slabit cu termocuverta (impachetari)
Raspunsuri - Pagina 2
Catusha spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
In privinta asa-zisei interdictii pentru posesoarele de sterilet, am fost la un salon si am intrebat personal (am salonul sub mine, la parterul blocului unde stau). Mi-au spus ca doar la electro-stimulare exista o retinere, si anume ca trebuie ocolita zona respectiva. La termocuverta nimic.
Miercuri o sa fac prima sedinta. O sa tin si dieta si o sa bag bicicleta cit pot (la domiciliu).
O sa va tin la curent.
Catusha, de 2 X mamica
Crina R spune:
Buna,
Am facut si eu impachetari cu parafango si la mine chiar au avut efect.
Mie mi-au facut si un masaj anticelulitic inainte de impachetarea cu parafango.
In orice caz am slabit frumos (masajul si impachetarea iti modeleaza silueta).
Totusi am tinut cu strictete regulile impuse de cei de la salon: minim 2 litrii de apa plata pe zi, fara bauturi acidulate, fara sosuri, mancare picanta, multe fainoase.. etc.
Deci daca vreti sa vedeti o diferenta dupa 10-12 sedinte trebuie sa tineti si un regim minim.
Succes
Lorelai182003 spune:
Catusha, in leg cu steriletul eu ti-as recomanda sa consulti si un medic inainte. Personalul de la salon nu cred ca e calificat incat sa-ti spuna daca ai sau nu voie cu sterilet.
De ce sa risti, cel mai bine intrebi medicul tau.
Adrian
,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
iselin spune:
quote:
Originally posted by Lorelai182003
Catusha, in leg cu steriletul eu ti-as recomanda sa consulti si un medic inainte. Personalul de la salon nu cred ca e calificat incat sa-ti spuna daca ai sau nu voie cu sterilet.
De ce sa risti, cel mai bine intrebi medicul tau.
Adrian,Alina
si sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
CORECT!
iselin spune:
quote:
Originally posted by Pucku
Iselin ai facut in Canada, sau acasa? daca in Canada, spune-mi te rog cam cat costa o sedinta aici/ abonament si dupa ce sa ma uit, ca am vaz't pe toate gardurile...
Corinasi
Stephanie – 18 aprilie 2004
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Am facut in Romania, 300 000 lei o sedinta. se fac 12 sedinte cu pauza apoi.Daca faci inainte sau dupa masaj e super.
Sunt si aici, dar nu stiu exact pretul.
pupici!
bulinutza spune:
Am si eu o intrebare: te rotunjesti inapoi dupa ce termini cele 10 sedinte? Am vazut ca se poate face din nou dupa 3 luni? Adica in 3 luni te rotunjesti inapoi? Lamuriti-ma si pe mine... ca tare m-ar tenta...
Sabina spune:
Eu am fostla fel dupa doar o luna.....
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete