Felicitari...personalizate
Raspunsuri - Pagina 4
Leah spune:
Super!!! In seara asta ma pozez in Craciunita si maine iti trimit poza si iti spun cam ce vreau. Dupa aia le duc la studio foto sa mi le scoata exact ca pe niste poze si le lipesc pe carton frumos indoit sub forma de felicitari. Scriu frumos pe ele dedicatiile si le trimit!
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
scarmanus spune:
Vektrosule, imi vine sa te iau acasa cu mine . Saru'mana de idee, negresit o sa fac ceva de genul asta cu calindariul.
Fac poze cu tot ce facem si va spun ce iese. Expozitia este in 4 decembrie.
scarmanus
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
n/a spune:
quote:
Originally posted by scarmanus
photoshop (a propos, pe mine cine va invata cum sa lucrez cu el? pleeeeeeeeeease!).
Deci, ma invatati cum sa lucrez cu photoshop repede si bine?
scarmanus
Uite, incearca sa-ti formezi o baza in photoshop: http://www.trainingtools.com/online/photoshop6/
CristinaT spune:
Multumesc acum am vazut ca mi-ai raspuns, o sa incerc sa-ti trimit pozele (2) poate alegi tu ceva din ele.
5 ani -14 februarie 2005
Vianne spune:
alexxia, si mie mi-au placut f tare felicitarile tale si am aceeasi rugaminte..... sa ne spui cum le faci. cea cu ingerii este minunata.
pupici
n/a spune:
I-am terminat felicitarea de Craciun lui Leah! Daca ii place si daca ma lasa, am s-o pun pe album s-o vedeti si voi. Acum ma apuc de cea a lui Flori76. CristinaT, nu mi-ai trimis inca pozele. O poti face pe mail: vektros@yahoo.com
Va pumpicesc
n/a spune:
Ca sa nu se supere nimeni ca ii postez poza pe public, am facut o a doua versiune a felicitarilor pentru fete insa cu capatzana motanului meu.
Pentru Leah am facut 2 variante de felicitari. Le puteti vedea, insa - cu motanul meu in locul chipului ei-.
prima varianta
a doua varianta
Sper sa va placa!
In curand ma apuc de felicitarea pentru Flori76 si voi posta ce mi-a iesit - evident, cu capul motanului-.
CristinaT spune:
Nu am stiut unde sa le trimit. Iti multumesc mult, imi plac mult cele de craciun .
5 ani -14 februarie 2005
n/a spune:
Am terminat si felicitarea pentru Flori76. Puteti s-o vedeti aici (in versiunea cu motanul).
CristinaT ti-am trimis PM cu adresa mea de email. Astept pozele.