Bebelusi de martie-aprilie 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
ruprich spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Luca!
Veve: Multumeeeeeesc din suflet pentru poze, azi am completat formularele, sper ca de data asta sa am mai mult noroc, cu toate ca-mi este cam frica de data asta, sa plec cu un copil mic in necunoscut.
Poze: Datorita lui Veve am reusit sa bag niste poze cu Robert neciopartite in albumul principal.
katalina spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Luca!
Sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi!
'Neata!
Am multa treaba azi, dar va citesc.
Voi ce spuneti:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36635
V-am pupat si-o zi buna la serviciu sau acasa!
Catalina, ROBERT & CATALIN
Mickyyy spune:
Neatza si La multi ani cu o zi intarziere Cristinei si lui Eric!!! .
Ati fost tare harnicute iar eu sunt in criza de timp. Multam de urari tuturor, abia astept urmatoarea eco sa-l vad pe bebe mic, n-au trecut nici 2 zile si mi s-a si facut dor de el!!
si revin mai tarziu....acum sunt sub un maldar de acte....si mi-am mai si propus sa-mi anunt sefu azi, tineti-mi pumnii!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
spic de grau spune:
Andrei
Luca
Kata - chiar e necesar sa iei cadouri ptr personalul de la gradi? Parca ai mei nu dadeau cadouri decat de 1 si 8 Martie la profi... Ce bine ca aici nu se poarta! Am scapat de o durere de cap!
Codritu - al meu cnd se trezea noaptea eram zombie-robot!Doamne cnd imi amintesc cum era sa adorm de cateva ori cu el in brate..
Piciulica - sanatate multa lui Eric!
Claudia - imi pare tare rau ptr cumnata ta! Multa sanatate! De cand am aflat vestea sunt asa intoarsa pe dos..eu nu i-am facut vaccinul contra Hepatitei B lui David ptr ca aici e scandal mare cu efectele pe care le poate da.
Mikyyy - bafta cu actele...iti tin pumnii sa nu faca sefu criza de inima cnd i-oi da vestea, si nu te lasa impresionata daca tipa sau face urat - ii trece!
Abia astept sa ne spui ce e puiutul din burtica! Daca spui ca Malina a spus "mama" iar acolo ai un samburel si nu o samburica - imi mai dai si mie sperante (ca David spune "tata" la greu). Sarcina usoara si incearca sa nu te stresezi prea tare! Daca poti intra in concediu - Do it!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
ruprich spune:
Nedda: imi cer scuze acum am avut timp sa citesc din urma (26).
Da avem probleme, sper sa trec peste ele si sa fac fata cu
brio.Deocamdata astept sa vad cat de tare merita sa merg mai departe de dragul lui Robert. Sambata a venit devreme, la ora 17,00 si a dormit pana a doua zi dimineata, cam asta este stilul, cand nu vine tarziu, se culca.Insa ieri a stat putin cu el, cam 15 minute si deja avea draci se rastea la bb ca o sa-l lase sa planga, ca trebuie sa inteleaga ce inseamna da si nu, bla, bla...si asta dupa 10 minute in 2 saptamani. Mai nou, el lucreaza si vine tarziu acasa (cred ca zice doamne ajuta ca apare asa tarziu). I-am explicat ca este prea mic sa stiu ce este da si nu, unde are voie si unde nu. V-am mai scris ca Robert are o energie debordanta, te stoarce pur si simplu, asa ca de multe ori il inteleg ca nu-i convine statul cu el, dar totusi de multe ori ma intreb daca nu cumva tot el este vinovat de agitatia lui Robert. Atunci cand eram insarcinata, parca o facea intentionat, mi-a creeat numai stari de nervi si plans, prin toate faptele lui, asa ca acum starea lui de agitatie poate i se trage de la mine. Cine stie.!!!
Hai ca m-am intins prea mult si nu vreau sa plictisesc.
Mickyyy spune:
Lumi, Malina a zis prima oara....TATI si apoi 2 zile dupa TATA (sau ma rog, ceva nu foarte clar dar care semana foarte bine cu tati si apoi cu tata). Asta se intampla asta vara. Dar le-a zis o singura data dupa care vreme de o luna n-a mai comentat nimic asemanator, iar apoi a inceput concertul de "mamama-uri". Si intr-adevar, primu TATA clar l-a zis in dimineata cand plecam eu spre spital sa fac avort.
Asa ca daca ar fi sa ma iau dupa ce-a zis prima oara Malina, ar trebui sa fie baiat .
Intreba cineva de nume....nu cred ca vreti sa stiti ce nume-i trec prin cap lu' barabata-meu . Si-a adus aminte de Cantemir (fetele mai vechi stiu despre ce-i vorba ), dar a si imbogatit lista cu nume gen Spiridon, Iancu, Bucur (care i se par lui nume romanesti, sonore) . Ma rog...Bucur pare cat de cat mai uman, da' restu....no comment. Si culmea e ca el chiar vorbeste serios.
Cata, legat de cadouri, nici eu nu stiu daca as da la educatoarele de la gradinita, dar pana la urma tu stii cel mai bine in ce relatii esti cu ele. Oricum si la mine e un listoi de-mi vine sa-mi iau campii deja.....numai din partea lu' barbata-meu, 3 frati + cumnatii de rigoare, nepotei, socrii, parintii mei.....se aduna cateva milioane bune.
