slabit cu termocuverta (impachetari)

slabit cu termocuverta (impachetari) | Autor: Catusha

Link direct la acest mesaj

Daca s-a mai vorbit despre asta, scuze (am lipsit 6 luni de pe forum din cauza de bb)...

Oricum eu va intreb ce parere aveti: au efect impachetarile la termocuverta? (parafango, alge, etc)Incerc sa-mi revin dupa a doua nastere. Am dat eu jos pina acum 16 kg dar e loc de mai bine si as incerca si varianta asta.

Este adevarat ca posesoarele de sterilet nu pot face astfel de impachetari la termocuverta? (asa mi-a spus mie o prietena, dar si ea auzise de la cineva, etc...)

Catusha, de 2 X mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Parafango, algele fac f bine pentru circulatia sangelui, pentru celulita, pentru eliminarea toxinelor. Favorizeaza metabolismul si deci procesul de slabire. Dar trebuie sa faci un tartament intreg, sa poti observa efectele.

Despre sterilet si impachetari nu stiu exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Subscriu la cele spuse de iselin. Am auzit ca te slabesc mai mult in cm decat in kg.

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

fetelor, va rog frumos explicati-mi si mie cum e cu impachetarile astea cu alge / parafango. pleasssseeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Eu am facut acum doi ani si au fost rezultate vizibile,am slabit ff mult in cm si celulita a disparut;daca te apuci trebuie sa faci cel putin o sedinta de 10 ore.In privinta steriletului nu stiu ce sa-ti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Naomi, cum adica 10 ore? Tu vorbesti serios? Adica sa stai 10 ore in caldurile alea??
Poate te refereai la 10 sedinte.
Mama mea face impachetari. Se duce la salon, aia o ung cu algele/parafango si dupa aceea te baga la termocuverta si stai acolo cam 45 min. Dupa aceea te mai unge cu nu stiu ce crema si vii roshu ca racul acasa. Dar functioneaza foarte bine! Mama a slabit mult in cm si a facut doar un abonament de 12 sedinte.
Am inteles de la ea ca nu e bine sa faci mai mult de 2 abonamente pe an si intre cele 2 sa lasi o pauza, nu mai stiu exact cat, o s-o intreb pe ea maine.

Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Spunea cineva tot aici, pe forum, ca n-ar fi asa de bine pentru organism sa faci impachetari, si ca centimetrii pe care ii dai jos ii pui inapoi imediat. Eu nu am facut, si nu stiu ce sa mai cred...ca ma batea si pe mine gindul sa incerc...
Nu stiu daca ai sau nu voie sa faci impachetari daca ai sterilet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Sedintele decurg astfel:
-te dezbraci,
-te imbraci cu lenjeria speciala de unica folosinta
-ti se face o curate a pielii (peeling),
-te unge cu alge (parafango compozitie de namol + alge)
-te impacheteaza in folie
-te asezi pe pat
-te impacheteaza in patura termica
-stai acolo 40 - 50 minute
-intre timp te incalzesti bine, daca ai probleme cu inima nu cred ca e recomandat, la un moment dat s-ar putea sa nu mai suporti, e bine sa anunti
-dupa trecerea timpului te ridici
-te curata de substanta aceea negricioasa
-te unge cu un gel superactiv pe baza de concentractie mare de cofeina
-platesti si pleci
-in 5 minute gelul incepe sa-si faca efectul, se inroseste toata pielea si creste tensiunea (!!!), efectul gelului persista 2 ore (miroase placut).

Eu am facut, m-am simtit bine. Nu am facut pentru slabire, ci pentru circulatia sangelui si eliminarea toxinelor.Scad centimetrii din circumferinta pentru ca elimini ff multa apa din organism prin acea transpiratie fortata.

Cred ca dauneaza steriletului pentru ca temperatura pe care o suporta corpul sub patura termica este fff mare si poate da miscari de pozitie steriletului sau poate declansa hemoragii.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Iselin ai facut in Canada, sau acasa? daca in Canada, spune-mi te rog cam cat costa o sedinta aici/ abonament si dupa ce sa ma uit, ca am vaz't pe toate gardurile...

Corina si Stephanie – 18 aprilie 2004

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu am facut...si dupa o luna eram la fel.daca nu tii dupa dieta si nu faci sport e inutil.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Lorela ,scuze ,ma grabeam,trebuie sa faci cel putin 10sedinte.Dupa trei luni de pauza poti sa reincepi.

Mergi la inceput