in bratze pe al meu... Oare va fi si al meu putin frumusel? ...
Pozele mele!
danette spune:
Buna!
Sunt sora Danei.
S-a nascut Iris, azi, 23 noiembrie, ora 11.05, are 4,300 kg, 54 cm si scor apgar 10. Sunt amandoua bine.
Dana - sapt.39
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101
Eliza5 spune:
Try, sunt in aceeasi situatie: de dimineata pana acum am alaptat in continuu. Sunt chiauna de oboseala.. Ii dau sa suga, apoi il pun pe umar sa regurgiteze, il pun in patut, peste maxim 20 de minute incepe sa urle si sa caute tzitzica cu guritza. In plus, face cacutza intr-una. Pana acum a facut de vreo 5 - 6 ori. Mai frumos e cand face imediat dupa ce l-am schimbat. E o placere
. Azi mi-a facut o urdoare galbena la ochi destul de abundenta. Daca nu il sterg (cu ser fiziologic) foarte des, i se lipesc ochisorii
. Mi-a dat pediatra un medicament, sa vad, poate e mai eficient decat serul fiziologic..
Joi trebuie sa ma duc la ginecolog (mi-a zis sa vin peste o saptamana dupa externare) si deja ma infior cand ma gandesc ca o sa las gogoshelul singur cu bona 2-3 ore. Nu stiu daca o sa se descurce daca incepe asta micul sa urle.. Probabil o sa-i las totusi lapte praf sa-i dea biberon daca cere..
Uff, iarasi plange...
Eliza si
Alex (15 nov. 2004)
fulguletz spune:
buna fetele
cu burtici si bebici voinici (...voinice)!
Roxana, ce mandra e Arisa ta pe cal!
Adriana, bine ai revenit printre noi...cum te descurci ci cei doi gemenasi?![]()
Roserbitza, Mihnea parca nici nu ar fi de o luna...daca nu as fi stiut , cred ca as fi zis ca are 3-4 luni...
Sa-ti traiasca flacaul!
eu am fost harnicuta azi(nu atat de harnicutza ca Monica
)..
-am vorbit la telefon de ma doare gatul..![]()
(au inceput toti sa ma sune si sa ma emaileze si ma intreaba daca am nascut...iaca inca n-am nascut
)
-am calcat o parte din lucrurile lui bebe
-ziua a inceput apoteotic : mi-am cautat ochelarii juma de ora
..imi venea sa turbez de nervi ...si i-am gasit intr-un final in locul in care ma uitasem de 3 ori 
mey sa intru in depresie cu faza cu ochelari...deja ma gandeam ca nasc azi si eu n-am ochelarii...deja imi facusem asa un scenariu...
Michelina si Gandacica, ai mey cu nascutul asta ..de atata timp stam in suspans si voi nimic...
m-am facut Toma necredinciosul..pana nu vaz..
inca
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
fulguletz spune:

Danette, sa-ti traiasca Iris! sa fie sanatoasa si tie refacere rapida!
4300 g...ce fetita mare!
gandacico, alias mama omida ...imprastiata sau adunata..
se pare ca ai pronosticat gresit (Danei i-ai zis ca o sa aiba baietel)...
inca
cu
David, 38 sapt., DPN 7 dec.
poze
FELIS spune:
quote:
Originally posted by danette
Buna!
Sunt sora Danei.
S-a nascut Iris, azi, 23 noiembrie, ora 11.05, are 4,300 kg, 54 cm si scor apgar 10. Sunt amandoua bine.
Dana - sapt.39
DPN 27 Nov.- dr. Daniel Muresan (clinica Ginecologie I Cluj)
http://community.webshots.com/user/zonzo101
DANETTE
felicitari!..
Pozele mele!
roserb spune:
Dana, felicitari, sa traiasca dolofanica Iris si sa va aduca numai bucurii. Cred ca ai batut recordul la greutate!Bine ca a fost cu cezariana.
Multumim de aprecieri, dragelor. Parca a inceput sa arate si bebe Mihnea mai uman de cand a mai pus carnita pe el. Acum are 4,250 (cat fetita Danei la nastere!
), acum vreo saptamana parea tare slabutel -avea niste picioruse de te umfla rasul.
Fulguletzule draga, cunosc senzatia !- si pe mine ma sunau zilnic toate prietenele (stiind ca am si contractii si ca facusem tratament) sa ma intrebe daca nu cumva am nascut.
Hai ca esti tare cu ochelarii! -iti era frica sa nu cumva sa nu-l vezi pe bebe cu claritate maxima , in caz ca nasti?
Gandacico, Miche, acum pe bune ca sunteti neserioase - nu mai nasteti odata , ca de cand ne amenintati!
Ma duc sa zac ca azi am facut 1000 treburi si deja ma arde coloana vertebrala, cu furnicaturi in piciorul stang!Ne auzim later.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu