Sus in Scandinavia (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

buna seara nordicelor
Rayu' e o dulce Amélie in poza aia chiar merita sa dai de baut ca tare esti norocoasa
Ai rezolvat enigma? Situl ala l-am gasit si eu la servici dar 'profezia' n-am reusit inca s-o descifrez pe toata.
M-am uitat la numele cartilor on line . Despre ce o fi vorba domne intr-o carte care se numeste 'pizdet', asta o sa faca vanzare mare in Romania

Narancea, ai ratat revolutia in direct!! Mai bine mai stateai ('pizdioshai' adica ) pe acolo si ne trimiteai poze cu evenimentul istoric cand o sa o ia la goana omu' lui Putin! Sper sa izbuteasca kievenii (sau cum se numesc locuitorii Kievului?) sa-l faca sa plece ca altfel o iau si ei pe urmele romanilor si peste vreo 14 ani tot pe el o sa-l voteze!
Super traducerea in greaca

Hai ma povestiti si voi cum ninge pe acolo prin nord ca sa visez si io frumos

imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletz,iti spun eu cum ninge...Ploua!A nins si acum ploua,asa ca e o fleshcaraie d'aia de-ti uda si chilotiiInca ma lupt cu enigma,basca mi-am scos si cartea la imprimanta,am uite asaaaaaaa un teanc de citit
Adeluci,nu am apucat sa ma uit la L World,dar am auzit de emisiune,o sa o pindesc!
Lilutzo..io cred ca narancea are febra!1Sincer sint ingrijorata.Pe linga faptul ca de maine gata cu toate placerile vietii..dar sa se apuce de AEROBIC..asta e culmea!
naranceo sper ca te visez Cindy Crowford!
maaa...io am ajuns la concluzia ca sintem...simpatici!
Ma duc in Codu lu da Vinci,sa ma luminez!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

doruletz,iti spun eu cum ninge...Ploua!A nins si acum ploua,asa ca e o fleshcaraie d'aia de-ti uda si chilotiiInca ma lupt cu enigma,basca mi-am scos si cartea la imprimanta,am uite asaaaaaaa un teanc de citit
Adeluci,nu am apucat sa ma uit la L World,dar am auzit de emisiune,o sa o pindesc!
Lilutzo..io cred ca narancea are febra!1Sincer sint ingrijorata.Pe linga faptul ca de maine gata cu toate placerile vietii..dar sa se apuce de AEROBIC..asta e culmea!
naranceo sper ca te visez Cindy Crowford!
maaa...io am ajuns la concluzia ca sintem...simpatici!
Ma duc in Codu lu da Vinci,sa ma luminez!

Chiar sunteti simpatici foc, manca-v-as!!
SIC SIC SIC, la noi ninge!!!
Revin si maine ca vreau sa-l cunosc pe noul narancea ...mama, ce greu imi vine sa cred...auzi tu fara , ...mai bine te-ai calugari , ai fi mai dobandit

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Claudel,sper ca esti bine tuu,las ca poate apucam sa vorbim pe yahoo mai mult!
Sper ca nu te superi,dar io am servit scandinavii cu o tuica virtuala de Arad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Claudel,sper ca esti bine tuu,las ca poate apucam sa vorbim pe yahoo mai mult!
Sper ca nu te superi,dar io am servit scandinavii cu o tuica virtuala de Arad!

Sunt binisor, cu capul stau mai prost dar in rest multumitor
Pai cum sa ma supar?? Pai aia e tuica adevarata!
Chiar asa, cand merg ai tai sau deja sunt la tine?? Las ca-ti trimit un PM

P.S: te parasc acum...stiti voi cum face Rayu cand vorbim pe YM??? Citezi:"Stai ca merg sa incerc sa culc monstruletul in dormitor" Si ghici cine adoarme prima?? Noi sa fim sanatoase!

Dragoste intre popoare si razboi sub plapuma

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Rayu, Vakulovski are o carte (nu'sh daca-i tot aia de o vazusi tu, da' presupun) care se cheama Letopizdet Am citit-o si eu acum vreo luna, a adus-o unul dintre colegii mei de casa din Romania si umblam cu ea prin autobuz

pup la svenska flika (asa se zice??)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ocserv ca au preponderentza (fara istov) anume iconuri pe acest subiect...
sa fie de la frig?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza voua ! hai scularea fetele , ca avem de facut gimnastica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza!!!
Pai cum asa, gimnastica fara incalzire, ahhh???
Andrada, de care emoticoane vorbesti??? :-)) Siguuuur e de la frig, insa azi sintem cuminti ca aici e soare si septe grade Celsius...vine-vine primaaavaaaraaa
narancea, vesti noi de la revolutie??? ceva???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hmmmmmmm hahahaha nu am mai primit nici un sms acu imi dau zeama ca am uitat telefonul in maisna, ih sint cascat azi hahahahaha ma duc sa il iau

Mergi la inceput