Bebelusi de martie-aprilie 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Rayuela spune:
LA MULTI ANI ERIK SI CRISTINA!
SA CRESTETI MARI SI CUMINTI!
Clau,imi pare tare rau sa aud asa vesti rele..offffff!!Sa spui daca ai nevoie de ajutor!
Veveee,pai cred ca noi raminem ,dinozaurele cu cupii atirnati la tite,macar sa iesim pe la metrouri,sa scoatem un ban!
Miri,imi pare asa rau ca nu pot sa te vad si eu,din pacate te "insel" cu Esca(am acces numai la Protv)
Corina,vazut pozele,tare scumpica s-a facut Stephie!
Nedda ,tot cu fetitzu in pat?Ca si mine..lasa ca pe la 18 ani,o sa vrea ele sa vina cu vreun baiat..si ghici de cine o sa dea in dormitor?De mamiii!!!!
Pupici tuturor!
Elena si pisicutza Amelie
Nedda spune:
Codritule, exact la asta ma gandesc si eu. Cum s-o intarc pe Lara cand ea nu mananca bine altceva? Ca doar n-o s-o trec pe formula cand eu am lapte. Cat despre trezirile de noapte, aseara iar a trebuit sa stau langa ea pana adoarme ca tot da sa se ridice in kurutz si... Noroc ca a fost obosita si a adormit repede .
Despre hainutele de iarna sa stii ca eu i-am luat Larei o geaca cu captuseala care are pantaloni la ea. Am gasit-o la reduceri si e pentru 12 luni. Nu stiu cat de mare e Tudor dar Lara intra bine in hainutza asta si ii e putin lungutza la maneci dar nu foarte mult. Cred ca va iesi din ea pana la primavara dar... Mai, si ce scumpe sunt la voi! Chiar $100 sa coste? (Chiar si dolari canadieni si parca tot e mult.) Larei nu i-am luat salopeta de iarna inchisa la maini si la picioare (adica cu botosei). Cred ca daca ti se par salopetele astea prea mici pentru Tudor ar trebui sa-i cauti si tu ceva separat, cum i-am luat eu Larei. Da' nu stiu cat de frig va fi la voi ca sa iti zic sa lasi copilul fara salopeta cu botosei.
Mirinda, Lara nu se intinde dupa intrerupatoare dar arata un interes deosebit pentru lumini . Pe unde mergem se uita pe tavan dupa becuri si acasa tot asa.
Veve, eh! Ai revenit la sentimente mai bune? Pai cum sa il intarci pe crokodic cand el e atat de scump?
Elena, daa! Tot cu fetitzu' in pat dorm si asa de bine imi e cand o tin in brate si ea doarme! Iar pentru cand o avea ea 18 ani planuesc sa-l iau pe tac-su intr-o croaziera in jurul lumii si lasam si fata singura acasa . Hai c-am gasit solutia!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
CRISTINA SI ERIC, LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si sa aveti noroc!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
LA MULTI ANI
Eric si Cristina
referitor la haine de iarna, Codritu. Eu le-am luat salopete intregi, cu ghetute cu tot si cu chestia aia ce e indoita la maneci si ce se trage peste maini (nu stiu cum sa explic). Mie mi se pare f. practica, indiferent unde te duci, asa cum e imbracat copilul, il bagi in salopeta, ii dai o caciulita in cap, si gata. Nu mai trebuie trasi panataloni peste, geaca, etc. Aia are fermoar de jos pana sus si in 10 secunde e imbracat/dezbracat. Si mie mi se par scumpe cum zici tu $100. Eu le-am gasit in jur de $25-30, f. frumoase, marca Londonfog. (Mia- bleumarin cu rosu, Lucas- bleumarin cu bleu). Le-am luat de la Daffy's - nu stiu daca este si la voi (un fel de Marshall's/TJMaxx dar cu mai mare varietate si parca si mai frumoase.) - Daca dai un search pe internet pe "baby snowsuit" gasesti multe salopete si o sa vezi ca si preturile sunt mai acceptabile.
De marime, ce sa zic - ai un bebe mare. La ai mei li-s destul de mari unele de 12 luni. Depinde f. mult de firma. Salopetele alor mei sunt de 9 luni si li-s bune, dar ai mei sunt mai micuti de felul lor, scumpii de ei...