Eeee...om vedea noi cum ne-om descurca...ceva simbolic, ca si bebe mic (care are nevoie si de scaunel pentru masa, si de scaunel pentru masina ca-n cel vechi nu mai incape si de mocheta noua in dormitor ca deja nu-o mai putem tine doar in pat), si cu analize si ecografii (2-3 milionae doar la analize dintr-un foc, pe putin, plus vizite la medic, plus, plus, plus....)..... sigur nu e cel mai bun moment de cadouriseala. Noi sa fim sanatosi, ca le-om duce pe toate.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
katalina spune:
Ruprich , acum am citit ce-ai postat.Nu ne plictisesti deloc!Face bine sa te descarci.
Imi pare rau, si cum spui si tu, sper sa treci cu bine peste aceste probleme, astfel ca Robert sa creasca vesel, voios si iubit de mami si tati.Si lui tati ii doresc multa rabdare si iubire pentru voi doi, sint sigura ca meritati.Nu prea ma pricep la cuvinte.Toate bune si descarca-te!
Mickyyy, eu te-ntrebam de nume, stiam eu ceva.La "Malina", cum ati ajuns?Despre cadouri, suntem familie numeroasa si...pt.educatoare...vei vedea tu peste un an ,doi!
Laura, totul e bine, nu? Lunea ne dadeai intotdeauna un semn de viata!
Lumi, e necesar si la gradinita!.Eu sper ca se va stringe o suma de bani, si cineva se va ocupa sa cumpere ceva la tot personalul(desi
nimanui nu-i convine acest lucru).
E tare liniste azi la mamicile noastre!
HAI PA.
Catalina, ROBERT & CATALIN
georgescu oana spune:
Buna fetelor, dupa olunga absenta va scriu iarasi ,de data asta din Bucuresti.Alexandra are 2 dintisori si a depasit 9 kg.Sta in fundulet si vrea sa se plimbe cu premargatorul.Sper ca sunteti sanatoase imi este dor de voi si sper sa nu mai dureze mult pana imi pun net
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
bebe2004 spune:
Hop si noi. Salutare tuturor.
Am ajuns abia azi de la munte. A fost super. Iar Alexandru super iubit si dragalit de bunici, unchi si matusi. A dat cu nasucul de ger si ninsoare, dar ne-am descurcat. Am plecat de acasa fara carut sau marsupiu si ne-a cam rupt bratele si coloana.
Si am venit si cu un cadou de la munte: UN DINTISOR. Ieri l-am simtit. A iesit fara prea multe dureri de cap, doar putina febra cand am ajuns la Breaza. si atat.
O sa punem si cateva poze in curand.
De doua ore tot va citesc, dar de raspuns nu prea am timp acum.
Pupicuri voua si BB-ilor vostri.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Soleil spune:
Multumim pentru urari!
La multi ani, Andrei si Luca! Si cu iertare pentru intarziere,
LA MULTI ANI, Cristina si Eric!
Tiana este super-nervoasa de vreo 3 zile, nu mai mananca nimic, nu pot sa o las singura nici 2 minute ca urla de scoala cartierul... Daca stau cu ea, se joaca singura, nici nu ma baga in seama, dar fereasca sfantul sa fac un pas!!!
Claudia, Sumetrolim este un sirop pentru copii - ceea ce cunosteam noi candva ca Biseptol. Si eu i-am dat Tianei 5 ml / 12 ore. Se da minim 5 zile. Eu i-am dat 7, ca nu-i trecusera mucisorii, Nici acum nu i-au trecut de tot, dar are mai putini.
Pentru nas, eu am primit de la pediatra Nazomer (este apa de mare, aceeasi chestie ca Sterimar sau Marimer, doar ca-s picaturi in loc de spray si costa de 10 ori mai putin) si Pinosol (niste picaturi cu uleiuri: pin, menta, etc).
Pune-i seara pe o batista langa el o fiola de Karvol: desfunda foarte bine nasul.
Sanatate puiului si cumnatei tale!
Veve, mama, da' de ce numa' pan' la 3 ani?! Lasa copilul, vrei sa-l traumatizezi? Ca la 3 ani cre' ca nu mai intarci tu pe nimeni! Rad, io, rad, da' nu-i rasu' meu, ca fie-mea n-a vrut sa suga si m-a lasat sa ma consolez cu pompa de muls... of!
Micky, cum e cu seful?
Stii ceva? Cand eram eu mica, nevasta unui coleg al mamei mele avea un coleg (ma rog, chestie complicata, increngatura mare ) care se numea Randunel Pepenel . Pepenel era numele de familie, iar Randunel numele mic (probabil de la "randunica"...?).
Asa ca zi mersi la Cantemir ca se poate si mai rau
Oana si bebe, felicitari iepurasilor!
Fratilor, azi au dat cativa fulgi de zapada in Bucuresti. Numa' vreo 2 minute a tinut, dar mi-a placut, zau asa! Abia astept sa-mi frec copilul cu zapada pe la nasuc!
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana