Felicitari...personalizate
Raspunsuri - Pagina 5
n/a spune:
A... ce voiam sa va spun: vedeti, cand imprimati felicitarile, sa le imprimati pe hartie de calitate (carton lucios), eventual pe o imprimanta laser. Ca daca nu...o sa iasa niste uratenii...
Adela99 spune:
vektros, esti grozava!
mi-au placut foarte mult toate da' pe mine ma tenteaza prima varianta care ai facut-o pentru Leah, da' cu chipul motanului meu care e la fel de frumushel ca al tau...iti trimit poza. pooot?
Leah spune:
Ceea ce a facut vektros pt mine este superb si sunt total de acord sa le puna in album cu capul meu cu tot. (p.s. plus ca e o poza in care arat bine ).
Multumesc inca o data mult de tot!!!!!!!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
Anina_n spune:
Este minunat ceea ce faci, Vera !
Surioarei mele i-as trimite si eu o felicitare, cu chipurile celor de acasa in globurile atarnate in bradut, aceea cu peisaj de iarna, numita "purcel". Se poate cu mai multe poze(globuri) sau doar o singura poza ?
Alexxia, superbe acele felcitari !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
alexxia spune:
Fetelor imi pare rau ca a durat ata de mult dar am avut ceva probleme cu calculatorul.
Am vazut ca v-a placut felicitarea cu ingerii, asa ca pentru inceput pe asta o s-a explic.
Aveti nevoie de 2 cartoane A4 albe, un carton inchis a4 la culoare, lipici si un cater f bine ascutit.
Aveti aici
http://f1.pg.briefcase.yahoo.com/bc/alexxia_oana_bunea/lst?.dir=/felicitari&.view=l
trei tipare.
Primul tipar, cel care se numeste "ingeri" in imprimati pe unul din cartoanele albe.Apoi cu caterul ( sau cu o foarfeca ) decupati fiecare inger in parte.
Apoi imprimati de celalalt carton alb tiparul "tipar fond".
Cu caterul se taie numai pe linia continuua ( liniile punctate se indoiesc dupa ce terminati de taiat, linia cu punctulete se indoieste in fata iar cele cu liniute in spate ).
Dupa aceasta se lipesc ingerii ca in "lipire".
La final daca vreti puteti lipi intreaga felicitare pe cartonul inchis la culoar.
Mai am niste felicitari tridimensionale mult mai usor de facut, caut tiparele si le pun si pe acelea
Cu drag
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
flori76 spune:
Vektros si mii de multumiri!!!
Flori
P.S.Ti-am trimis PM.Ca si Adelei,mi-ar placea mult si una cu globuletul...numai daca se poate...
qsar spune:
Alexxia,
Multumesc pentru descriere dar link-ul nu functioneaza. Albumul foto este public?
Q
n/a spune:
quote:
Originally posted by Adela99
pe mine ma tenteaza prima varianta care ai facut-o pentru Leah, da' cu chipul motanului meu care e la fel de frumushel ca al tau...iti trimit poza. pooot?
Bineinteles ca poti, iubita! ...dar tu chiar crezi ca monsieur motanul tau e mai frumos ca Purcel?!
n/a spune:
quote:
Originally posted by Anina_n
Surioarei mele i-as trimite si eu o felicitare, cu chipurile celor de acasa in globurile atarnate in bradut, aceea cu peisaj de iarna, numita "purcel". Se poate cu mai multe poze(globuri) sau doar o singura poza ?
Eu cred ca in felicitarea aceea cu brazii si zapada nu intra mai multe globuri ca se astupa imaginea. Dar pot face alt model cu mai multe globuri. Cati membri ai familiei ai vrea sa pui in globuri? Ca sa stiu cam ce sa caut (ca numar de globuri).
http://www.warnerchappell.com/audio/ram/3014250.ram
n/a spune:
quote:
Originally posted by Leah
Ceea ce a facut vektros pt mine este superb si sunt total de acord sa le puna in album cu capul meu cu tot. (p.s. plus ca e o poza in care arat bine ).
Ei bine, daca mi-ai dat acordul...iata felicitarile pentru Leah:
- prima felicitare
-a doua felicitare