Alta chestie care mi se pare f. practica este asta:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00009VE5O/102-6357945-7592914?v=glance&s=baby&n=542454&me=A1F83G8C2ARO7P&vi=pictures&img=14#more-pictures
E buna si cand mergi undeva cu masina, la un magazin, ca sa nu tot imbraci/dezbraci copilul, ii dai cea mai usor pe el (un fleece, sau o bluza de trening mai groaza si o caciulita) si il bagi in sacul asta si cand iesi din masina/casa tragi fermoarul, iar in magazin/masina, unde e cald, deschizi fermoarul si il dezvelesti. Noi si afara la plimbare folosim astea uneori. Dar salopetele de iarna groase mi se par practice cand iesi cu ei la plimbare fiindca poti si sa iei copilul in brate si e imbracat.
Si fiindca tot veni vorba de haine, fetele din SUA si Canada, daca aveti "Gymboree" - au avut si cred ca mai au reduceri f. mari de preturi (in total, pana si 70% reduceri) si sunt haine f. dragute si de calitate (nu toate sunt frumoase, dar mie imi plac aproape toate). Am luat o gramada de chestii la preturi la care gasesti la magazine ieftine si de calitate proasta.
M-am lungiiiiit si nu am timp. Va pup pe toti si toate
Simona, Mia si Lucas (25 Martie 2004)
Veve spune:
Ei,Danielo!Am spus atunci ca scot flacari pe nari de oboseala si nervi,da' io-s ca sifonu!Ce ma doare e ca nu doarme el noaptea si nu-i lasa stomacelului o pauza;ca nu dorm io nu-i problema.Laur doarme cu fata spre mine si ma calareste cu piciorusele.Mai gasesc noaptea cate-o labuta calduta fara sosetica si-mi vine sa i-o mananc!!
Si eu tot geaca i-am luat lu' croko.De aia umflata,cu pufulet de lebada.I-am luat inca de iarna trecuta,c-am gasit sale-uri prea mari si n-am rezistat!Insa ma gandesc ca totusi un combinezon de ala e mai calduroas,ca nu intra aer rece pe niciunde si la frigurile de aici....De Canada nici nu mai spun!Ma gandesc sa-i caut o salopetica matlasata si-am rezolvat problema!
Leano,ai fost criminala la faza cu dormitu-n patu' fii'tei!Aveam io o colega-n liceu,a carei mamica s-a combinat cu iubitul ei (al colegei).Vez' ci faci si tu!
Mei,crokodulu' meu doarme de fro 2 ore.M-am enervat si l-am dus la el in patut sa doarma,nu l-am mai lasat in tarc,ca de obicei.Cre'ca copilu meu e cel mai de treaba ,da' io-s mama denaturata!...
Irina,veve & croko
pozici
SimoV spune:
La Multi ani pt. sarbatoritii de ieri - acum mi-am dat seama ca pe ei nu i-am felicitat ieri, ca nu am intrat ieri.
TIANA, CRISTIANA, ROBERT, JUSTIN SI STEFAN!!
Sa fiti cuminti si sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!
A, Veve si Nedda! Am sunat ieri la pediatra si mi-a zis ca au pistol de facut cercei, adica asa un fel de "stapler" i-au zis ei, deic banuiesc ca e exact ceea ce au si bijuteriile. Legat de pret - sunt curioasa. Noi avem co-payment de 15$ la fiecare vizita, deci sper ca ne acopera restul asigurarea. Ar trebui sa intreb...
Iar despre haine - le-am luat si eu ceva geci, dar mai mari, sa le fie bune la primavara cand sa speram ca vor sti sa mearga si atunci sunt mai usor de imbracat si nu li se tot ridica/ aduna geaca in carucior, in scaunul de masina, in brate, etc... Le-am luat de la Gymboree la amandoi cu vreo 15$/respectiv $25.
katalina spune:
N'seara.
Tot uikendul am avut musafiri ,si-acum sunt fericita c-am scapat.
Aseara, la ore tirzii in noapte ma distram copios cu my husband pe acest site: http://www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm. E chiar palpitant(pt.el).Incercati si voi.
AAAA, sa nu treaca miezul noptii fara sa urez
La multi ani
Cristina si Eric!Sa fiti sanatosi ,veseli si voiosi alaturi de mami si tati!
