Sus in Scandinavia (20)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
naranceo ia o tuica virtuala,(de la Arad,de la cuscra -mea)
Na ca nu-s calica:mai na una
Sa ne bucuram!
Elena si pisicutza Amelie
lilanda spune:
narancea, bine c-ai plecat bre de-acolo, ca te nimereai asa nevinovat in mijlocul conflictului!!
Alba 'neatza ...am citit postul tau ca "salutare la tot norodul" si ma gindeam ca esti pe-ceeasi lungime de unda cu narancea...sau tot nerdoul???!!! :-))
Rayu umfla-te, mama, ca ai de ce!!! Da si mie o tuica!! ...lasa mai bine-o bere..
pozulici
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaa chiar ca e misto hahahaha e o dulce fara pereche !
seama cu tacsu orice ai zice tu ! mmmmmmmm sa te bucuri de ea acu cit e mica si dulce, ca anii trec repede......... sa nu lasi sa treaca o zi fara s-o giugiulesti , ca ai sa-i duci dorul la vremea asta. sa iti traiasca mami !
Rayuela spune:
eu ma chinuiesc cu Codul Da vinci,deja m-a prins in mreje!
Aualeooo,sa vad cit apuc,pina se trezeste monstruletzul(a se vedea poza de mai sus)
Elena si pisicutza Amelie
narancea spune:
gata surioara ascunde draq sticla aia, ca tabara astia pe noi daca e vorba de o bautura gratis ........
Adela99 spune:
si io vreau sa beau
rayu urmaresti serialul "L word" merge luni la 21.55 pe tv3(daca te poti desprinde de Cod ...)... io zic ca merita
Adela99 spune:
bey narancea te pilisi? te vazui la subiectul alaturat cu recomdari de cuvinte cheie pe google
ntz, tz tz
narancea spune:
Cu pleoapele grele de roua
imi spun in fiecare noapte
ca maine e zi
de renastere…
de maine nu am sa mai si nu am sa mai ...... si nu am sa mai am sa fac doar
hahahahaha
noapte buna grasanelor, dormitzi bine si mai luatzi un kil pe voi pina maine! v-am pupat si cu stima si cu respect, ingerii sa va pazeasca visurile ( alea perverse ) ciao bao pe maine ! hmmmm maine am sa fiu alt om !
lilanda spune:
renastere usoara miine, narancea
asta sigur o ia pe cocoasa Adeluci...la stilul lui, numai subiectul ala ii lipsea!!!
pozulici