Clau', sanatate multa cumnatei tale, si poate ne dai vesti bune despre ea!
Codritu, pentru puiul meu, tzitzi a ramas cel mai delicios desert dupa fiecare masa, si ...noaptea.Oricit e de ghiftuit, nu refuza o gurita de laptic proaspat si cald.
Veve, ma bucur ca nu-l lasi pe Croko fara ocupatia de noapte.Chiar daca nu mai e atit de hranitor dupa 6 luni, lapticul de sin ramine un fel de medicament bogat in anticorpi, si eu zic ca e important mai ales in lunile astea de iarna!La Catalin, dupa ce a renuntat singur la sin(pe la 6 luni), au inceput problemele cu nasucul infundat, cu racelile, stomacelul ii era mai sensibil la diversi microbi, etc.Cind s-a nascut Robert, mi-am zis ca o sa-l alaptez cel putin pina la un an, in speranta ca nu voi avea probleme cu sanatatea.Si asa a fost(pina acum).Eu strig sus si tare fetelor: ALAPTATI! nu va lasati!
Mirinda(nu ti-am vazut inca bretonul, dar stau cu ochii pe TV).Despre minzat: Am luat juma de kil, am portionat-o in bucati de 50 g-cred, am pus-o la congelator.De doua ori pe saptamina facem asa.:In oala cu presiune pun legumele de sezon(morcov, cartof, pastirnac, rosie, juma de ceapa, dovlecel, gogosar SI carnita congelata).Le fierb impreuna 30 min. si pasez din aceasta o portie(fara ceapa si gogosarul), restul, a doua zi, cu altfel de carnita!Pofta buna ANA!Succes cu salaul!
Copii somnorosi si mincaciosi va doresc.
Noapte buna!
Pe miine!
Catalina, ROBERT & CATALIN
SimoV spune:
Clau, si eu ii doresc din tot sufletul multa sanatate cumnatei tale! Nimic nu e mai important decat sanatatea noastra si a celor dragi noua. Sa ii ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste incercarea asta grea si ea si toata familia voastra.
Mickyyy, sarcina usoara in continuare si samburel/samburica sanatos/sanatoasa!
Fetelor care aveti lapte si eu zic cat puteti dati-le. Eu nu am avut decat pana la 6 luni (+ completare, niciodata nu am avut destul sa ii alaptez exclusiv pe amandoi) si putinul ce l-am avut atata m-am chinuit sa-l am... Dar nu stiu cat o sa mai rezistati toata noaptea cu ei la tzitzi... Nu stiu care ar fi solutia... Oricum voi stiti cel mai bine dar si eu sunt adepta alaptatului. Dar fiecare stie mai bine situatia personala, fiecare bebe e altfel si pana la urma toate o sa luati decizia cea mai buna pt. voi si bebe-ul vostru.
piciulica spune:
Multumim pentru urari!
Clau -parca a venit prea repede iarna .. desi abia asteptam sarabatorile ca o sa vina sora mea la mine cu nepotul nostru... Abia asteptam, o sa avem si noi sarbatori in familie anul acesta.
Eric e cuminte foc si sper sa o tina tot asa. Ne-a mai trecut tusea si raceala si in week end -ul care vine mergem in vizita la finuta noastra.
Va pupam si va dorim o zi buna!
codritu spune:
Nedda, Simona, multumesc de raspunsuri. Aici e frig iarna si mai ales in ianuarie, februarie asa ca trebuie sa ii iau din ala intreg inchis la picioare si la maini sa nu intre frigul si la alea m-am uitat. Acum i-ar fi bun cel de 12 luni, dar pana in ianuarie mi-e frica ca nu mai incape in el. Acum are vreo 70 de cm., nu cred ca e mai mare decat alti bb-i de varsta lui, luna viitoare mergem la control si vedem exact cum stam.
Simona chestie din aia m-am gandit si eu sa iau, dar inca nu mi-a iesit in cale.
Legat de alaptatul de noapte e bine ca macar puteti dormi intre timp. Al meu nu suge daca eu sunt in pozitia culcat, nu stie sa gaseasca tzatza si plange, asa ca eu trebuie sa stau in fund cu el in brate si imi pica capul de somn.
Kata, broavo lui daca mai papa san dupa bunatatile care i le faci.